Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Invotone hd2000 hogy áll a mélyekkel?
Egyik megközelítés: 2 ezer forintos trust gagyi mikis fejeshez képest?
Másik: Legolcsóbb régebbi logitech 2.1-es hangfalhoz képest?Ha enyhén mély párti vagyok, nagyot fogok csalódni?
Teljesen más:
Milyen az a V hangzás? Googleval nem tudok rákeresni.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Kicsit off:
Befolyásolja a hangminőséget ha a fejhallgatót nem közvetlen a hangkártyába dugom (gép hátulja), hanem a logitech 2.1 hangfalnak a hangerő szabályozó vezérlőjének kimenetébe?
-
ReSeTer
senior tag
Na megvettem az invetone hd2000 fejhallgatót, szépen szól, viszont észrevettem egy kis furcsaságot.
Beledugva egy lg f6-ba (másfél éves középkat. okostelefon) a basszus szinte másik dimenzió, jó értelemben.
A gépen eq-val se tudok olyan csinálni.
Ennyire hulladék lenne az alc888 integrált, hogy egy telefon is lenyomja?
Másik kérdés: ugye tovább lehet szakítani a kábelt nyaknál, mert szorít? Ha jól tudom két különálló kábel van összegumizva, azokat lehet szakítani tovább.
Jól tudom?[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Nem szokásos kérdéssel fordulok hozzátok:
Fejhallgató kellene minél olcsóbban, TV-hez!
Szempontok:
- KÉNYELEM (legfontosabb)
- vezeték nélküli ha lehet (de elhagyható ha nagyon szűkíti a lehetőségeket, és drágít nagyon)
- hangminőség nem hiszem hogy szempont, mert gondolom a tv-knek nincs valami nagy hangchip minősége.Ami a saját hangszóróján kijön minőség, az elég lesz kb fejhallgatóban is.
Most azt nem tudom, hogy fülkörül vagy fülön támaszkodó a jobb kényelem szempontjából, de jó lenne, ha nem izzadna benne a fül.
Külső hangok kizárása nem hiszem, hogy fontos, az a lényeg, hogy aludni lehessen amellett, aki használja. Tehát gondolom a teljesen nyitott kizárva. Fél nyitott nem tudom mennyire engedi ki a hangokat.
Ezt ti tudjátok.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Valaki letudná írni, hogy miért rendelkeznek nagyobb ellenállással a drágább fejhallgatók?
Biztos van valami oka. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Kiszállítással 20k-ig keresek fejhallgatót, zenére (electro, disco) otthonra, fül körülit, valószínűleg nyitottat (bár cáfoljatok meg ha nem ilyet kellene), V-s hangzással, vagy ha nincs, akkor semlegessel.
Xonar u3-mmal lenne meghajtva.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
A kiemelt hsz-ben lévő logout cikk szerint a HD681 EVO-nak hátrányként írták fel a mélyorientáltságot.
Ezt hogy kell érteni? Zavaróan túl sok a mély, többi hang kárára megy? Vagy még így is jobb mint a hd2000?Egyébként EVO wh-kat találok az áruházakban..jelent bármi különbséget a wh jelzés? white-ot jelentene?
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Meglett véve a hd681 Evo, köszönöm a segítséget!
Kérdés:
xonar u3-ban melyik módot válasszam hozzá? VOIP <32ohm vagy a pro gaming mode 32~64 ohm módot?
Ha jól tudom a fenti fejhallgató 32 ohmos...tehát pont nem tudom, hogy akkor melyik a jó. Nem szeretném tönkretenni, viszont azt se akarom, hogy ne legyen kihasználva a fejes tudása.VOIP módban a windows 34-es hangerőn kellemes, pro gaming mode-ban 20-as hangerőn érem el ugyanezt.
Szerintetek?
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Tudnátok ajánlani max 20k-ért olyan fejest, amelyik nem tartalmaz olyan anyagot mint a gumi és morzsaként kopik meg szakad? Invotone HD2000-nél most vált le darabokban a fülpárnáról, előtte a fejpántról, elegem van.
Belemegy a fülembe meg máshova.Kellene egy fejhallgató ami legalább olyan jó mint az, és fül körül illeszkedik, V-s hangzás jó lenne ha megmaradna, mivel elektronikus zenét hallgatok.
Van ilyen?
-
-
ReSeTer
senior tag
Na megjött a Creative Aurvana live fejhallgatóm.
Van mély, viszont úgy érzem, hogy a magas rovására megy. Gyorsan equ-val fentebb toltam a 16khz-t rögtön jobb lett. Így összességében szerintem nem olyan jó mint a Takstar hd6000 (vagy mi a neve), abban a mély mellett olyan szép csengő hangtartomány is volt... -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Nem találok a Creative Aurvana Live fejhallgatómhoz fülpárnát. Jó hozzá másik is, amit lehet még kapni?
-
ReSeTer
senior tag
Nézve az összefoglalót, inkább kérdezek, mert elég régi a lista ami ott be van linkelve.
Max 30k HUF pénzért keresek Fület körülölelő lehetőleg "V" karakterisztikájú Fejhallgatót.
Zárt kialakítás, és akkor jó lenne, ha lehetne hozzá venni itthonról párnát.
Zenéhez, és filmekhez használnám számítógépről. Mit ajánlotok? -
ReSeTer
senior tag
Takstar HD2000 vs ATH-M40X? Basszus terén főleg. Tudom, hogy nem egy árakategória, de régen nekem Takstar HD2000 volt, és annak tetszett a hangja, most meg egy Creative Aurvana Live van, de valahogy nekem ez olyan nem részletes meg nem közvetlen. Olyan mintha valami elnyomná. Na meg hámlik a fülpárnája és nem kapható hozzá. Sokallom az Audio-Technika árát, de ha van legalább olyan jó mint a Takstar, akkor jó.
EDM-et hallgatok, de nekem fontos az ének rész is, nem csak a basszus.[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Nem tudok dönteni az Audio-Technica ATH-M40x és az AKG K361 között.
Azt írják, hogy AKG jobb basszus, de középtartomány meg ének rossz, m40x-nél meg mindenki a kényelemre panaszkodik, meg hogy eltörik rajta az egyik csukló, meg a kábelvég ami belemegy a fejhallgatóba és nincs hangtere egyáltalán.
Nekem az a lényeg, hogy legyen normális basszus, de ugyanolyan fontos, hogy a női hangot tisztán halljam, azt a csengő hangszínt. Férfi ének nem érdekel...
Ezt olyan jól tudta anno a Takstar HD2000. Viszont a Cretive Aurvana Live már nem olyan szép magasabb hangokon.
Szerintetek? Már az is elég, ha a CAL-nál jobb valamelyik egyértelműen.
AKG-hez párna? Én nem találok. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Körvonalazódott hogy mit is akarok.- Zárt
- Fontos a sub-bass (ami mondjuk filmekben robbanásoknál van, vagy zenéknél a duruzsoló alig észrevehető hang), de ne nyomja el a női ének csengő hangját
- Magyar bolt, garancia
- Kicsi a fejem, kicsi a fülem, ne legyen szigetelési probléma
- Nem használom sokat a fülest, kb 2 órás film erejéig, vagy 1 órás zenéig.
- Fülpárna anyaga ne legyen gyorsan foszló, viszont plüss se legyen
- 35 ezer forint maximum, márka nem lényeg, fenti szempontok legyenek minél jobban megközelítve
- PC-ről lenne meghajtva, alaplapi hangkártyárólKöszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Shure SRH440 fejhallgatómnak eltört a kagyló feletti rész. Szeretnék valami strapabíróbb fejhallgatót, aminek nem törik el ilyen könnyen a mozgó része.
Fül körül kell, viszont nem tudom, hogy nyitottat vagy zártat akarok. A mély hang hiányától tartok a nyitottaknál.
EDM zenéket hallgatok, meg filmeket nézek, főleg akciót.
A shure fejhallgató nyomta a fülemet, szerintem nem volt elég mély a kagyló.
A fejem kicsi.
Ár körülbelül 30k.Tudtok nekem ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest