Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
-
Real_Necro
veterán
Ez igaz, ezért is támogatom én is a kocsit. Chapel elvileg velünk jön, párjával együtt meg is vagyunk 5-en, legalább lenne 2 csaj is a kocsiban, nem lenne kanbuli hatás . Páromnak és nekem kényelmes lesz elöl, de 3-an hátul 1,5 órán keresztül utazni már lehet nem annyira kényelmes, ezt KSparrow-al kell megvitatni, ő a másik utasom.
Lanos-al már utaztunk 5-en Bp-ről Miskolc-ra, végülis elviselhető volt, azt nem tudom, hogy G Astra hátulja mekkora, még nem utaztam a kocsimban hátul .
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
-
Mikuland
tag
-
Real_Necro
veterán
(#9534) cOxeR
Mi elvileg 7kor indulunk Budapest Délitől, egyelőre oda találtam ki találkapontot. Még lehet rá kell csalni 10-15 percet, hogy biztosan ne késsünk el.(#9535) t_a_m_a_s
A bőségtál nekünk (páromnak és nekem) is jó, a nagy kérdés, hogy pl hogyan lesz a számla egyenlítve, ha többszemélyes tálakat kérünk.A tulaj biztosan nem örülne, ha 34 embertől kellene beszednie, valamint többen fognak üdítőt, bódítót, kávét...stb fogyasztani, amit meg ugye majd mindenképpen külön kellene rendezni.(#9541) *Ropi*
Ez most a budaörsi, ahol a Media Markt is van? Majd valami pontos koordinátákat kérnénk.
(#9545) *Ropi*
Nem tudom a gyerkőce mit szólna hozzá...
(#9548) j.bravo
Elküldheted, vagy közösködsz és mindenki ugyanazt a szép pixelest kapja. Nem fotónyomtatóval nyomom (mivel az nincs).
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Nekem a kacsa jobban tetszik, amelyik ül a karón, nyakában tartja a drótkötelet, amin a srác ül.
-
fattyu
veterán
egyetértek. ugyanez volt. csúcsosodott 5 éve. 8óra munka mellé játszottam napi 10et hétközben majd 16-17et hétvégén. Egszer csak elég lett felálttam töröltem az accot azt ámen.
Jelenleg nincs is grafkari a gépemben[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Real_Necro
veterán
Azért annak van plusz súlya rendesen. De szvsz látványos lenne az utcán ilyennel sétálgatni:
-
spanyoll
addikt
Nem-nem. Én megyek középen, magamra hegesztve a géppel és fotózom a fáradt fejeteket
Amúgy volt egy vicces jelenet a minap... Barátommal fotózgattunk a Margitszigeten, pontosabban a bevezető kis hídrész alatt. Tele volt fotóssal, meg ami akkor ott volt azt már agyonfotóztam, így csak nézelődtem. Erre odajön egy forma dumálgatni, hogy mi a helyzet.
Mint kiderült 1 hete vette a d800-asát, ott villogott vele és volt rajta egy 14-24es nikkor obi.
Ja és az előző gépe egy d700 volt.
Hadd ne mondjam, hogy mennyire akartam felrúgni
(csak ki ne derüljön, hogy fórumtag és olvassa most )[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
fattyu
veterán
De pont ezt mondom. Ha valakinek a tied kell akkor leszednek róla pirosnál.
De vannak gyűjtögetők. Akik megélhetésileg ellopnak amit el tudnak. Nem profik nem ügyesek. Opportunisták. Ellenük véd meg a jó lakat és okos használatuk. És ezek vannak sokan és sokkal többen mint a profik akik rendelésre dolgoznak.
de befejeztem a nagyonoffolásta hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
aleister
veterán
Hádde:
1. A város buszokon miért nincs? Városban ugyanúgy be kell kötni magad személygépkocsi esetén is. A fizika törvénye meg mindkét járműre ugyanúgy igaz.
2. A helyközi (kistávolsági) buszokon dettó nincs. Pedig azok városon kívül közlekednek.
3. 8 évig utaztam Pestre. Természetesen ezalatt találkoztam 1-2 esettel, amikor volt öv, de akkor sem használta senki.Ne érts félre, nem rajtad kérem számon ezeket, csak úgy eszembe jutott.
szerk: beraktam off-ba
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Nem volt hideg a víz?
Amúgy így könnyű lesz profi képeket lőni fotóstalin, hogy már "begyakoroltok" előtte.
-
spanyoll
addikt
Magamra rántottam a lavinát
Semmi extra, csak mit tudom én, ha valakinek van valami érdekes storyja, vagy zsörtölődni valója, vagy bármi amit elmondana, akkor egy totyik rá. Tehát ahol fotóbuzik beszélgethetnek arról, hogy milyen az új xy váz, és nem néznek úgy mint barátomra múltkor, amikor megkérdezte valakitől, hogy "fullframen vignettál az 1.8", ami ugye egy idegennek fura nyelvezet"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
(#10108) cOxeR
Így van, sőt, viharfelhőkkel még szebb.
(#10109) *Ropi*
Sorshúzás alapon kiküldünk valakit nyílt terepre egy kihúzott hosszú állvánnyal a kezében, szakadó esőben, hátha sikerül megörökítenünk a villám "befogadását".
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Szerintem már véglegesítettük: az albumba (ezexerint lesz ilyen is... ) egy fotóstól csak egy adott fókusztávval készült képek kerülhetnek. Ennél jobban ne bonyolítsuk szvsz.
.. bár ha ilyen sokan leszünk, elég ha mindenki csak egy képet ad le. Az meg úgyis egy adott fókusztávval készül
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest