Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ROBERTOH


ROBERTOH
őstag

Sziasztok!

2013.10.17-én elindult az MLSZ Fantasy Liga.
Mit kell róla tudni:
30 millió forinttal indul mindenki, melyből az NB I-ben szereplő játékosokból kell egy 11+4 fős csapatot összeállítani. A játékosok értéke a teljesítményük alapján változik, amit a beérkezett statisztika alapján pontoznak; így ha jól szerepelt, emelkedik, ha rosszul vagy nem szerepelt a héten, akkor csökken. Minden héten péntek 18:00-ig lehet igazolni. Az eddig leigazolt játékosokból lehet összeállítani a keretet. Minden héten maximum 6 eladás és vétel lehet összesen (természetesen a legelső hetet kivéve). Alap esetben 4-4-2-es a csapat felállás, de péntek 18:00-tól hétfő 10:00-ig (vagy amikor beérkezett az utolsó statisztika) módosítható a következő felállásokra: 4-4-2, 4-3-3, 5-3-2, 3-4-3, 3-5-2, 5-4-1, 4-5-1; hogy a legtöbb pontot tudja hozni a csapat.
Minden héten után eredményhirdetés van, és a legtöbb pontot szerző játékos valamilyen nyereményben részesül.
A szezon zárásakor pedig az első három helyezett kap értékes nyereményt. (Az őszi szezon után várhatóan december 8-án lesz sorsolás. A nyeremények: 1.: Samsung Galaxy S4-et, a 2.: XBox 360 + Kinect-et, a 3.: Nokia Lumia 920-at kap)

A játék honlapja: [link]

Jó szórakozást!

ez a kedvenc aláírásom

(#2) ROBERTOH válasza ROBERTOH (#1) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Szabály változás:

A lényeg: csak a tavaszi szezontól lesz bevezetve a csapat felállás változtatás, illetve a jövő héten nem 6, hanem összesen 10 tranzakció végezhető, tehát játékos vétel+eladás. A másik változás, hogy nem hétfőn 10:00-ig, hanem csak vasárnap 22:00-ig lehet cserélni.

A hír:
"
Kedves Játékosok!

A következő elhatározásra jutottunk. Nagyon sokatok nem tetszését és aggodalmát fejezte ki a 14.fordulótól életbe lépő "üres hely" szankciónk és a felállásokkal kapcsolatban.

Mivel a felállások a 4-4-2-re matematikailag épülő lehetőségekből állnak, továbbá sokan jelezték, hogy nincs teljes keretük, ezért azt elkerülendő, hogy valakinek folyton maximális pontlevonása legyen, esetleg ami még rosszabb, érvénytelen keretek sokasága legyen, úgy döntöttünk, hogy az őszi szezonban a felállásokat nem fogjuk a aktiválni.

Ami a 14. Fordulótól életbe lépő -15pont/üres hely szabályt érinti:
- a szabály életbe lép, ahogyan írtuk, hogy mindenkit rávezessünk a teljes keret megtöltésére az őszi szezon végéig.
Ami az igazságtalannak megítélt bevezetést illeti, a 14. Fordulóban mindenkinek jóváírunk +4 tranzakciót, tehát mindenki 10 db tranzakcióból gazdálkodhat majd a 14. Fordulóban, hogy legyen lehetőség teljes cserepadot állítani.

Továbbá a hétvégétől teljes funkcióval üzemel a "Cserepad" is, így egészen Vasárnap este 22:00ig szabadon cserélhettek be játékosokat az "aktuális fordulóban" is (ez a most következő 13. Fordulótól lép életbe! )

A mai nap folyamán a blogban is születni fog erről egy poszt!
Kérjük osszátok meg minél többen, hogy mindenkihez eljusson a hír!

Köszönjük és további jó játékot kívánunk!"

ez a kedvenc aláírásom

(#3) ROBERTOH


ROBERTOH
őstag

Még részletesebb információ az előzőekhez ;)
[link]

ez a kedvenc aláírásom

(#4) ROBERTOH


ROBERTOH
őstag

Őszi forduló lezárult. Tavasztól újra mindenki 30 millió Ft-ról indul. Bővebb információ itt: [link]

Remélem tavaszra már nem csak monológozni fogok, hanem mások is beregisztrálnak ;)

ez a kedvenc aláírásom

(#5) ROBERTOH


ROBERTOH
őstag

Február 22-én indul újra a játék, az első meccs február 28-án lesz. Remélem a továbbiakban nem csak egyedül fogok monologizálni ;)
A játék linkje: [link]
Facebook oldala: [link]

ez a kedvenc aláírásom

(#6) DS39 válasza ROBERTOH (#5) üzenetére


DS39
nagyúr

én játszom vele, egész sokat fejlődött tavaly óta, egy dolog viszont nem tetszik. Firefox alatt a forduló programja résznél a csapatlogók nem jelennek meg. (letiltott kiegészítőkkel, gyorsítótár és süti törlés után se)
írtam ezzel kapcsolatban hibajelentést nekik az oldalon, de nem válaszoltak és nem is javították.

(#7) ROBERTOH válasza DS39 (#6) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Hibabejelentésre sose válaszolnak; de legutóbb amiket jeleztem, elég gyorsan kijavították. Ha szeretnél rá gyors választ, akkor a facebook oldalukon érdemes rájuk írni privát üzenetben: [link]
Egyébként folyamatosan csiszolgatják a játékot, lehet hogy nemsoká ez is bekerül.

ez a kedvenc aláírásom

(#8) DS39 válasza ROBERTOH (#7) üzenetére


DS39
nagyúr

emiatt a böngészős izé miatt nem írtam, viszont ma írtam nekik privátot face-n (meg jeleztem az oldalon is), mert az átigazolásnál történt egy olyan hiba, hogy Fehér Zoltánt elcseréltem volna egy az egyben Juhászra (mindkettőnek 2 M az ára jelenleg), majd elmentettem, de rosszul mentette, mert Juhász ugyan bekerült, viszont Fehér eladását nem regisztrálta, mert páratlan számú (3) tranzakcióm maradt, és Fehér árát nem adta nekem vissza, így a csere után most -1,55 M-t mutat a tartalék egyenlegem (előzőleg 0,45 M pluszban voltam), szóval kvázi csak vételt vette figyelembe. enyhén szopó, mert még egy játékos cserét tudnék eszközölni, de így nem tudok, mert ekkora mínusszal, max egy 4 M-s játékost tudnék egy lényegesen gyengébbre váltani. :(
délelőtt írtam, még nem jött válasz. remélem meg tudják oldani. :W

[ Szerkesztve ]

(#9) ROBERTOH válasza DS39 (#8) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Ilyeneket hamar meg szokták oldani. Viszont a meccsek kezdési időpontja még mindig 1 órával kevesebb, mint a valóságban. (az óraátállítás óta van ez a probléma, és már pár hete jeleztem nekik)
A másik amitől sikítófrászt szoktam kapni, az a játékosok árváltozása: sokszor teljesen logikátlanul változik. Most is : Radó 2 pontot szerzett, és mégis emelkedett az ára. Múlt héten Kanta 30 pontot hozott és csökkent az ára...

ez a kedvenc aláírásom

(#10) DS39 válasza ROBERTOH (#9) üzenetére


DS39
nagyúr

jaja, ez nekem is feltűnt. az ár mondjuk nekem "tetszik" hogy ilyen random változik, mert többször sikerült már emiatt jól igazolnom, hogy pont fél millával olcsóbb lett, gyorsan le is csaptam rá.
fb-n első üzimre egy nap után nem jött reakció, aztán írtam megint, arra már jött, hogy próbáltam-e frissíteni az oldalt? (facepalm...) persze írtam, hogy süti, gyorsítótár törlés, másik böngésző, (kép megint ezúttal IE-ből), stb, erre már írták, hogy akkor utána néznek, és köszönik a türelmet. remélem megoldják. még az sem gáz, ha nem a mostani zárásig hanem a kövi fordulóra, már csak a cserék közt akartam váltani Michelicet, Vass Ádámra. előbbi csak egyszer hozott jó pontot, egyébként elég felejtős, utóbbi viszont ritkán játszik, de akkor min. 14-et hoz.

[ Szerkesztve ]

(#11) ROBERTOH válasza DS39 (#10) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Vass Ádám sérült volt, azért nem játszott mostanában. Szerintem hétvégén már végig játszani fog. Mihelicet én is nézegettem, de nem vettem meg, mert csak olyan kell, aki stabilan hoz 20 pont körül. Gyömbért akartam leigazolni a héten, de elég necces, mert nem csökkent az ára..

ez a kedvenc aláírásom

(#12) DS39 válasza ROBERTOH (#11) üzenetére


DS39
nagyúr

Gyömbért én úgy tudtam megvenni a múltkor, hogy beáldoztam Besic-et (helyette van Pavlovic).

közben a Statzup-osok írtak FB-n, jóváírták a 2 M-t. nagyon korrektek voltak :R
így még a fordulózárás előtt nyélbe ütöttem a Mihelic-Vass cserét. (nagyon vacilláltam hogy Pátkait vegyem-e a Győrből, de kb azonos pontokat szereznek, helyezésben meg jól jöhet ha egy kicsit alacsonyabb a keret összértéke, a forduló értékelésénél)

[ Szerkesztve ]

(#13) ROBERTOH válasza DS39 (#12) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Csak összehoztam Gyömbért, és nem is bántam meg, mert most is hozott 20 pontot, igaz, egy Dibusz-t kellett miatta beáldoznom. A keret összértékem elég magas (43,65M) ezért azzal biztos nem tudok helyezést nyerni :)

ez a kedvenc aláírásom

(#14) DS39 válasza ROBERTOH (#13) üzenetére


DS39
nagyúr

nem lehet tudni, akik fordulónként 200 vagy afeletti pontot elérnek, biztos nem 30 M-ból rakják ki a keretet. nekem most 43.4 M az összérték. ami még érdekessé teszi a játékot, hogy az eredmények sokszor csak hétfő estére lesznek teljesek, és ha sok jól szereplő játékosod van, kit tegyél be a kezdőbe a vasárnap éjféli zárásig. mondjuk sok ponttól így még nem estem el (3-4 max), de pl most mindegyik játékosom nyerő csapatban szerepel (a Győr is várhatóan).

btw jókor váltam meg Mihelic-től, 5-0-ra nyernek és gólt is szerez. :DDD
mindenesetre átlag pontgyűjtés szempontból Vass jobb lesz, valószínűleg be is lesz cserélve a kezdőbe, mert a Vidiseim közül csak Nikolic hozta pontszempontból az elvárt szintet.

[ Szerkesztve ]

(#15) ROBERTOH válasza DS39 (#14) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Dettó: a héten igazoltam két vidist is (calatayud és stopira) és mindketten elég gyatrán hoztak, úgyhogy már most 4 embert pakoltam a kispadra, pedig még csak két meccs eredménye ismert :) No de bízzunk a Győrben! ;)

ez a kedvenc aláírásom

(#16) DS39 válasza ROBERTOH (#15) üzenetére


DS39
nagyúr

hát a győriek sem nagyon villogtak, de azért egész jó forduló lett, 239 pont :)

a kövi fordulóban ha jól nézem Simon és Radó (Haladás) 5 sárga miatt el lesznek tiltva. két játékoscserém így már fix.

(#17) ROBERTOH válasza DS39 (#16) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Gratu! Nekem is 231 pont jött össze. Ha maradt volna a múltheti összeállítás, akkor 250 fölé jutottam volna... :W
Még a forduló lezárása előtt lezavartam a tranzakciókat: Simon Ádámot én is eladtam ;) Végre megszereztem Nenad Novakovic-ot, már régóta fentem rá a fogamat :)

ez a kedvenc aláírásom

(#18) DS39 válasza ROBERTOH (#17) üzenetére


DS39
nagyúr

neked is grat. :)
ja. vicces, ha nem most cserélem le Mihelic-et Vass-ra (aki egyébként a 20 pontjával hozta azt a standardet, amiért cseréltem), akkor 250-nel zárok. :D

[ Szerkesztve ]

(#19) ROBERTOH válasza DS39 (#18) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Köszi!
Ez van. Na de majd most a hétvégén! ;)

ez a kedvenc aláírásom

(#20) ROBERTOH


ROBERTOH
őstag

Pénteken indul a bajnokság, így a fantasy liga 2014-15-ös szezonja is ;)

ez a kedvenc aláírásom

(#21) DS39 válasza ROBERTOH (#20) üzenetére


DS39
nagyúr

hát indul, de inkább ne tették volna, semmit nem javítottak a rendszeren, sőt még az is rossz lett ami jó volt..
keretösszerakás és mentés után a keret összértéke 0, bár ez csak statisztikai adat, és pontegyenlőségnél jól is jön ez a bug, de pl most Kiskondás pihentetése miatt variálnom kellett a benevezett kereten, mentés után a következő forduló lapon a játékosok posztjai random felcserélődtek, Michelic csatár lett, Kádár kzp, Varga Józsi védő. az aktuális forduló programja nem is olvasható a játékon belül.

nagyon látszi,k hogy csak a reklámok miatt létezik ez a játék, egyébként telibe sz@rja a fejlesztői gárda..
(avagy szakmailag annyira messze vannak a profizmustól, mint a magyar labdarúgás)

[ Szerkesztve ]

(#22) ROBERTOH válasza DS39 (#21) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Ezeket a hibákat meg szokták oldani (bár furcsa, hogy hogy jönnek ilyenek elő, amikor a játékmotoron semmit nem változtattak). Az már jobban zavar, hogy volt tavasszal két játék is, és az egyikben benne voltam a három lehetséges nyertes között, de végeredmény hirdetés egyiknél se volt, így elég hiteltelenek számomra. Rájuk is írtam, erre azt válaszolták, hogy elfelejtették és pótolni fogják, de persze nem lett belőle semmi...

A játékkal kapcsolatban meg: már tegnap szívás volt: három Debreceni játékosomból csak egy játszott, az is csak csere volt... :)

[ Szerkesztve ]

ez a kedvenc aláírásom

(#23) DS39 válasza ROBERTOH (#22) üzenetére


DS39
nagyúr

nekem 4 is volt, élen Novakovic-csal, naná hogy nem ő védett :D
így szezon elején és az átigazolási szezon közepén amúgy sem egyszerű betalálni mi lesz az alap kezdő, de akkor se értem hogy a DVSC-nél ennyire fizikálisan gyenge a társaság hogy a teljes kezdőt gyakorlatilag pihentetni kell... már most nem bírják a 3 napos terhelést? ha ez így van még vagy 20 évig sehova nem jut a magyar futball. másrészről Kiskondás is eltaktikázza magát szvsz, a BL ellenfelet látva alapcsapattal is esélytelen a továbbjutás, de a csoportkör végképp, ami igazán pénzt hozna a klubnak, több értelme lenne leadni azokat a meccseket és most hogy elkezdődött koncentrálni a bajnokságra. gondolom jövőhétvégén is cseresor kap majd szerepet, megint bukhatnak 2 pontot, a végén ez visszaüthet. de nem vagyok debreceni, az ő bajuk. :U

(#24) ROBERTOH válasza DS39 (#23) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Lehet hogy azt ígérte a játékosoknak, hogy ha tovább jutnak, akkor hétvégén bulizhatnak. Ebből okulva szerintem a jövőhéten már rendes csapat fog játszani, ezért nem tervezem hogy eladom a Debreceni játékosokat (max ha lesérülnek).

ez a kedvenc aláírásom

(#25) DS39 válasza ROBERTOH (#24) üzenetére


DS39
nagyúr

hát ha akarnám se tudnám eladni őket, én hülye még foglalkozom ezzel a szarral, beléptem hogy átigazoljak, de nem tudok, mert kiírja Hiba, nem lehet elmenteni a módosításokat.

ilyen egy selejtet hogy tudnak kiadni a kezükből...

bugok:
- a posztok múltkor felcserélődtek
- nem lehet elmenteni az átigazolást, és a keret összértéke jelenleg is 0-t mutat.
- az óra még mindig téli időszámításban van
- az álomcsapatnál, a múltheti a 31. forduló, a következő meg a 32. lesz
- előző szezonban 4. fordulóig jutottam a kupában, de a 2. forduló volt kiírva.
- volt ugye a transfer bug, amikor rosszul számolta el a játékoscserék árait.
- és még biztos van/volt csak most nem jut eszembe...

ennyi IT lúzert, aki ezt csinálta, üzemelteti. hihetetlen hogy ilyen embereknek van munkájuk, pucolnának inkább WC-t. :( :(((

u.i.: kár hogy nem lehet törölni a profilt (ami jogilag is aggályos szerintem), már megtettem volna.

[ Szerkesztve ]

(#26) ROBERTOH válasza DS39 (#25) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Még hétfőn letudtam az igazolásokat: akkor működött, el is tudtam menteni. A keret összegem is jó. Az álomcsapat (nagyjából) jó, csak a hetet kéne kijavítaniuk. Az órát szerintem már nem is fogják javítani (nemsoká itt az ősz :) )
Van egy Milos Kocics-om, aki végig védett a hétvégén, de ő még mindig nem kapott pontot. Jeleztem nekik, meg azt is, hogy elég érdekesen változtak az árak: volt aki 1,2 millióról 4 millióra drágult (Gera is 1,2-ről 3,5-re), de facebook-on kimagyarázták.
Alapvetően az egész játék jó -lenne, ha végre bugmentesítenék. A tavaly őszi idény végére már minden jól működött, idén tavasszal meg sok bug lett. Valamikor írták, hogy ki akarják bővíteni a játékot: angol, spanyol stb. bajnoksággal; lehet hogy a programozók nagy részét átcsoportosították még tavasszal arra, és csak 1-2 ember foglalkozik most ezzel.
Én kivárok, na meg ismerősökkel közös ligában versenyzünk is, ezért izgalmas a közös eszmecsere ;)

ez a kedvenc aláírásom

(#27) khorvat


khorvat
senior tag

G A M E O V E R !!!

(#28) ROBERTOH válasza khorvat (#27) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Úgy néz ki, sajnos. Pedig jól indult.
Valaki megcsinálhatná rendesen.

ez a kedvenc aláírásom

(#29) khorvat válasza ROBERTOH (#28) üzenetére


khorvat
senior tag

Ez az oldal már korábban létezett sokat játszottam itt és nyereményeket is korrekten megkaptam, nem úgy mint az MLSZ-től.
http://fociguru.hu/game.php

(#30) ROBERTOH válasza khorvat (#29) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Ahogy elnézem elég kevesen játszanak vele. Nyeremény nincs, na és az, hogy a játékosok ára nem változik, elég érthetetlen egy focimenedzser játéknál...

ez a kedvenc aláírásom

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.