Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Topiccsendőr #4155 üzenetére
Azért 25-35e km környékén simán lehet szelepkorong csere. Nekem a 16-ból 8-at cserélni kellett (GSXR1000) 36e-nél. Lánc+lánckerék se olcsó mulatság, és 30e környékén aktuális lehet. Ő szerintem pont ezekre a "csak ez" "csak az"-ra gondolt.
A mélyebb problémákra jobb nem is kitérni, mert az az összes tipusnál zsebbenyúlós. Elég csak egy blokk "szét-össze" óradíjára gondolni (50-60k) és akkor még a cserélt alkatrész ára sehol sincs.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ujskodas
tag
válasz Topiccsendőr #4155 üzenetére
Köszi a válaszokat. Lánckerekek, fékbetét, tárcsa, stb. ilyenekre gondoltam. Hétvégente 150-250km gurulásra, nagyjából betartva a sebességlimitet. (azért néha jót gyorsulgatni vele, már amit enged a közút)
Érdekes, hogy sokan írják: 30-40ezer van a motorjukba, semmi probléma vele. Már régóta nézegetem a hirdetéseket, és Magyarországon minden eladó motorban 17-23 ezer kilométer van. esetleg kevesebb.[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest