Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proSpidA
csendes tag
Sziasztok!
Nem régen vettem egy ilyen notebookot és több kérdésem is lenne amire eddig nem igazán sikerült választ találnom a neten! Pl.: Van egy gomb a laptopon amivel elvileg a wifit tudom ki bekapcsolni ha rövid időn belül megnyomom a gombot megint akkor más színben világít, ez pl mit jelent? A másik kérdésem pedig a webcammal kapcsolatos feltelepítettem a drivert minden probléma nélkül működött is egy darabig, de mostanság használni akartam nem sikerült pedig semmit nem változtattam a driveren vagy olyan dolgon ami a webcammal kapcsolatos. Az eszközkezelőben azt írja hogy használatra kész minden okés vele, mégis az msn pl lefagy ha beakarom kapcsolni, a virtual dj meg nem is találja meg. A gépen egy windows vista 64bit fut. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
BeneJoe
tag
válasz chriskross #6831 üzenetére
Ezek szerint csak addig tolti az akksit hasznalat kozben, amig fel nem toltodik, utana pedig atkapcsol halozati modra? Csak azert kerdeztem, mert olvastam, hogy a regebbi akksiknal erdemes volt kivenni az akksit huzamosabb asztali hasznalatnal. Csakhat akkor azert jol jonne egy szunetmentes tap az aramkimaradas, feszultsegingadozas esetere...
Az MSI notiknak nincs kulon energiahasznalati progija? Az xp-ben beallitottam, hogy 5%-nal kapcsoljon keszenletbe, de ehelyett 10%-nal dobott egy warningot, utana nem sokkal meg leallt...vagy esetleg egy kulon telepitheto energiagazdalkodasi program?
-
zsoltdns28
csendes tag
Hali Srácok!
Eladó MSI GX700E-034HU bontatlan, 2 év garanciával.
Kijelző: 17" WSXGA+ ACV (Amazing Crystal Vision)
Felbontás: 1650x1050pixel Processzor: Intel Core 2 Duo T7700 2.4 GHz (667MHz/4MB L2)
Chipset: Intel PM965+ICH8-M,VGA: nVidia Geforce Go 8600M 512MB VRAM,Memória: 2x1GB/667MHz ,Merevlemez: 250GB SATA 5400ford.,Optikai meghajtó: HD DVD,WLAN: 802.11a/b/g,Bluetooth: v2.0+EDR,Webkamera: 1.3Mpixel ,Csatlakozások:
1 x PCMCIA 2.1 Compliant TypeII,1 x Headphone-out / SPDIF-out,1 x Microphone-in
1 x Line-in,1 x RJ11 Modem,1 x RJ45 LAN,3 x USB 2.0 port, 1x IEEE 1394 port,1 x HDMI
3in1 kártyaolvasó,Akkumulátor: 6cellás 4400mAh Li-Ion,Tartozék: Gamer táska, EgérÁra 300,000.- alku nélkül
-
[CS]Blade2
addikt
Vmi nem jó a driverben, ami az msi oldalán van, mert kékhalál, azt azt irja végtelen ciklusba került a vga vagy a driver...az XP-s hd2600 driver csinálja ezt...
kellene egy másik mert ez 2008.01. -i,,, jó lenne vmi javitott, de nem találok, mindig azt irja hogy ehez nem tudja feltenni.
ati oldalán meg mindig ugyaoda dob vissza, mobility 8.5- is azt irja nem tudja feltenni. -
vepe
őstag
Sziasztok
öcsém most akar notit vásárolni és az msi-k elég jó árban vannak....érdemes msi-t venni?érdekelne 1-2 vélemény, mennyire hangosak,mennyire melegednek,stb
-
Zded
csendes tag
Szevasztok hey,
van értelme bármelyik msi GX600PX laptopra X64-es windózXP-t rakni, mert 10.000-el drágább ámelőre is köszönöm a magaménál bizonyosan hozáértőbb választ
-
sublot
csendes tag
válasz Rellind #6862 üzenetére
Albacompról: Te vitted el nekik a gépet vagy futárral? Ha futárral akkor kit bíztál meg, és kb mennyi volt?. Leírtad, hogy mi a baja, vagy? Mi a teljes menete a dolognak? Ha pl. csak a ventilátort cserélik ki akkor is elveszhetnek rólla az adatok vagy erre figyelni szoktak?
[ Szerkesztve ]
-
Barto
aktív tag
válasz chriskross #6845 üzenetére
Üdv!
Nem tudom mikori a géped, én SCM-t csak a driver cd-ről telepítem, mert ami a honlapon van nekem sem múködött rendesen. Én 2006 decemberében vettem, és a hozzá adott cd-ről telepítem. Nekem még a honlapon lévő BT driver is rossz volt, abból is a régit használom + az alaplapi chipset drivert is, mert amikor feltettem az újat ment vele, csak azt a furcsát csinálta, hogy a HDD-t kirakta az óra mellé, mint eltávolítható/hordozható eszközt. Zavarta a szemem és feltettem inkább a régit. A többiből az új van fent (VGA,WIFI,SOUND stb.)"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
vepe
őstag
válasz chriskross #6860 üzenetére
kösz, de picit sok lenne végigolvasgatni...nem ilyen jellegű tanácsra lettem volna kíváncsi...
-
Reag3nS
senior tag
ha ennyi energiát nem fektetnél bele, hogy végigolvass pár oldalt, akkor megérdemled, hogy belenyúlj egy rossz notiba. minek írjuk le ugyan azokat a dolgokat minden egyes idetévedőnek? ez kb olyan hogy felmész a színvonalas chat.hu-ra és megkérdezed mi az a chat és hogyan lehet csinálni. minden itt van előtted, kell ennél több? "vagy írják le neked a csetelők, hogy nyiss böngészőt, írd be felülre, hogy vévévé pont cset pont hu...."? azért aki notit akar venni az bizonyos szintű türelemmel és kutatási vággyal kell, hogy rendelkezzen...
[ Szerkesztve ]
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
AlienM
tag
A 620/630-as szériáról még semmi hír?
Néztem az msi weblapját, de még nem nagyon találni specifikációt. -
chriskross
aktív tag
Legjobb, ha személyesen viszed el, de ha nem megoldható, akkor ajánlom a http://sprinter.hu/ -t. Már küldtem velük két laptopot és úgy kapták meg a címzettek, ahogy feladtam. Semmi dobálás stb... Pontosak és megbízhatóak és nem utolsó sorban (attól függően, hogy milyen gyorsan akarod kézbesíteni) olcsók is értékbiztosítással! Ventilátor cserénél biztos nem veszik el adatod...Nekem alaplapcserénél se veszett el...
vepe: Akkor ahogy Reag3ns is írta, inkább ne vegyen laptopod az öcséd, ha ennyire nem képes...Tálcán az összes érv-ellenérv ebben az egy topicban és kb ha 1hónapot visszaolvas, bőven tudni fogja, hogy mit érdemes venni...
[ Szerkesztve ]
-
proSpidA
csendes tag
Hali!
Bővíteni szeretném az MSI-EX610X akkumulátor kapacitását de el sem tudom képzelni milyen aksi kéne hozzá. Néztem a neten hogy MSI akkumulátor de nem igazán volt rá találat vagy ha igen az is csak 4800mAh valaki tudna segíteni?
-
vepe
őstag
válasz Reag3nS #6869 üzenetére
Látom te is kurva segítőkész vagy...ennek a topiknak, mint ahogy a többinek is az lenne a lényege, hogyha tudsz segíts a kérdezőnek, nem pedig utasítgatni a másikat-,hogy olvass vissza-...egyébként visszaolvastam jó pár oldalt-ezt csinálom 2 hete-, de a hozzászólásokban egyesek istenítik, mások kukába valónak mondják ezeket a notikat-így nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e venni vagy sem-..olyan emberkétől vártam volna egy hozzászólást, akinek megfordult már több msi is a kezében és van tapasztalata....
Úgy látom te is és chriskross is csak offoltok és semmi konkrétumot nem tudtok mondani, ha nem tudsz segíteni minek írsz???..én más topikban ha tudok segítek és nem azzal megyek a kérdezőnek, hogy olvass vissza....ennyit erről....
-
vepe
őstag
válasz chriskross #6874 üzenetére
nem tudom mi közöd van hozzá, hogy miért én intézem neki a noti vásárlást -és egyáltalán, hogy jön ez a kérdésemhez?? , de elárulom neked-mert rám bízta-....kösz mindenkinek a segítséget...faca topik...
-
[CS]Blade2
addikt
öcsém most akar notit vásárolni és az msi-k elég jó árban vannak....érdemes msi-t venni?érdekelne 1-2 vélemény, mennyire hangosak,mennyire melegednek,stb
Mennyi pénze van rá?
Mire kell?
-akkor tudnának mondani pontos tipust.-Vélemény a GX710-ről tudok: - Jó anyag, szép szin, gyors, nagy szép kijelző
-melegszik mint minden gamerbook, és meglátszanak rajta az ujlenyomatok, igy sürün kell törölgetni, ami apró karcokkal járhat. hömérséklet fügvényében kapcsol feljebb a venti, ami maxon elég hangos, de nem vészes.
-Ehez adnak táskát, meg laseres egeret, én 310K-ért vettem januárban, most kb 240K ugyanez a tipus.Ha csak pötyögni, meg netezni akar, arra elég egy 140K-s, ha vmi jobbat akar 200-240K-ért vannak egész jok.
-
-
[CS]Blade2
addikt
catalyst-em kicsit szar volt, igy uninstalláltam, és tettem fel egy omega drivet tré tools-al..
Most elmult az állandó kékhalál (végtelen ciklusba került a driver), viszont nincs csak 1680x1050-es felbontásom. - minden más felbontás ami eddig jó volt, tesz egy fekete csikot a kijelző szélére. ami nem lenne baj a a 5:4 -eseknél, de a 16:10 és a 16:9 -es is tesz, pedig anak ki kelle férni.
5let?
-
vepe
őstag
válasz [CS]Blade2 #6876 üzenetére
Köszi...ez már segítség...igazad van azt nem írtam, hogy mi a max ár, amit rátud szánni, nos 250e a max kerete és elsősorban tervezésre kellene neki...a sok memoria fontos,és a vga..
-
vepe
őstag
válasz chriskross #6877 üzenetére
ne oktass már ki légyszi mit tegyek és mit ne....ha van valami kézzel fogható infód, azt megoszthatod velem, ha nincs, akkor fejezzük be ezt a gyerekes vitát...
-
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz chriskross #6881 üzenetére
Szánalmas hogy egyesek mindenkibe belekötnek.. szó nélkül is lehet hagyni a dolgokat még ha triviális dolgokat is kérdez, vagy legalábbis nem így letámadni mindenkit..
Nem akarok beszólni senkinek de ezt már nem hagyhattam szó nélkül, és szerintem nem csak engem zavar..[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz Ben_SkaKid #6882 üzenetére
ki is támadott le kit?
-
vepe
őstag
válasz [CS]Blade2 #6884 üzenetére
Árban még ez is belefér-MSI GX600PX-034HU-,ahogy látom br.240e
-
vepe
őstag
válasz chriskross #6886 üzenetére
Az már az ő dolga lesz,hogy a gépére vigyázzon...úgy látom ketten is ezt javasoljátok, úgy,hogy msi-ből ezt a típust ajánlom akkor neki....
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Sziasztok!
Beruháztam egy MSI EX700X-031 notebook-ra. Mielőtt megvettem, olvasgattam itt (is), de erről a modellről nem volt konkrét információ, csupán kérdések. Szóval, gondoltam, írok 1-2 szót róla, ha már van:
Másfél napja van meg, azóta folyamatosan bekapcsolt állapotban van, egyelőre szépen üzemel. Ez idő alatt volt XP SP3 telepítés (hogy lássa a setup a winyót, bios-ban AHCI mode-ot disabled-re kellett venni), 3DMark 03, 3DMark 06, STALKER, CS, wi-fi net, bluetooth kapcsolat telóval, utp kábellel direktben összekötés másik géppel. Minden ment szépen, egyetlen negatív tapasztalat, hogy ha utp kábelen is megy hálózat, a wi-fi szakadozik, de ez nem a notebook hibája, sajnos ez gyakori (állítólag Windows hülyeség, nem szereti egyszerre kezelni). A numpados billentyűzetet még erősen szoknom kell
CD driverek nem a legújabbak, az MSI lapjáról viszont mindent le tudtam tölteni. CD-RW hiányában BIOS frissítés még nem volt.Néhány infó:
3DMark03: 5545 pont
3DMark05:1554 pont
XP jelenleg ~1perc alatt használható boot után.
Kb. ennyi, nekem tetszik -
Balázs1986
addikt
válasz Balázs1986 #6888 üzenetére
Jav.:
Nem 3DMark05, hanem 3DMark06. -
Batmause
tag
Sziasztok!
Akinek MSI M677X-038Hu noteszgépe van az legyen szíves írjon egy privi üzit. Fontosat szeretnék tőlük kérdezni.
A garancialapom - a szép kék - eddíg nem volt lepecsételve - Ramarisnél vettem. Most lepecsételtettem, de cseszték kitölteni. Erről szeretnék kérdezni.
A szervíznél hogyan működik a dolog? A garancialapon található cégnek számlázzák a szervizelés költségeit, vagy az MSI állja rögtön?
Azért kérdem, mert úgy vettem a noteszgépet, hogy nem volt benne bluetooth. Persze a Ramirisben basztak foglalkozni az üggyel - inkább kivárták a 3 napot, hogy ne kelljen becserélni a noteszgépet...úgy az egész cégre jellemző ez a viselkedés...
Köszi a helpet
-
Csikoskutya
csendes tag
Sziasztok!
Fentebb volt mar egy hasonlo kérdés de nem találtam rá választ, szoval létezik e az MSI notebookokhoz valami energiagazdálkodási szoftver amivel procit, fényerot lehet valtoztatni...
Az előző notim acer volt ahoz volt egy ilyen program és nagyon jo volt....
köszi! -
Balázs1986
addikt
Batmause: Lehet, nem jól értelmeztem, amit írtál, de ha te beadtad 3 napon belül csak ők nem küldték tovább, az nem a te bajod. Te időben visszavitted, elvileg erről papírod volt/van, tehát te cseregaranciára vagy jogosult. Ha megtagadják, go fogyasztóvédelem.
Csikoskutya: nem tudom, milyen procid van, nekem a Core2Duo-nak minden ilyen program nélkül azt írja a Notebook Hardware Control nevű program, hogy "CPU Speed: Dynamis switching". Az asztali gépem AMD, annál a bios-ban kellet beállítani, valamint a windows-t energiatakarékos módra állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Csikoskutya
csendes tag
AMD Athlon64 X2 es proci
az biztos, hogy nem dinamikusan valtozik, le tudom szabalyozni 800mhz re vagy megy 1800on de az biztos, hogy a terhelés fugvenyeben nem valtozik, pedig az amd drivert is felraktam.... -
Balázs1986
addikt
válasz Csikoskutya #6893 üzenetére
Ha az AMD processzor drivert is feltetted, lehet, hogy csak annyit kell tenned, hogy "Minimális energiagazdálkodás" módba teszed a Windows-t. Vagy még a bios-ban van az ACPI support, annak is enabled-en kell lenni. Más tippem nincs...
Viszont az ACPI vezérlőt nekem ismeretlen eszközként kezeli az XP, nem tudom mit kellene tenni rá -
Reag3nS
senior tag
még mindig nem érted. minek írjam le mégegyszer a tapasztalataimat minden egyes érkezőnek. épp ezért van a fórum nyitva, hogy ha egyszer leírtam ne kelljen mégegyszer leírnom. egy okos ember bejön, elolvassa és dönt. minden kérdés szét lett már boncolva. te nem ezek közé az emberek közé tartozol!
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
kola1234
tag
válasz Csikoskutya #6893 üzenetére
Nekem MSI M670X070Hu hoz gyárilag az MSI DualCoreCell energiavezérlő progit adta.
Ennyi.
Mellesleg a Gyári sempront kivettem belőle,és most TL60 TurionX2core van benne dual 2g rammal.
Ide felraktam az XP dulacore amd drivert.ennyi változott a cpu működésében:
Sempron: AKKU-800Mhz, hálózat-1800Mhz
TL60 TurionX2: AKKU-800Mhz, Hálózat-800/1600/2000Mhz.Ennyi változott.
Hálózatról pilanatok alatt felmegy a sebessége és a magfesz a cpunak, illetve le is ugyanígy.Feladattól /terheléstől fügőően.állandóan változik.
-
dobati
csendes tag
válasz [CS]Blade2 #6884 üzenetére
MSI PR600X-034HU -- 220K
MSI GX600PX-071HU -- 238K
árak kúsznak lentebb
most már nekem is muszáj beruházni... -
[CS]Blade2
addikt
válasz kola1234 #6896 üzenetére
nekem most alaul van feszelve:
TL-58800mhz-en ,07275V
1900mhz-en ,0,975VEredetileg 0,800V és 1,075V lenne.
terheléstől függöen vált 4X 4,5X 5X 5,5X 6X 6,5X 7X 7,5X 8X 8,5X 9X 9,5X szorzókra
RMClock nevü progival tudok beállitani milyen szorzók legyenek, mikor vegye vissza magát, milyen feszültségekkel, stb....
-
kola1234
tag
válasz [CS]Blade2 #6898 üzenetére
Aha.kissebb feszkóval érezhetően nem is melegszik annyira?nem fagy le?
-
LeGo89
csendes tag
Hi all emberek!Érdeklődni szeretnék ..mert nemtudok dönteni két laptop között..két különböző márka és különböző dolgokat tudnak...
1.Toshiba A200-1S9 lenne..ami kb 180-190ezer...és dual proci 1,6Ghz,meg ati hd2600,1gigarammal..
2.Pcx-nél sasoltam le MSI GX610X-047HU-t ami 190ezerbe kerül,,és a képen adnak hordtáskát meg izéket hozzá..namost egyrészt kérdezném h akkor tényleg az a noti szerepel-e ott..másrészt akkor mindent amit ott látok kapok-e hozzá...Azért ezen a kettön..mert azt halottam hogy a Toshiba megbizható..viszont ilyen értékben az MSI teljesítménye jóval jobb...
A hátrány ami miatt félek az MSI-től az az amiket olvastam fórumokon h ha tönkremegy akkor hiába küldik szervizbe...nincsen alkatrész...és nemtudnak vele mitkezdeni..hiányos a készlet stb..ettől félek..
SZal ha ezen kérdésben segitene valaki akkor nagyon hálás lennék..BIG ThX!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest