Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Sztem fölösleges cserélned, ha ilyen szűkös a keret. Már csak azért is, mert valszeg kurva drágán vette az 1 gigás 88GT-t amit 2/3 árán el is vittek, és amit most akarsz venni helyette attól sem fogsz hasra esni. Ez nem volt egy jó gondolat...szerintem.
Én használnám még a 88GT-t és ha megvan rá a keret egy jó hűtővel szerelt HD4850 vagy GTX260 (úgyis esni fog az ára annak is). -
BluEyes
őstag
Ismerős kinézett egy ilyen 2600pro-t. [link] Ilyesmi árban van-e ennél értelmesebb választás?
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Ryu77
aktív tag
Komolyan kezdtek meggyőzni...
Pedig félek az Amd-Ati driverektől, a melegedéstől és a kártya haláloktól.
Itt a ph-n most láttam 34K-ért a Sapphire dupla slotos hűtésű 4850-esét.
Akkor viszont vagy várok kártya nélkül egy kicsit (7200gs van talonban) vagy szerzek pár ezrest gyorsba és elviszem azt.
Bár nem látok egetverő különbséget:
Jericho (favoritom) 4x-16x:1280-ban (mivel abban játszok) összesítve:
Viszont fogyasztásban meg elszalad kicsit:
Nem flame akart lenni, még lehet, hogy 4850 lesz.
-
MZsoltee
veterán
Ezt nézd meg lehet amit te nézel kicsit régebbi és az aTi driverek folyamat fejlődnek...
MOD:Jah és nem tudom ilyen hosszú távra tervezed ezt a kártyát, de ha hosszabbra akkor az is a 4850 mellett szól, hogy nagyobb felbontáson kevésbé esik vissza a teljesítménye, ergo ha váltasz nagyobb monitorra, akkor majd sokat számít, hogy most hogyan döntöttél.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Gyusz
őstag
válasz BluEyes #16655 üzenetére
Ennyiért már 2600XT-t kapni, esetleg még a 8600GT van ilyen árban, de a 2600pro ennyit biztosan nem ér. A fentebb említett 3650 is jó választás lehet, de mindegyik kártyából GDD3-as memóriával szerelt verziót kell keresni, az 512MB-os szörnyeket meg messzire el kell kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
Ryu77
aktív tag
válasz MZsoltee #16658 üzenetére
Ezt a tesztet néztem én is.
Mindíg hosszú, nagyon hosszú távra tervezem a kártyáimat de bemászik a kis bogár a fejembe és eladom. Utoljára Ati kártyám 9700Pro All in wonder volt, akkoriba az nagyon nagy szám volt. Mikor bejött ez a CCC dolog az nagyon nem tetszett és eladtam, vettem egy 6800-ast. Azóta nVidia van. Tervezem a monitor leváltását is 1680x1050-esre, de nem idén... -
BluEyes
őstag
MZsoltee, Gyusz: köszi, továbbítom.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
canci
csendes tag
Sziasztok!
Tudom. elcsépelt de azért... azonos árban melyiket szerintetek?
8800GT 512
9600GT 512
HD 3870 512 ddr4Köszi
-
canci
csendes tag
válasz Csiborbogár #16663 üzenetére
hát ezaz ezért hezitálok rajta...és nem tudom eldönteni melyiket vegyem. Igazából ha már teljesítmény és ár/értékben nem lehet egyértelműen eldönteni akkor azt lenne jó tudni melyik értékállóbb egyébként 20K a kari cakli pakli
Gyuri 27: Nem is hallottam róla.. mikor jönnek ezek és lehet valamit tudni az árukról és vagy h teljesítményben hol lesznek??
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz sexpistols88 #16666 üzenetére
A fiam gépébe ilyen Gainward van. Jó kártya, jó hűtés, gyárilag emelt órajelek + minden létező kimenettel rendelkezik. Nem tudok rosszat mondani róla. A 9800GT lényegesen puritánabb kivitel, cserébe gyorsabb. Szerintem a teljesítmény alapján ez a jobb választás, DE azért az áraikat is ismerni kellene a döntéshez. Már ha az számít...
-
sexpistols88
csendes tag
a 9800gt még olcsóbb mint az emelt órajelü 9600, mert ahol én veszem a cuccokat már nem forgalmaznak egy hete 8800gt-t és levitték az árát a 8800gt helyére
-
szasanyi
félisten
válasz sexpistols88 #16668 üzenetére
Szerintem a 9800GT teljesítménye - és ezek szerint ára - lapján a jobb választás.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok!
VGA kéne az iponból max 15k-ig ! PCI-E-s kell és egy E2180-annak alapórajelen kikéne hajtania! bármilyen márka jöhet csak jó legyen!
Köszi helló! -
Gyuri27
félisten
válasz fagy53 #16674 üzenetére
Tudod mennyi a 2180 alapórajele? Nem.
2GHz! Köszi, hogy szoltál.Hagyjuk hogy az user 15k-ért valami szart vegyen. Ne beszéljük rá, hogy +2600-t olyan vga-ja legyen amit később is tud használni. De te majd a sok eszeddel veszel neki másik vga-t mikor procit cserél és az xt-t használtan szart se adnak.
Amd - Radeon - Ryzen
-
fagy53
nagyúr
válasz Gyuri27 #16678 üzenetére
Gondolom akkor is megfogja köszönni a tanácsodat, amikor kemény 10%-kal több FPS fog kapni az új VGA-val a régihez képest! Tudom én is, hogy a 3850 több mint kétszer gyorsabb a 2600XT-nél, de nem 2GHz-es procival!
Ha nekem ilyen sokat és szépen írtál, miért nem fért bele a neki intézett hsz-odba, hogy a procit legalább 2.6GHz-ig fel kell húzni, hogy érezze is a kiadott forintok ellenértékét? -
Viperator
őstag
A Radeon-os topikban senki nem válaszolt és ezért ideírok: A Linux rendszer szereti a Radeon karikat?
Előre is köszi a választ!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Dyno
veterán
válasz fagy53 #16679 üzenetére
Én azt nem értem hogy miért kell lecserélni egy 2600XT-t egy HD3850-re kicsit gyüjtene és vehetne jobbat, ja amúgy alapórajelen is de jobb eredményeket kapna 3850-nel azért nem vigyük túlzásba azt hogy nem hajtaná ki, igaz nem hajtaná, de erősebb lenne a gép mint a hd2600XT-vel.
-
Kurcy
tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy új videókártyát egy Asus K8N-es gépbe de nem tudom hogy milyen típus vált be ehhez az alaplaptípushoz ....
Teljesen tanácstalan vagyok jelenleg egy radeon 9200-as van benne de nem az igazi vagy talán én vagyok balf@x és nagyok az igényeim ?
Egy olyant szeretnék aminek 256 Mb a memóriája Tv kimenetes és bírná a strapát nem húzni akarom meg hasonló csak bírja napi 10 órás megpróbáltatásokat sok videó meg hasonló webcam ....
Válaszokat előre is köszönöm !
Üdv: Kurcy
-
T-unit
őstag
Ezek szerint játék nem fontos.Pl. hd3650 megfelel ilyen célokra is.Csak az a gond h pci-e-nél ennyiért majdnem hd3850-t osztogatnak,de mind1,ez bírja a strapát,3év garis,és van rajta olyan kimenet is.Ha drága meg mondj egy összeget,de én ezalá nem mennék,akkor már jó a 9200 is.Egy a lényeg: ha újat veszel gddr3 memória típus alá ne add sávszél. miatt.
üdv.
-
Kurcy
tag
Szia !
Hát nem is tudom olyan 10 ezer körüli összegre gondoltam .... Amúgy használtan mennyit ér egy radeon 9200-as ?
-
Kurcy
tag
Szeva !
Ezt a kártyát nézegettem épp amit tanácsoltál ! Mit lehet tudni erről a kártyáról valami bővebb infó, tesztek, vélemények ?
-
Gyuri27
félisten
válasz fagy53 #16679 üzenetére
De itt a lényeg azon van, hogy el akarja költeni a 15 pénzét. Az meg nagyon nem mindegy, hogy vesz valamit 15k-ért vagy +2600-t meg 2x gyorsabbat kap. Mint mondtam később ha vesz procit akkor jó lesz a 3850. Ha nem akkor is ellehet adni szemben a 2600xt-vel. Meg azt mondod 10%-t érez. Igen 1280-s felbontáson. Ha viszont mindent maxra tol akkor a vga nem hasal el mint az xt.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mr.Grincs
veterán
Remélem nem fogom megbánni, hogy megint atit veszek és azt is remélem hogy jól fog muzsikálni a Sapphirre 4850 Toxic. Hagytam magam rádumálni de csak a best buy miatt.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
popey37
addikt
véleményt kérek egy vga cseréről: Ati 2600XT menne és egy Nvidia 7800GTX jönne helyette kb. ugyanabban az árban. megéri cserélni? a válasz sürgős lenne. köszi
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz T-unit #16694 üzenetére
[link]
ez a mostani karim: a 2. vagyok a listában.
nem azért akarom lecserélni mert szar, csak nincs hozzá rendes driver frissités, jó néhány game el sem indul/ olyanok, amik az Nvidiás karival mentek./
De lehet, hogy 8600gt lesz belőle
A másik kérdés: 256 bites 7800gtx, vagy 128 bites 8600gt?[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
T-unit
őstag
válasz popey37 #16695 üzenetére
Nemtom 3dmarkban én max. azt nézem h nagyjából hol van kihajtva a vga,másra én nem találom jónak lévén az nem egy mai játék,hanem tesztprogram.Előző karim 9550 volt,ahhoz volt rendes driver frissítés mindíg,most hd4850em van és nem változott semmi,inkább javult driver téren ati,nemtom én nem csalódtam atiban,bár valóban nem volt hd2600asom.Ha meg már csere Nv-re, inkább 9600gt,20k alatt már van dögivel és jócskán jobb,de ha nem ér annyit neked akkor meg tényleg 8600gt 10k körül,amúgymeg használd guglit,hátha akad róla "mai" teszt is.
üdv.
-
Viperator
őstag
Szereti-e a LINUX rendszer a Radeon karikat? Azóta kijavították a drivereket?
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
válasz VaniliásRönk #16698 üzenetére
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs