Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buflon
tag
Szasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van ugyebár a pannonak ez a 3G terjedése, és az ujonnan lefedett városokban 1 hétig 20%-al lehetett telót ócsobban vásárolni. Ma jár le a Szeged és Szombathely akciója. Holnaptól hol lehet így vásárolni?
Ja és eddig melyik városok vannak lefedve?
Előre is köszönöm.''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
-
Buflon
tag
Szerbusztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Nokia 6131 mikor lehet várható a pannonnál?
Mert ez tényleg pofátlanság, hogy a reklámjukba ilyennel telefonál a csávó, és nincs a készülékpalettájukon.
Viktor0610! Te nem tudod hogy lesz-e? Tudtommal te pannonboltba dolgozol.
Válaszokat előre is köszönöm!''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
-
Buflon
tag
válasz Viktor0610 #387 üzenetére
Azért kéne az infó, mert tesómnak tetszik ez a teló. Eddig 7360 kellett neki, de lebeszéltem. előfizuval vennénk meg. A 6111 lett volna megvéve, de az tudásához képest drága. T-mobile-nál meg már 42ezer előfizuval. Ha nem lesz 6131 akkor 6101 lesz neki.
Azért sok különbség van a kettő között.''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
-
Buflon
tag
válasz Viktor0610 #389 üzenetére
Pár nap!!!!!
Király!!!
Köszönöm!!!!!!
Nagy vagy!
Ja és mégegyszer kössz!!!!
Mod: Gondolom ez a pár nap Július 1.-jét jelenti.
Jaj, de jó lesz!
[Szerkesztve]''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
-
Buflon
tag
Én most vettem új telót, új pannon előfizuval, és az új Sim-nél pannon-t ír ki, míg a régi nél pannon gsm-t. Az új kékvirágos, a régi sima zöld pannonos. Szerintem nem annyira fontos az operátorlogó, le lehet tölteni egy üreset is. Aztán csinálsz olyan hátteret, amin az oplogó helyén van egy pannon felirat. Jobbat nem tudok
''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
-
Buflon
tag
Na, ugye most van a pannonnak ez a ingyen WAP hétvégén. Látom ingyen lehet regisztrálni rá a 1744-es telszámon(asszem ez a szám). Bemondom a kódomat amit megadtam, aztán felsorol ilyen hülyeségeket:SMS,Hívások.....stb. aztán bemondja, hogy lépjek kapcsolatba a pannonos eladóval, aztán majd lesz valami. HÁT EZT KÖSZI!!
Néha úgy utálom a pannont. Számlás és kártyás partnerek is regisztrálhatnak. Erre engemet nem enged. FÚJJ.
(Egy kicsit sajnálom, hogy pannonos vok)''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
-
Buflon
tag
Szerintem nem vagy egyedül....
1hónap és biztos lesz. ennyit kellett várni 6131-re, meg 6280-ra.
Ja és még valami! Nem tudna valaki nekem elküldeni a pannon hátterei közül a pannon hatter 3-at? Mert eddig ingyenes volt, mostmeg 160Ft........Hát udod mikor.208*208pixelbe kéne.Mert van már 128*128-as de ez kicsi háttérnek a telómnak. (6230i)''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest