Hirdetés
Aktív témák
-
Furky
őstag
Hi!
Szóval... keresgéltem itt-ott, olvasgattam angol fórumokat is, itt is kerestem, de az jött le, hogy nem lehet az újabb messengerekkel sehogy sem megoldani, hogy tudjam, hogy ki rejtet, és esetleg letiltott-e, igaz? Feltettem a Messenger Discovery Live-ot is, beállítgattam, de nem jöttek össze a dolgok. Ejj de jó volt régen, amikor még volt stuffplugin...
-
Furky
őstag
reden87-nek is:
Amikor Vista SP1-et használtam, akkor WLM 9.0.1407.1107-es verziószámú beta-t használtam. Plus!-szal együtt, és nem voltak ilyen jellegű problémáim. Ez a 9.0 beta nálam még stabilabb is mind XP-n, mind Vista-n
Viszont a stuffplug nem kompatibilis vele még! És mivel még messpatch sincs hozzá, ezért használom az a-patch-et. -
Furky
őstag
Restart után: 810003d-vel nem megy, előtte a 81000314, azelőtt 81000306, és a Hosts file-lal van baja javítás közben... Na majd megjavul, csak várjuk ki türelemmel
Ja és 20 perce próbáltam ebuddy-t is, meg meebo-t is, egyik sem jött össze...[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
Hollandiában is ez a helyzet, ismerőseim is mondogatják sorra egyik serveren, hogy nem jó...
Nem kell izgulni, nem lehet mit csinálni, nem a mi készülékünkben van a hiba, majd megjavul, amikor megjavul, annyit tehetünk, hogy várunk türelemmelmod: 18:13 - megjavulni látszik a helyzet, jönnek fel lassacskán majd az emberek is...
[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
válasz janos1988 #3643 üzenetére
Azt írja ki, hogy egy másik gépen bejelentkeztél az msn fiókodba. Ha be szeretnél jelentkezni itt újra, akkor kattints ide...
Szóval elvileg valaki csak-csak bejelentkezett az msn fiókodba máshol, célszerű megváltoztatni a jelszavadat, azt hiszem az első hozzászólásban megvan a link is ehhez. -
Furky
őstag
válasz janos1988 #3647 üzenetére
Én biztosra mennék, és csak-csak megváltoztatnám a jelszót.
itt jelentkezz be, és keresd meg a change password-ot -
Furky
őstag
Nálam felmegy 4-5 percen belül még úgy is, hogy online telepítem, a wlinstallerrel, nem pedig a már letöltött kész program telepítőjével. Szóval nálam így le kell közben töltenie is, és utána telepítődik fel, és megvan 4-5 percen belül.
A kérdésedet sajnos nem tudom megválaszolni, de gondoltam leírom az én tapasztalataimat.[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
Szerintem azért ennyi, mert közben marhára nem csinál semmit, nincs semmi susmus, tűzfal jelezné, ha lenne valami nem odaillő kimenő forgalom... Gondolok itt arra, hogy esetleg adatnyerési isusmus lenne Microsoft részéről. Szerintem a telepítője úgy nem jó, ahogy van, sokat pihen, várakozik egyes dolgokra, beragadnak a dolgok, aztán mikor végre összekapja magát, akkor csinál picit, majd megint szünet...
-
Furky
őstag
Nálam az van, hogy simán be tudok lépni, csak senki sincs fent rajtam kívül... Nem gond, majd rendbejön, tegnap is rendbejött 18 után valamikor Aztán este 22 felé ismét elment, és azóta csak délelőtt próbáltam, ment is egy jódarabig, aztán párórája semmi... A türelem rózsát terem, vagy messengert...
-
Furky
őstag
Ha szar, ne használd. Minden rendszerben vannak apró fennakadások, nem tudunk mást csinálni, csak várni, amíg megoldják a srácok/lányok odaát amerikában, vagy hol...
Amúgy láthatod, nem csak magyarországon van hiba, párral fentebb németországot emlegették, én pedig hollandiát még tegnap Velük vagyunk kapcsolatban, lehet máshol is rossz, úgyhogy tényleg elég nagy hibáról lehet szó, majd megjívatják. Nyugi-nyugi -
Furky
őstag
Hi!
Ma érdekes hibába futottam bele. Nem tudok bejelentkezni, mert a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető. Próbáljam meg később újra...
Error code: 8e5e05f6
Keresgéltem neten, de semmi hasznosat nem találtam eddig. Viszont ugyanezen a gépen, akár ugyanebben az időben egy másik (régi) címemmel be tudok jelentkezni minden probléma nélkül. Windows Live profilomba is be tudok lépni a használni kívánt msncímemmel. De ez a fránya messenger nem akar működni. Vista-t hazsnálok jelenleg. Ötletetek van-e? Előre is köszönöm!
-
Furky
őstag
Változtattam jelszót, a hiba ugyanaz.
meebo.com-on is be tudok lépni a fiókomba
Egy másik gépen is be tudtam lépni (Windows XP), igaz ott még 8.5ös messenger van fent, vagy a 9.0 legeslegelső beta-ja talán, ami még kb. úgy nézett ki, mint a 8.5ös is.
A legújabb messenger live-ot újratelepítettem ezen a gépen, a hiba még mindig fennáll.
Mit lehet még megpróbálni vajon? Restart is volt már vagy 4-5x... -
Furky
őstag
válasz WonderCSabo #4965 üzenetére
Valószínű a telepítőfájl is beleszámítódott, nem? Mivel azt is letöltötte, és lehet, hogy a $:\Program Files\Windows Live\Installer mappába. Nem? Csak tippelek...
-
Furky
őstag
Itt van a legegyszerűbb megoldás, nem kell hozzá a nowplaying script sem, nekem néha az hibát is generát...
Ez meg csak egy kis gen_msn.dll, ami bekerül a winamp\plugins mappába, majd winampon belül lesz az options menüben egy beállítási lehetőség, hogy milyen adatokat küldjön a messengernek, te tudod testreszabni ugyanúgy, mint a nowplaying scriptben. -
Furky
őstag
Régen ez működött is. A 8.1-es msn-ig voltak scriptek is(vagy akkor még pluginek a plushoz, nem scriptek, vagy az msn-hez voltak pluginok? hmm már nem is emlékszem. 7.5-höz volt minden földi jó, ott midnent lehetett tudni ), de már nem működik valamiért, sokan azt mondják, hogy az msn-t üzemeltetők tiltották ezt le valahogy... Most is van 1-2 lehetséges út, de valahogy sohasem működtek, próbálgattam én is 1-2őt, de nem jött össze semmi értelmes. Te miről tudsz, milyen weboldalakról? Mondjuk nemhiszem, hogy kipróbálom, mert spamekkel nem akarom zargatni a jónépet, az utólagos belépegetés meg könnyen orvosolható egy jelszócserével. Minden ismerősömet a jelszócserére búzdítottam, miután regisztráltak például msnclub-ban... Nem volt sok szerencsére. Mondjuk nyár végén váltottam msncímet, és jelentősen leszűkítettem a társaságot, és részben pont aki miatt váltottam(kb 30%ban miatta), a végén ide is felkérdzkedett, viszont már törölve/tiltva lett ismételten... Lényegtelen. Szerintem ma már nem nagyon lehet biztosra kideríteni, hogy ki tiltott le. Csak nagy valószínűséggel sejteni lehet
-
Furky
őstag
válasz Panthera #5064 üzenetére
Igen. Vagy vírust szedtek be, ami jellemző ebben az esetben, vagy regisztráltak olyan hülye oldalakra, mint például az msnclub, vagy hasonló oldalak, ahol elkérik az msn címüket, és a jelszavukat is, majd ennek tudatában néha belépnek a nevükben(valószínűsítem, hogy rejtett állapotba), és küldözgetik a hülye linkjüket... Ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy vírustalanítsák magukat, és ha regisztráltak ilyen oldalakon, akkor változtassák meg a jelszavukat. Tégy te is így, vagy tiltsd le a partnert, ha úgysem fontos számodra. Csak nehogy rákattints egyik linkre, vagy legalábbis ne tölts le semmit se.
-
Furky
őstag
válasz Sas madár #5066 üzenetére
Épp tegnap gondoltam rá, hogy milyen jó lenne, ha lenne windows live messenger+plus+apatch-elt portable messenger. De eddig még csak messengert sem láttam sehol, ahol szoftvereket szoktak feltölteni. Mondjuk keresni direkt még nem kerestem... De engem is érdekel a téma. Sajnálom, hogy ezzel segíteni nem tudtam, de gondoltam leírom, hogy lásd foglalkozunk ezzel a kérdéssel is
[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
Van Windows Live Messenger 9-ből is portable, de a kérdés most az, hogy olyan van-e, amiben van Plus! is integrálva.
mod: ja de ahogy látom a hozzászólásokat, portugál nyelvű...
mod2: a link, amire mutat, az portugál nyelvű, vagy spanyol, de ott azt írják, hogy a program angol. Mármint gondolom, hogy azt írják:
* IDIOMA: Inglés
* TAMAÑO: 16.760 KB
De ez még mindig csak sima messenger...[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
válasz Panthera #5089 üzenetére
Nem tudom, hogy olyan oldal-e, de igencsak gyanús, hogy regisztrációhoz kéri az MSN címedhez a jelszót is.
Ez a messenger cím letiltódott dolog érdekes. Kb. 3 hete én is belefutottam hasonlóba, legalábbis az error code-ra rákeresve itt-ott azt irogatták, hogy letiltották a címem. De baromság volt, és erre az error code-ra akkor senkinek semmi értelmes válasza nem volt, vagy ötlete, keresgéltem eleget külföldi oldalalkon is, de semmi értelmes.
A jelenség a következő volt: egyszer csak nem tudtam bejelentkezni ezen a gépen az adott címembe, mert a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbáljam később. Az error code alapján írták, hogy letiltották, csináljak úgy címet, mint ahogy ezt már fentebb írtam. Szóval ennek ellenére Live ID fiókomba be tudtam lépni, másik gépen szintén be tudtam lépni MSN-be, ezen a gépen egy másik címmel be tudtam lépni. Ergo elvileg minden adott volt, hogy menjen, de valamiért mégsem ment. Mivel aznap álltam át Vista-ra, ezt erre fogtam, hogy valami itt kavarhatott be. Pár óra alatt újratettem mindent, és a probléma is eltünt. Azóta nem kerestem rá az error code-ra, lehet találtak már rá megoldást... -
Furky
őstag
Amíg nincs megerősítve a címed, addig elvileg minden bejelentkezéskor jön egy kis felugró ablakszerűség óránál, hogy e-mail címed nincs megerősítve, na arra kattints rá, majd megnyitja a webböngésződben a megfelelő linket, oda bepötyögöd az msncímed, és a jelszavad, és ott lesz valami olyasmi, hogy cím megerősítése. Szóval webes felületen lehet megerősíteni. De ha nincs felugró ablak, akkor próbálj meg itt belépni, majd valahol itt megkeresni a megerősítést.
-
Furky
őstag
válasz Sas madár #5119 üzenetére
Csak keresgéltem a plus! fórumán, hogy tudjak mit linkelni neked, de azóta sem foglalkoztam a témával, más fába vágtam a fejszém. Windows 7-tel szórakozom. Ha ott nem tudnak segíteni, mármint plus! fórumán, akkor erősen gyanítom, hogy nem lehetséges megoldani ezt. Patchou (aki a plus!-t csinálja) csak mondott volna valamit ezekre a témákra, vagy kérésre megoldotta volna. Esetleg regisztrálj ott, és kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban. Egyebet nem tudok mondani...(kérem kapcsolja ki)
-
Furky
őstag
válasz Des1gnR #5121 üzenetére
Én nem, de egészen érthető ajánlást tesz a kiküszöbölésére. Távolíts el az égvilágon mindent, amihez a windows live-nak köze van. Program Files mappában is utána kitörölheted a windows live mappát. És utána a WLM9-ből a legújabbat szedd le. (Windows Live Messenger 14.0.0206)
-
Furky
őstag
válasz Sas madár #5124 üzenetére
Igen, itt a Windows 7(Vienna) topicban beszélgetünk róla elég sokat. Nézz át bátran.
-
Furky
őstag
válasz Isten88 #5143 üzenetére
Úgy próbáltad már, hogy nem frissíted, hanem eltávolítod a meglévőt, és utána telepíted fel tisztán? Innen letöltheted a tiszta telepítőt. Figyelj oda, mert alapból angol nyelvre van állítva.
DarkUBi: neked is ezt tudom csak ajánlani, szabadulj meg mindentől, ami WIndows Live-val kapcsolatos, és kezd az elejéről a telepítést. Program Files\Windows Live mappát is töröljétek, miután mindent uninstalláltatok.
[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
válasz HUN]Repa #5147 üzenetére
Messengerhez skineket csak akkor lehet használni, ha fentvan a Plus! is. Értelemszerűen ott kellene körülnézni, a skin adatbázisában ---> kattints ide
-
Furky
őstag
válasz Integra #5157 üzenetére
A popup-okat kikapcsolhatod teljesen a Beállításokban az Alerts(magyarul azt hiszem figyelmeztetések) menüpont alatt. Ha 1-2 embernél viszont látni szeretnéd, akkor ahhoz már kell a Plus!, és ott létrehozni egy szabályt erre a Testreszabás fül alatt az Esemény-jelzések menüpontban.
Először kiválasztod a bizonyos partnereket (ezutánnext), majd hogy akkor jelezzen, amikor bejelentkezik (megint next). A következő lapon be kell pipálni, hogy legyen felugró ablak, illetve bármilyen hangot is hozzá tudsz rendelni. (ismét next) És végül bejelölni, hogy a jelzés sohasem évül el. Ennyi.mod: ha a messenger főablakában a bezárás gomb alá viszed az egered a sarokba, akkor lesz egy kis animáció, ahol tudod a messenger felületét változtatni, kattints rá, bármilyen saját képet is betehetsz oda a neved alá, ez megszünteti a szürkefátyolos-olvashatatlan problémát. Még színt is állíthatsz, hogy milyen legyen a messenger keretének a színe. Aki új messengert használ, és beállított magának saját témát a főablakban, akkor ha vele beszélsz, megjeleníti nálad is ugyanazt. Teszem azt fel valaki betett egy brawn-gp-s képet, és te meg ferraris vagy, akkor láthatod a partnerednél a brawn-gp-s képet, de a képre jobbegérgombbal kattintasz, és rákattintasz,hogy a default-ot mutassa, akkor nem kell nézned a brawn-gp-s képet.
[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
válasz Milan24 #5160 üzenetére
Nem lehet átírni, és ha a Plus!-ban választod ki azokat(Ebédel, brb, stb.), akkor sem az lesz kiírva, hanem hogy "Nincs a gépnél". A Szabad valóban egy idegesítő szó, használj angol nyelvű MSN-t, és megszabadulsz az ilyen hülye magyar fordításoktól. Mennyivel jobban is hangzik, hogy Available Vagy hogy Idle, Away, Busy...
-
Furky
őstag
Nagyon sajnálom, hogy neked is problémás az új MSN üzemeltetése. Nyílván a sokmillió ember nem írkál fórumokba, ha nincs vele gondja, csak egyszerűen használja...
Eddig én akárhány helyre telepítettem, akárhányszor, mindig jó volt. Nálam egyetlen egyszer volt hiba, de akkor elég komoly, olyannyira, hogy még a hibakód alapján sem lehetett megcsinálni. Végül megoldottam máshogy.
De azóta semmi probléma, pedig a Windows 7 folyamatosan kiszivárgott buildjei miatt jópárszor telepítettem már teljes rendszert újra, de minden esetben kitűnően ment. MSN legújabb verziója + Msg Plus! legújabb verziója + A-patch legújabb verziója.
Amit észrevettem, az az, hogy amikor először jelentkezik be a friss rendszeren, vagy egy új címmel, az eltarthat akár 1,5-2 percig is. Utána már gyorsabban természetesebben. Amúgy a program maga gyorsabban betöltődik, gyorsabban bejelentkezik, mint a korábbi verziók, a design meg könnyen módosítható, akár skinnel a Plus! segítségével, vagy csak simán témát vált az ember, ahova akár saját fényképet, vagy bármilyen képet bepakolhat...
Én a tapasztalataim alapján ezután is ajánlani fogom, és ezután is mindenkinek ezt fogom feltelepíteni. Eddig bevált mindenhol
Gondolom nem szúrtok el telepítéskor semmit, nem lehet ezen nagyon mit elszúrni... Szóval egyelőre érdekesen figyelem, ahogy sokan panaszkodtok az új messengerre, és értetlenül állok a helyzet előtt, mert nem tudom miért nem működik normálisan nektek... -
Furky
őstag
Még mindig az van, ami eddig... akárhány gépre teszem fel, tökmindegy milyen oprendszer, XP, Vista, 7... Mindig gond nélkül megy. Azért ez is érdekes, nem? Ráadásul a Windows 7-et is cseréltem már le párszor, és az "új messengerrel" nem volt még probléma egyszer sem. A stabilitással amúgy sincs probléma, és nekem még érezhetően gyorsabb is az "új messenger" (már egy ideje nem is új...).
Webkamerát is kipróbáltam már, ment rendesen. Hmm, ez rejtély...
Mindenképpen egyedi problémák húzodnak meg a háttérben. Ja és javarészt a fórumba akkor írnak az emberek, ha valami problémájuk van, ezért nem meglepő, ha sok a negatívum egy adott topicban valamivel kapcsolatban, viszont páran a totál ellenkezőjét állítják. -
Furky
őstag
-
Furky
őstag
válasz lajszer #5271 üzenetére
Van.
utorrentben korlátozni kell a kapcsolatok számát(100at ajánlanak legtöbben), valamint használhatod a half-open limit fix-et is, itt is 100at ajánlanak általában. Valamint utorrentben még az Advanced fül alatt is az egyik értéket át lehetne írni 100-ra, ami alapesetben 8-on áll (net.max_halfopen).mod: Nekem ez mindig megoldotta az msn-es szakadásos problémákat...
[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
Én sem használtam soha ilyesmit. Ha csak belépek abba a könyvtárba, ahol vírus van(vagy annak hiszi), tehát még nem is futtatom, már akkor jelez az Avira AntiVir Personal. Mellesleg MSN-en nem szivárog most már át ilyen formában vírus sem, mivel csak olyanokkal vagyok körülvéve, akik nem küldenek ilyesmit, másrészt ugyebár már nincs megosztási mappa sem, szóval nem izgulok, mondjuk anno sem hazsnáltam sohasem a megosztási mappát.
-
Furky
őstag
[link]
Mazsolázz innen. Végülis elég csak rákeresni google-ban a hibakódokra, és leírják a teendőket. Nézd meg pl., hogy a pontos idő van-e beállítva... Meg nézd meg ezeket a linkeket... Esetleg gép restart, ilyesmi. A restart az esetek 80%-ában megoldja a problémát.[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
Nekem akkor volt ez a megoldás, mikor olyan hibakódot kaptam, amire rákeresve semmi érdemlegest nem kaptam, illetve 1-2 helyen azt írták, hogy az MSN rendszere letiltotta a címem, csináljak újat. Ez történetesen akkor volt, mikor eldöntöttem, hogy végleg átszokom Vista-ra, majd az első este mindjárt be is ütött krach... Ami érdekes volt, hogy ezen a gépen az új MSN-be más címmel be tudtam lépni, másik gépen az én címemmel szintén be tudtam lépni... Működött minden kombinációban, kivéve ezen a gépen a saját címemmel. A windows reinstall megoldotta a problémát, azóta nem jött elő ilyesmi, sőt... Az ég világon semmi probléma nem jött ki. Azt nem számítom bele, mikor nem jól írtam le a jelszavam, és nem engedett be
-
Furky
őstag
Egyelten egy dolgot nem bírok az új MSN-ben. Ez a képküldés. Mindig megoszatni akarja, de csak a képeket. Ez nem is lenne gond, ha jelezné, hogy a másik áttöltötte, vagy amikor áttöltötte, akkor megszakítaná automatikusan a megosztást... Remélem kiszedik ezt belőle előbb-utóbb, vagy csinálnak valamit, mert így irritáló.
-
Furky
őstag
válasz Apollyon #5307 üzenetére
Nem. Kipróbáltam most gyors, mindkét esetben megosztásként kezeli... Viszont ha az ablek felső menüsorában a Files/Send file or photo-ban választom ki, akkor rendesen fileküldéssel csinálja, nem megosztással. Na de az sokkal lassabb, mintha csak bedobnám az ablakba valahova... Nekem tényleg nem lenne gondom a megosztással sem, ha jelezné, hogy kész, áttöltötte a partnerem.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest