- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
blueMerle #12 üzenetére
"In Japan, the new ZTE Libero Flip is going on sale for just $420 — or $265 on preorder."
[link] -
MomoSinX
aktív tag
Nem rossz, jöjjenek csak az olcsó flipek. Engem eddig mindig az ára taszított el. (biztos nem adnék ilyenért 500k-t)
-
törölt tag
Vagy 2 percig néztem összecsukott állapotban a képen, mire rájöttem, hogy a fedlap nincs összemaszatolva süteményes kézzel, az csak minta...
Mi ez a márványőrület idén? Ez, a Poco X6 Pro kameraszigete, Magic 6 hátlap...
-
worxland
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Meg fenszi.
-
lolal
senior tag
Értem én hogy flip. De tulajdonképpen kinek kell ez? Maga ez a hajlítható készülék vonal nagyon réteg termék. Szvsz zsákutcának nevezném...tegyük is most félre ezt...
Szóval itt van egy noname atcimkézett elemgyártó vállalat dzsunkája 500€ ért vele szemben egy Z flip nem egetrengetően drágábban, bizonyított minőséggel, hosszú szoftveres supporttal, és még sorolhatnám. Kinek éri akkor ez még?
A kérdés költői. -
Luser2000
addikt
A képeken "szereplő" úr úgy szorítja a telefont, mintha attól tartana, hogy menten széthullik.
-
A logika rendben van, és egyet is értek veled. Csak akkor olcsóbban kellene adni.
Én se vennék pl. feltétlen Samsungot és ha elég is lenne egy közepes teljesítmény számomra, azért elgondolkodnék, hogy miért is vegyem ezt, ha nincs is annyira kiforrva, mint egy Flip mondjuk és mellé csak 35k-val fizetek kevesebbet érte.. -
worxland
addikt
500 ajró ~ min. 200 ezer magyar fabatka. 235-ért Aq*a ad Z Flip 4-et. 3x gyorsabb CPU-val. Nem jósolok neki nagy sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest