Hirdetés
Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz Isten88 #3339 üzenetére
pls ne csak write only -.-
Csedit: hirtelen ez volt az ötletem, ez az első mindig amit ilyen hibakódozásnál leellenőrzök, de akkor ezek szerint ez valami globálisabb probléma... nekem nem csinált ilyet egy egyik barátnőm most váltott 9bétára, nem mondta miért, de talán ez is közrejátszhatott benne, nem tudom...
-
Bencom ™
őstag
válasz Isten88 #3353 üzenetére
Hát az eléggé valószínű egy hibalehetőség, ha a tűzfal nem engedi ki az MSN-t akkor az hiába erőlködik Csak akkor szerintem a többi verziót meg netmessengert meg gaimot stb-t sem engedné ki... ki érti ezt?
Isten88: vadonás úgy, nem hinném hogy már van hozzá....
Valaki gyűjtsön össze pár hasznos linket hogy kitetethessem első hsz-be, vagy egyből a mod.ker. topicba is írhatja!
[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
válasz Isten88 #5143 üzenetére
Úgy próbáltad már, hogy nem frissíted, hanem eltávolítod a meglévőt, és utána telepíted fel tisztán? Innen letöltheted a tiszta telepítőt. Figyelj oda, mert alapból angol nyelvre van állítva.
DarkUBi: neked is ezt tudom csak ajánlani, szabadulj meg mindentől, ami WIndows Live-val kapcsolatos, és kezd az elejéről a telepítést. Program Files\Windows Live mappát is töröljétek, miután mindent uninstalláltatok.
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz Isten88 #5936 üzenetére
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy megváltoztattam a "home.live.com"-on a Live ID azonosítómat (amivel be tudok jelentkezni MSN-be) és most vissza szeretném változtatni, de nem ajánlja fel a "módosítás" menüpontot, ahol ennek meg kellene jelennie.
Hogyan tudnám visszaváltoztatni ezt? Vagy csak időkorláthoz van kötve a Live ID változtatása? Pl. 2 naponta tudom változtatni a Live ID azonosítómat, vagy ez hogy működik? Segítségeteket előre is köszönöm: Isten88 -
Isten88
senior tag
válasz Isten88 #5936 üzenetére
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy megváltoztattam a "home.live.com"-on a Live ID azonosítómat (amivel be tudok jelentkezni MSN-be) és most vissza szeretném változtatni, de nem ajánlja fel a "módosítás" menüpontot, ahol ennek meg kellene jelennie.
Hogyan tudnám visszaváltoztatni ezt? Vagy csak időkorláthoz van kötve a Live ID változtatása? Pl. 2 naponta tudom változtatni a Live ID azonosítómat, vagy ez hogy működik? Segítségeteket előre is köszönöm: Isten88
(UP) -
Isten88
senior tag
válasz Isten88 #5968 üzenetére
Sziasztok!
Hogyan tudnám visszaváltoztatni ezt? Vagy csak időkorláthoz van kötve a Live ID változtatása? Pl. 2 naponta tudom változtatni a Live ID azonosítómat, vagy ez hogy működik? Segítségeteket előre is köszönöm: Isten88
(UP) -
Isten88
senior tag
válasz Isten88 #7769 üzenetére
Előző problémám megoldódott, most a változatosság kedvéért új jött elő. Megoldás előző problémámra:Eszközök, Beállítások, Biztonság, Hivatkozások engedélyezése...
Mostani problémám kicsit bonyolultabb. MSN reinstallnál ez a kép fogad:
Próbáltam a ".msi" telepítőjével is, akkor is ugyan ez a hibaüzenet fogad. System registryben kikerestem az említett (A49B6681220C2EA49826913B104EE03B) részt (itt található: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\A49B6681220C2EA49826913B104EE03B), de ott meg az fogad, hogy "nem nyitható meg. Egy hiba akadályozza ezen kulcs megnyitását. Részletek: A hozzáférés megtagadva". Csökkentett módban sem engedte. Felmásoltam másik gépről az msn-t, de így meg plus-t nem tudok telepíteni rá, mert nem telepítve lett, hanem csak másolva és így a rendszer nem látja, hogy lenne ilyen a gépen.
Próbáltam már Windows Installer Clean Up-pal is, de semmi. Revo Uninstaller Pro-val is leszedtem, de a registryből sok mindent törölt és közel összeomlasztotta a rendszerem, amit rendszervisszaállítással tudtam megoldani, amit előtte kapcsoltam be.
Külföldi fórum oldalakon is próbáltam tájékozódni, de megoldást nem találtam ott sem. Próbáltam bekapcsolni a "services.msc" paranccsal a szolgáltatásokban az "Office Source Engine"-t is, de ez sem segített hozzá semmihez.
Várom a segítségeteket, ötleteiteket, mert nem akarok 8 órán át megint gépet telepíteni (kb ennyi időbe telik, mire mindent feltelepítek vissza). -
dudika10
veterán
válasz Isten88 #7783 üzenetére
Skint kell felrakni ahhoz, hogy megtudjam változtatni a hülye színsémát?
Jól látom, hogy a skinezéshez fel kell raknom a MSN plus-t is?
Köszi, azért várok még, hátha tud valaki egy fájlt, ahol átpötyögök egy színkódot, vagy valami egyszerű megoldást, ami nem barmolja szét az egészet.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz Isten88 #7790 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek, de találtam egy scriptet amivel meg tudom csinálni azt amit eredetileg is akartam, hogy kicserélem a háttereket az egész programban. Így marad minden ikon az eredeti, minden marad a helyén és reklám sincs.
Még egyszer köszönöm mindenki segítségét!
-
dudika10
veterán
válasz Isten88 #7793 üzenetére
nnen letöltheted.
Sajnos a 3. újraindításra kb visszatértek a reklámok, így az még nem tökéletes, és a scriptet is leállítja az msn mert hibát észlel, viszont a skint ettől függetlenül létrehozza és működik.
Szóval még nem tökéletes, de eddig ez a legjobb megoldás kb szerintem.
-
qdak
addikt
válasz Isten88 #9169 üzenetére
köszönöm
nem tom mi le7 de verzio egyezik ha én irom átt ha az exe t szedem le mindig vmi gebasz van. Annyira nem zavar h nem linkel, meg nem is nekunk kéne ezt megcsinálni :S hanem nekikஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Lenry
félisten
-
Archanon
őstag
válasz Isten88 #9435 üzenetére
Akkor nem értem... Ugyanez a kompatibilitási beállítás nekem is, ugyanúgy meg van csinálva a messenger linkezhetőre, és nem... Pedig beállításokon belül is engedélyezve van a link. De ugyanaz.... ahogy rendesen, komp. beállítások nélkül indítom, akkor persze megy.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
TRob1
veterán
válasz Isten88 #9595 üzenetére
Én ezt Tényként írtam, Nem bántásként. Az itt (és 1-2 másik topicban) folyamatosan olvasottak alapján. Az utóirat is pont ezért van ott, hogy nem feltétlen kell magára vennie (meg senki másnak se), de ez attól még mind igaz. Nincs olyan nap hogy vki ne panaszkodna (hát persze, hisz magyar), ráadásul általában ugyanazok a dolgok a szívfájdalmak a megjelenések óta. Ebben igazad van: "Te használd a 2011-est, a többiek meg használják a nekik tetszőt" (erre írtam a tippet, hogy tegyék vissza a régit) - de ezt mindenki megteheti magától is, főleg ha már ezerszer ki lettek vesézve azok a "hú de nagy problémák".
És ha már írogatja mindenki az ilyen-olyan véleményét, akkor szerintem én is leírhatom az enyém (főleg ha az teljes mértékben igaz is)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Isten88
senior tag
válasz Isten88 #11301 üzenetére
Megoldódott!
Ha valakinek esetleg kellene: programok és szolgáltatásokban a Windows Live Essentialst (összeset, tehát nem csak a messengert, hanem a fotótárt, családbiztonság, stb., amit enged kipipálni,) eltávolítani, majd a régit felinstallálni. Smileyk is maradnak - nekem legalábbis maradtak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest