Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
Üdv!
Adott az alaplapomon található konfig. Vettem bele ilyen ramokat (meg új tápot de az off). Az egy dolog, hogy valamiért csak 2400 MHz-en mennek, ez annyira nem is zavar, de mindezt Single channel teszi, szóval nem megy a DC! Mi lehet a probléma? A régi Furykkal ment minden további nélkül. Kicseréltem már őket, mindkettő volt már az első illetve második slotban. Van valami tippetek? (Ha esetleg a freki problémára volna, azt is megköszönném. Ott addig jutottam, hogy 2400-at be tudtam állítani a BIOS-ban, de nagyobb érték, 2666 nincs.)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest