Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plague666
tag
Üdv!
Részben költői a kérdés, de megkérdezem azért garanciáztatás előtt.Adott egy Dell u2412m monitor, 4 hónapos, és bekapcsolt állapotban sziszegő hangot hallat a táp felőli oldalon, de nem a táp csatlakozójánál, hanem felül(az is lehet, hogy a szellőzőrács miatt onnét hallom). Nem tudom mióta csinálja, lakótársak miatt fülhallgatóval gépeztem, nemrég egy csendes napon vettem észre. Ha be van kapcsolva és van kép akkor hangosabb, ha csak áram alatt van de tartalékra teszi magát akkor egészen halk. Bekapcsolva ha teljes csend van szobában, akkor hallani, ahogy előtte ülök, nem zavaró, csak a tudat, hogy van ilyen. Igazából tisztán úgy hallani, ha a fölé/mögéhajolok. Próbáltam másik elosztóba, másik konnektorba dugni, csere tápkábellel, csere dvi kábellel is.
Gondolom ez nem normális dolog, mi lehet a hiba? Egyébként a hangon kívül megfelelően működik. Fognak e vele csinálni valamit, vagy csak megutaztatják Pestig és "ez belefér a gyári zajszintbe" szlogennel hozzák vissza?
Továbbá, nem vagyok egy elektromos szaki, ne nézzetek hülyének, de lehet e ennek ahhoz köze, hogy a monitorral azonos elosztóba dugott halogénizzós asztali lámpa körtéje elpattant, mert 1 idióta erősebb izzót tett be a kelleténél?A lámpa kivágta a házban a villanyt, plusz égett szag kíséretében végleg meg is adta magát, de már 16 éves volt.
Köszönöm a segítséget valakinek. -
Plague666
tag
válasz newclass #14066 üzenetére
Üdv! Videókártyád kezelőfelületén nincs brightness csúszkád esetleg? Vagy bármi ilyen opciód, hogy ne az nvidia/amd beállításait használja a gép a témában?
Jól gondolod egyébként, mert ez szoftveres probléma, az írja felül a monitor beállítását.Viszont, most látom milyen monitorod van, ugyanezzel a típussal van bajom. Neked nem sziszeg véletlenül bekapcsolt állapotban? Gyanítom nem De köszi azért a választ.
-
Plague666
tag
válasz Mikisys #14072 üzenetére
Köszönöm szépen a megerősítést!
Egy haver azzal paráztatott még, hogy ha a zárlatos lámpa b*szott oda neki, akkor az nem garanciális ok. De nem gondolom, hogy ez így lenne, nem villámcsapás égette szanaszét, most ezt honnét állapítanák meg egy hanghatásból, hogy mi okozta, magától is meghibásodhatott. Nincs nálam a garanciajegy meg jótállási feltételek stb, el kell utaznom érte meg a dobozáért, azért kérdezek ilyen evidensnek tűnő dolgot.
Esetleg mi a véleményed erről? Nyilván látatlanba nehéz megmondani mi baja, de remélem nem én kell kifizessem az x ezer ft-os alkatrész cseréjét. -
Plague666
tag
válasz newclass #14069 üzenetére
Nálam az illesztéssel semmi gond, bevilágítás sincsen. Ha van még rajt gari én lehet bepróbálnám, ne később adja meg magát. Így azért bejuthat szennyeződés, ahogy te is mondod.
Mindenesetre szomorú, hogy itt kapásból ketten szívunk vele, pedig ez elvileg egy frankó monitor. -
Plague666
tag
válasz fero02 #14077 üzenetére
És ez mitől keletkezik, ha normális? Valami oka van?
Van a rokonságban egy azonos monitor, az 2 éves elmúlt és meg sem nyikkan. Azt amúgy hogy érted, hogy "majd fog"? Azonos helyre visszatéve, azonos aljzatba dugaszolva ez megint várható? Volt 8 évig egy samum és az ma sem nyikkan meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest