Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Na sebaj, egy jó reinstall sosem árt
Remélem legalább 120 Mb-es neted van, hogy szaggatja lefele a gigákat
-
addikt
Sziaztok!
Most jöttem haza külföldi kiküldetésből. Valaki fel tudna világosítani, hogy mi történt hétfő óta? Lett patch, meg Tanya?
-
addikt
Szerintem teljesen jó a sztorija, messze felülmúlja azt, ami egy ilyen játéktól várható.
Nekem csak az csalódás, hogy Kung Jin búza. Nem tudom minek kell folyton ezt a deviancia témát erőltetni mindenhol... Pedig tökre azt vágtam le, hogy Cassie-vel flörtöl, aztán utánaolvastam...
-
addikt
válasz Dr. Student #2500 üzenetére
Na, csak megoldódott a dolog akkor. Smoothing akkor szokott kelleni, ha nagyon hektikusan ugrálna az fps, és akkor ez kicsit egyenletesebbre veszi. Pontosan nem vágom, hogy hogyan is működik. De mivel itt úgyis az a lényeg, hogy fix 60 legyen, ezért nem smoothing kell sztem, hanem úgy kell beállítani mindent, hogy a legizzasztóbb helyzetben is tudja a gép tartani a 60-at.
-
addikt
Meg 90-en fps limitnek semmilyen szempontból nem lenne értelme. 60 Hz-es a legtöbb monitor, ezért a 60 fps az pont passzol hozzájuk. Ha ennél több kell, pl shooter, meg egyéb játékokban, akkor meg nincs értelme a limitnek, hanem ami a csövön kifér.
-
addikt
Én csak simán megvárom, hogy ti letöltsétek, aztán ha működik, akkor letöltöm én is. A múltkor is így maradtam le a szopórollerről
-
addikt
NA végre nyert az én frakcióm!
Így megkaptam az utolsó faction killt is. Kanoval meg beadtam tök véletlen az egyik variation specifikus brutality-jét. Poén, amikor nem is akarod, de véletlen pont úgy hozod össze, hogy beadja
-
addikt
Úgy látom azért azt még ez a patch sem tudta megoldani, hogy leállítás után ne a feladatkezelőben kelljen kilőni a játékot.
-
addikt
válasz Carasc0 #2580 üzenetére
Valamit elírtál, mert ilyen drivere még nincs az nV-nek, 353.06 a legújabb. És amúgy nagyon jó driver annak, akinek kepler-e van.
Na msot utánanéztem, mi ez a hotfix driver. Így már érthető, hogy miért magasabb a verziószáma. De ez csak G-sync problémát old meg. Egyébként meg ugyanaz, mint a 353.06
(#2584) ayo
Én MK-val sem tapasztaltam problémát.[ Szerkesztve ]
-
-
-
addikt
Na végre sikerült JC-vel megcsinálni a fistycuff-os brutality-jét. Ez is olyan, amihez az ellennek védekeznie kell. Pont Goro ellen sikerült towerezgetésnél. "Ezt a szemüvegért kaptad, köcsög"
Amúgy a kriptában hol találhatóak még ládák? Pl. a dead woods-ban 108-at ír, amiből 100 már megvan, de én nem tudom, hogy hol lehet még 8, mert már mindent kinyitottam, amit megtaláltam...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tényleg, azt tudja valaki, hogy azt kijavították már, hogy ha lemegy a health X-ray beadása előtt/közben, akkor végig megy a cutscene? A múltkor jártam így, hogy benyomtam, de a shield alatt kaptam egyet, ami 0-ra vitte a health-et és nem vitte végig a bejátszást, hanem lefeküdtem. Szóval nekem úgy tűnt, hogy már nincs az mint régen. Meg tud valaki erősíteni?
-
addikt
Egyébként mi a helyzet most a netes problémákkal online? Már elég rég online-oztam és ma mentem pár kört és semmi olyasmit nem tapasztaltam, mint régen. Olyan volt, mintha offline játszanék. Akkor végre sikerült helyrerázni az MKX-et?
-
addikt
Jacquie tényleg idegesítő tud lenni. Injustice-szal nem játszottam, de állítólag ott Deathstroke volt ilyen.
Egyébként ha valaki ügyes, akkor azért el lehet kapni a spammelő Jacquie-ket is sztem. Pl Scorpionnal vagy Ermac-kel nem kellenem, hogy gondot jelentsen, hisz egyből beugranak mellé a másik oldalról. De más karakterekkel is egy kis gondolkodás után lehet úgy kombózni, hogy közel kerülj, utána meg már csak a levegőben kell tartani
Na végre regeltem én is WBPlay-re. MKX-ben csak annyi jelentősége van, hogy a mobile játékkal össze lehet kötni?
-
addikt
Kicsit elkezdtem nyomni ezt a Spawn dolgot az MKX WB fórumán és Twitteren a fejlesztők, meg Boon felé. Ha esetleg van itt olyan, akit ez szintén érdekel, akkor retweetelheti/like-olhatja Hashtag-et tegygétek hozzá, ha ilyen témában írtok: #SpawnToMKX
Itt pedig erre a Netherrealm tweet-re válaszoltam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Ti amúgy itt az MK facebook odlalán látjátok a felhasználói posztokat? Oldalt azt írja nekem, hogy nincs egy sem, pedig én is posztoltam már vagy 2-öt, meg tuti mások is szoktak. Amit pl. ma posztoltam, nem látom, de haverom meg like-olta, szal ő meg tuti igen...
-
addikt
Ed Boon meg már új DLC-ről tweetelget. Ráfekdütem a Spawn témára, nyomom neki keményen De úgy látom sokan állnak pl. Rain mellett is. Meg Sareena-t láttam még sok requestben.
Boon tweet 1
Boon tweet 2 <-- Ez inkább csak olyan semmit jelentő sejtetés, amilyeneket szokott csinálni. -
addikt
-
addikt
Ezt találtam MKX fórumon:
Predator will be realeased July 7th
Tremor will be released August 4th
Your welcome
Ps if your wondering why this is true every kombat pack content has been realease on the first Tuesday of the month so..... As Bruno Mars would say DONT BELIEVE ME JUST WATCH
-
addikt
Nem kicsi amúgy a Predator szerintem. Jó, tudom, elvileg 220-230 cm magas, de Jason azért egy jó nagydarab karakter és nem kisebb nála. Meg, aki olvasta a Predator könyveket, az tudja, hogy a yautja-k között is vannak alacsonyabbak is.
(#2763) ayo
Hogy maradjon valami élvezet azutánra is, mikor megérkezik és ne spoilerezzenek el mindent.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Xerxész #2801 üzenetére
Én is bízom benne, még egy Kombat Pack 2-re befizetnék, Spawn-nal meg a régi karakterekkel.
1. Spawn
2. Sareena
3. Kabal
4. Noob SaibotÁlom DLC lenne
De én sem látok róla túl sok hint-et, hogy ilyesmi közeledne. Igaz még az előzőnek is csak a felét adták ki, szóval van még esély később... -
addikt
válasz rexsimus #2822 üzenetére
De ez csalás? Kevesebb reakcióidőt programoztak le a gépnek hard-on, ez nyilvánvaló. De nem látom csalásnak. Ayo például azt mnodta, hogy very hard-on is ha odafigyel, akkor gond nélkül veri a gépet. Csak tudni kell hozzá. Persze én is 5-ből 1-szer tudom nagy izzadva megverni a gépet sima hard-on is, de én nem is vagyok különösebben jó mortalos
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Youtube-on még nem láttam fent:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest