Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Szépjóestét! Pár napja vettem ZTE Blade telefont, okostarifa 90 csomaggal, és az lenne a kérdésem, hogy ez a "korlátlan" böngészés csak az opera miniben való böngészést jelenti? Vagy a telefon böngészőjére is vonatkozik? Fontos lenne, mert napi 3-4 órát internetezek telefonon. Továbbá nekem alapból be van állítva egy apn, és az lenne a kérdésem, hogy állítsam-e be azt, amit a telenor oldalán írnak az "állítsd be okostelefonod" résznél. Előre köszönöm a segítséget
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
semit nem tudok átírni, minden "szürke", 2 beállítás van, a Telenor online, és a Telenor MMS, jelenleg a telenor online-t használom
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
másik gondom, hogy H betű helyett csak 3G jelenik meg. pedig ugye a telefonom hsdpa - képes. és szerintem "hipernet" van az I. kerületben is. de a héten mindenféleképpen bemegyek a boltba, hogy mi a franc van most, és hogy miért hevül a telefonom. csak addig szeretnék valami infot, hogy megnyugodjak
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha egy ingyenesen hívható telefonszámot hívok, azt is a "percekből" vonják le az okostarifánál? a "téhóm"-routerrel volt egy kis gondom a számítógépemnél és felhívtam az ingyenes telefonszámot és 48 percig beszéltem. Okostarifa 90-enem van, és ugye akkor 45 perc hálózaton kívül. Akkor most ezzel lefogyasztottam ezt a keretet, vagy mivel ingyenes volt a szám nem számláztak vagy hogy van ez?
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Nektek van mobilnetetek? Ma reggel óta a P9-emen semmit se tudok elérni, csak a telenor honlapját. Egyébként van még az adatkeretemből ls a telefonom is azt mutatja, hogy van hálózati kapcsolat :/
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest