Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim74
nagyúr
válasz Patice #72517 üzenetére
Ugyanez a sorozat volt szerintem az én X20 18B-seim is, amitől elálltam. Az egyiken ettől nem sokkal volt nagyobb a nyom, de inkább elálltam az egésztől.
Ez addig ne probléma, amíg mondjuk gariztatásnál azt mondják, hogy leesett és ugrott a gari...
Van egy olyan érzésem is, hogy mintha ez a burkolat egy plusz "kupak" lenne és valójában nem ez zárja le a HDD-t.
Vagy ledőlt a kredenc, amin ezek a HDD-k voltak .
Azt nem tudom, hogyha a következő ilyen lesz, mint a Tiéd, akkor elhozzam-e.[ Szerkesztve ]
-
Jim74
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz Patice #72660 üzenetére
Patice: A WD Purple csalás CMR, mind!!
davian: Ez nagyon kevés, főleg üresen!
Ott valami bibi van, ahogy ki is jött, SATA kábel csere, esetlegszerk: Na, ezt tudják a mai 5400-as HDD-k!
A 7200-asok, meg ~200-250MB/sec.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Imi1981
veterán
válasz Patice #73132 üzenetére
Letöltés 500 megabitre van korlátozva de ssd-re tölt. Úgy van beállítva a qbittorrent hogy letöltés végeztével másolja hdd-re. Hát a másolás gondolom full sebességgel megy amit bír a hdd . Ez nem tudom probléma e vagy nem. A használatba lévő 1Tb 2.5 Toshiba smr hdd -nél nem gond.
-
hunaqua
addikt
válasz Patice #73314 üzenetére
Van egy nagy fekvő Jonsbo ház,abban van. Viszont amennyiben a helyére teszem akkor nem lehet megmaradni mellette.Amennyiben kiveszem és csak a kábelekre rakom akkor elviselhető. Erre kéne kitalálni valamit. Próbáltam külső házban is.A fémházas Orico-t üti mint az ördög,az nem jó. Mit kellene kitalálnom a rezgéscsillapításra a Jonsbo házon belül. (nem tudom kivinni a szobából)
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Jim74
nagyúr
válasz Patice #75337 üzenetére
Perpillanat van mellette egy EXOS is, de amikor nem volt mellette, akkor is ezt csinálta. Szerintem, ha rezonancia lenne, akkor nem lenne ennyire szabályosan ciklikus. A #75335-ös hozzászólásomban tettem fel felvételt a hangról. Szinte teljesen szabályosan ismétlődik. Egyébként USB dokkolóban egymagában is érezhető, hogy jobban remeg, mint az Exos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital