Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Ha a Pannon net modemből kiszedem a SIM kártyát, és berakom a telefonba, akkor vesz le plusz pénzt?
Egy srác azt mondta, hogy mivel a telefon nem HSDPA-s, és EDGE-en használom, ezért veszi le az EDGE miatt a pénzt folyamatosan.
Valami olyat mondott, hogy ha nincs HSDPA jel, akkor a modem letudja jelezni nekik hogy te modemen netezel, nem telefonon, és hogy majd jönni fog a számlán hogy EDGE használat díja.
Igaz ez?A válaszokat előre is köszönöm.
Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hányan használnak köztetek Linux-ot, nekem az van.
Az a problémám akadt, hogy van egy Pannon USB Alcatel X200-as ilyen SIM kártyával működő modemem.
Valamiért nem szeretik egymást.
A mondem világít kéken, a Linux felismeri, de ha az exe fájlt elindítom, akkor hibaüzenetet ír ki.Kérem valaki mondja el, hogyan kéne összehozni őket.
Köszönöm szépen előre is.Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
Na ott járok, hogy már kiírja a Linux hogy csatlakozva van, és folyamatosan zölden világít a modem, de amikor netre megyek, mintha nem lenne net, kiírja hogy nincs kapcsolat.
Nem lehet, hogy a kapcsolat szerkesztésénél nekem nem normált kellett volna megadnom, hanem a másik 2-ből valamelyiket?
Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
Na mostmár működik!
De nem normálra állítottam, hanem azt jelöltem ki, hogy nincs felsorolva a tarifám, mert volt normál, általánydíjas, és tömörített.
Azt jelöltem hogy nincs felsorolva a tarifám, és így megy.Ezzel ha jön a számla nem vesz le plusz pénzt?
Marad a havi 6k?
Nagyon hülye kérdés, csak biztros akarok lenni benne.Köszönöm szépen előre is.
Los ángeles nunca mueren
-
-
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok.
Az X200-as modemet össze tudom hozni Windows 98-cal?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Mik a Pannon W@P és a Pannon MMS beállításai?Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok!
a tarifám apn-jét honnan tudhatom meg?
Los ángeles nunca mueren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest