Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Úgy van, ahogy Orichalcos írta...Boon csak csodálkozott.
Még egy Kombat Packot el tudok képzelni, de hogy abban még 2 vendégkarakter legyen...teljesen valótlan. Azért nem csinálnak vendéglátóhelyet a játékból.
Freddyt meg 101%, hogy mégegyszer nem raknák bele, ráadásul ismét DLCként. -
gyimger
őstag
Én egy MK-idegen karaktert sem tennék bele. Az egész univerzum annyira összetett, hogy az eredeti karakterekre kellene tenni a hangsúlyt. Bár Freddy története tetszett, ezek a karakterek nem sokat adnak hozzá az élményhez.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
pohár
félisten
én a KonzolVilágos steelbookos verzióra megyek majd rá, annyira nem izgat a póló
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Xerxész
őstag
Mennyi család?
Nézzük csak..."Isteni" család:
Apa: Shinnok
Fiú: RaidenCage család:
Apa: Johnny Cage
Anya: Sonya Blade
Leány: Cassie CageBriggs család:
Apa: Jackson Briggs
Leány: Jacqueline BriggsKung család:
Nagybácsi: Kung Lao
Unokaöccs: Kung JinTakahashi(?) család:
Apa: Kenshi
Fiú: Takeda Takahashi[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
akinek nem esik le a mocsokszar animációról, annál már baj van...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
nem volt szerintem semmi baj az animációkkal, csak előjöttek a setítségbű'
de nagyon látszott, hogy elsejei tréfa az egész csak, Spawnon már elröhögtem magam, annyira szar volt
-
Xerxész
őstag
Miért, hogy néz ki?
Szerintem egyáltalán nem csúnya...szép render.
Ha talán az a bajod vele, hogy túl egyszerű...nos, ez a P1-es Predator kissé módosított változata, és a P1-es még nem volt ultrasok kütyüvel meg cicomákkal ellátva, mint a későbbiek.
Az egyedüli, amibe bele lehet kötni vele kapcsolatban, az a mérete szerintem. Lehetne egy kicsit magasabb és robosztusabb, de ne annyira kigyúrt, mint mellette Tremor. -
-
pohár
félisten
nyugodtan kiírhatod, hogy 576kbyte, sőt, még a játékot is linkelheted onnan
-
ayo
veterán
576 nem a legjobb bolt, én inkább máshonnan rendelném a helyedben ha biztosra akarsz menni. nem egyszer volt, hogy nem is jeleztek vissza semmit v csak több nap után megjelenéskor hozták ki a játékot. én már onnan nem veszek semmit, a régen persze én is ott vettem mindent...
http://jateknaplo.blog.hu
-
pohár
félisten
én már összeszedtem 2 hónapja, egyszerűbb így
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
írj nekik egy e-mailt a megrendelési azonosítóddal, aztán kiderül hamar
a Special Edition meg 03.31. óta nincs is a KSZ-ében, na de azért csak lefoglalok egyet, hátha felszabadul majd/küld a kiadó egy újabb csapatot
-
Xerxész
őstag
Szerintem a Hunter variáció a távolsági harcra lesz kihegyezve (plazmaágyú, diszk).
A Trophy Collector lesz szerintem a maszknélküli, főként a csuklópengékre épülő, amolyan "becsületes" változata.
Az Extraterrestrial pedig a kettő egyvelege, ami a kütyüire (lándzsa, hálóvető, speargun, stb.) alapuló variáció lehet. -
pohár
félisten
-
ayo
veterán
független
és Lin Kuei... mi más
az utolsó patch-csel most már 100%-os a játék. minden elérhető. a játék nem a legjobban optimalizált, a multihoz nagyon nagy gép igény kell sajna most is, ahogy MK9-nél is volt - tehát akinek single jól fut, az ne csodálkozzon, ha online már nem ua élményt kapja. érdemes a grafikai résznél az auto configot használni, az tuti jó lesz mindkét módhoz.
(#924) HussarF: frakciót választani kell, de bármikor lehet váltani. karaktered lehet bármi. a blogomon amúgy erről is írtam párszor.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz HussarF #1050 üzenetére
Dettó! Az a kombó nekem sem megy... Feladtam. Én most úgy játszok, össze hogy vissza nyomogatom, aztán lesz valami.... (PC és bill irányítás)
Amúgy nem tudom mi történt, de single match közben, hiába nyomok ESC-et az Easy fatality kombinációkat már nem írja ki.. Amúgy hol találok fatality kombó leírásokat? Inkább kinyomtatom, több értelme van...Ne hülyéskedjetek... X-Ray nekem teljesen gyors... Multiba is!!! Nem vettem észre hogy lassabb lenne...
Amúgy 1-2 ember kivégzését most láttam életembe először.... eléggé gyomorforgatóak....
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
törölt tag
válasz HussarF #1056 üzenetére
Ütem/érzés a lényeg szerintem.
Egy kis segítség, ha nvidia kártyával rendelkezel. A vezérlőpultjában érdemes az előre reprodukált képkockák számát levenni. (én 2-n használom)
Az előre reprodukált képkockák maximális száma korlátozza azoknak a képkockáknak a számát, amelyeket a CPU előkészíthet, mielőtt azokat a GPU feldolgozná.
Akkor érdemes csökkenteni ezt az értéket, ha a bementi eszköz(ök) - például egér, controller vagy billentyűzet - válaszideje megnő játék közben.
Én xbox360 vezetékes kontrollert használok, teljesen meg vagyok elégedve, pedig nem ki aggályaim voltak.
Nyilakkal játszom, analóg nagyon ritkán dukál nálam. -
ayo
veterán
válasz HussarF #1099 üzenetére
olvasd el amit linkeltem mert nem így van.
kombókat azért érdemes tolni, hogy a másik ne tudjon szóhoz jutni, ha egyszer hibát ejt. a profiknál ez kb. azt jelenti, hogy csak ezt a pontot keresik. ha nyerni szeretnél, akkor érdemes a tutira menni és nem arra, hogy beadj egy nehezebb kombót, hanem inkább kisebb vagy egyszerűbb, de hosszabbat.
#1101) ßrainiac: jaja kb így van, viszont van hogy tökre szép a kombó vagy nehéz, de egyszerűen nem éri beadni, mert mondjuk 100-ból 2x ha bejön, egymás ellen meg főleg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro