Hirdetés
Aktív témák
-
Overfiend
csendes tag
válasz Zbacsi #35199 üzenetére
pont, hogy nagyobb felbontason van ertelme a 4850-et venni a 4830 helyett
azt vedd, amelyik arban legjobb, ez az asus.. azt amugy is szeretem, szart nem szoktak csinalni, ahhoz nem adjak a nevuket (persze itt masoknak egeszen mas a velemenye errol, de en nem masok vagyok)
1 gigasat nem tudsz venni, az mar tulsagosan sokba kerulne? megerne a plusz penzt. 512 megaval elojohetnek ilyen microstutternek hivott hogyishijjakok, amikor a kartya birna a grafikat, csak elfogy a ramja
-
Overfiend
csendes tag
válasz Zbacsi #35201 üzenetére
Mondjuk egy relatíve kevés megabyte videomemóriát evő 3dmark, ami kényelmesen belefér 512-be, nem fog különbséget kihozni, de attól még ott van a különbség. Ugyanúgy, mintha a géped ramját bővítenéd. Annál is az van, hogy a 3dmark ugyanannyi pontot ad, de a valóságban érezhetően gördülékenyebb lesz..
Amúgy meg a fene tudja, ha ennyi a különbség, én nem szórakoznék a kisebbel. Majd a szakik is elmondják a véleményüket Az biztos, hogy dupla vga memória ennyi pénzért mindenképpen megéri szvsz.[ Szerkesztve ]
-
Overfiend
csendes tag
válasz hajbel #35221 üzenetére
A techdemo-k mindig szépek. Ezzel a nagy lelkesedéssel talán várni kéne addig, amíg nem lesz a kezünk között néhány ilyen effektet tudó játék, és azokban is nem durran ekkorát a grafika.
Ha tényleg olyan áttörő lesz, én is cserélek 5850-re (vagy mire, arra a top alatt eggyel lévőre), addig nem.
Gyönyörű techdemo-t már 2002-ben is tudtak csinálni. A játékok szintje meg mára érte el azt a grafikát..
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest