Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Minden valamire való Operás használja az oldalsávot...
Vagy a standard menüt (\defaults\standard_menu.ini) vagy a már megváltoztatottat (\profile\menu\valamifájl.ini) megnyitod, megkeresed az adott menü szekcióját (esetünkben [Bookmarks Panel Open Menu]) és beszúrsz egy új Item-et a megfelelő paranccsal (akad néhány: [link]).
ui: Ebbe nem ástam bele magam, nekem jó az is, ami van .
De szerintem sokkal egyszerűbb szerválni egy gombot (mondjuk innen: [link]), ami megnyitja az aktuális oldalt IE-ben.
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
''Ha a címsorból való kulcsszavas keresésre, azt alapból tudja (és egyszerűbben, mint az Opera). Lásd #432 második fele (gyakorlatilag jobb egérgomb a keresőmezőben az adott oldalon, Kulcsszó hozzáadása kereséshez...).''
Ez miben egyszerűbb, mint az Opera, ahol pontosan így kell csinálni?
Az egyes FF kiadások, mint pl. most a 2.0.0.7 csak a biztonsági javítások terén nyújtanak újat, vagy van más váltopztatás is bennük? Ha igen, ezek hol tekinthetők meg?"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
Az Opera 9 első bétájában jelent meg a funkció a mostani formájában (2006 április). Nyilván a végső 9-esben is benne volt (2006 június).
Korábban valóban ini-t kellett túrni, de volt hozzá egy külön kis progi, ami leegyszerűsítette a dolgot. Persze, a jelenlegi megoldás jobb, főleg POST kérések esetén.
Firefoxban mióta van, mert én nem olyan régen újdonságként éltem meg (talán éppen te hívtad fel rá a figyelmem....)
Fejlesztés Operánál kevésbé átlátható kívülről, de itt is van párhuzamosság. A most megjelent Kestrel (Opera 9.5) például új renderelő motort kapott, amit már egy jó éve fejlesztenek. Közben persze sokat fejlődött a publikus, 9-es változat is (9.00 -> 9.23)."We spared no expense"
-
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
válasz Winner_hun #3419 üzenetére
Nálam ugyanúgy nézek ki a képek, mint az Operában....
Nem lehet, hogy nem 100%-on áll az oldal, hanem kisebben? Ctrl + egérgörgővel nagyítgass, kicsinyítgess, hátha jó lesz .
"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz Winner_hun #3425 üzenetére
Lásd #3421, én mondtam Valószínű én mondtam, hogy próbáld ki. FF ügyesen nagyít, csak nehéz visszatalálni az eredeti méretre...
ui: Látom nem az volt a baj, csak nagyítottál, meg visszakicsinyítettél. Akkor csak valami grafikai bug volt. De legalább már tudod mit kell vele tenni .
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
Telepítsd fel ezt: WMP plugin for Firefox
Ha az Opera használja a Firefox beépülőit, akkor abban is mennie kell majd.
"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest