Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz szasanyi #16052 üzenetére
Van DVI és HDMI kimenete, a DVI - ANALÓG átalakító meg akármilyen VGA esetén kell, ha analóg TV bemenetre megy. Teljesen felesleges ide VGA-t venni!
MmDorian: azt a PCI-E tápcsatit hova akarod dugni, ha nem vagyok indiszkrét?
Nincs rajta, ha jól tudom...[ Szerkesztve ]
-
theartofdota
tag
flame flame flame
-
Theodolit
tag
hi!
Melyik a legjobb magyarországon kapható AGP-s kártya?Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
atesss
addikt
Gondoltam ide is beírom, elvégre mégis inkább VGA választás a kérdés:
Nézem az árlsitákat pl. IPON-nál, és látom a 9600 GSO-t [link]
Gondoltam akkor utánanézek mit is tud pontosan a kártya, PH-n nem volt teszt, de talán máshol lesz. Erre kiderül hogy a 8800 GS átnevezve.
Ami egész jó kártya, főleg, hogy 20k körül lehet kapni, vagy a Palit Sonic (valoszeg gyári tuningos) változat még olcsóbb is.
Milyen a sebessége a 8800GT-hez vagy 9600GT-hez képest, és mennyire éri meg szerintetek az árát?
1280x1024-ben kellene csak.
8800 GS 24k körül van inkább, pedig elvileg ugyanaz a kártya. Vagy a beragadt készletek miatt van ez a differencia?
3850-es mostani árának még nem néztem utána, de haverom akinek a gépébe menne, az ATI-t nem nagyon szereti...
Másik kérdés a fogyasztás, ha ez már 9xxx sorozat, akkor nem tudja magától visszavenni az órajelét?
És manuálisan mennyire lehet max. visszavenni az órajelet ezeknél?
Vagy esetleg BIOS moddal 2D-ben csökkenteni a feszültséget is?
(csak 3D-ben visszarakja ám, de nem gond ha csak külön programmal megy (Rivatuner?))
2D-ben mennyit fogyasztana kb. a kártya magától, és manuálisan még lehúzva?Illetve valamivel 20k alatt milyen kártya van még, ami azért nem 8600GTS szintű?
Használt nem játszik, pedig én is azt ajánlottam neki, ha ilyen árban kell.Mod: 3850 512MB-os 20-21k-ért megy, az elég jó ár ! A 8800 GS=9600 GTO-nál azért gyorsabb, nem?
Illetve 8800GT 256MB-ot ajánlott még valaki, de szerintem az is drága.
Hmm árgép-en most látok 25k-ért 8800GT-t !
[link]
Leadtek.
Mitől lehet ennyire olcsó? (jópár boltban)[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Kérdés milyen gépbe, hogy érdemes-e.
Én HD2600XT-t vettem egy P4 2@2,4-hez, és számításaim (Rivatuner kijelzi realtime-ban hogy mekkora a VGA terhelése) alapján már ehhez is kb. 3,6-3,8Ghz kéne hogy kihajtsa.
Test Drive U -val hiába rakok be akármilyen felbontást, beállítást, mindig akad.
Ha berakok HDR-t meg szürőket, akkor megy kb. 23-ról 20-21 FPS-re lejjebb, de szerintem az is csak a procit terheli jobban.
Mondjuk Crysis-al nem próbáltam...
Meg a fogyasztása (áramszámlában nézve is) se kicsi a 3850-nek... -
atesss
addikt
Na mondjuk én az enyém fogyasztását az előző Geforce 3 Ti200-hoz viszonyítom még valamennyire , a tápom, ami eddig tök hideget fújt ki hátul, most játék alatt baromi meleget, és a venti is sokkal hangosabb lett. Úgy hogy még közel sem megy 100%-on a VGA (a proci nem tudja kiszolgálni).
Hát igen a proci fogja vissza, sejtettem is hogy kicsit ez lesz, de annál még sokkal jobban visszafogja.
Ilyen alapon vehettem volna HD2600Pro passzív-at mindenképp, de akár még lassabbat (pl. 7600GT) is.
Mondjuk a HD video gyorsítás volt a másik fő szempont.lsc: öh mondjuk igazad van
Elöző kérdésemre valaki?
Főleg a G92 órajelvisszavételére.Mostanában elkezdtem foglalkozni midenfélének a fogyasztásával itthon, és persze a gép az elsők közt volt. És hát nem kevés pénz, ki lehet számolni. Ezért ajánlanék másnak is minnél kevesebbet fogyasztó cuccokat. A hibridpower-nek kéne elterjednie rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Groo
csendes tag
Az elmúlt pár napban gyakorlatilag kiolvastam a gtx2xx illetve a ati48xx topicokat, de komolyan mondom, egy centivel nem jutottam közelebb az elhatározáshoz. (nyilván ez az én hibám ) Szerenték venni egy jó videókártyát megboldogult 88gtx-em helyére, a keret 70ezer. vörös? zöld? most? vagy később? legtöbbet mmorpg-vel játszom (AoC, WoW) offline játék csak elvétve, (pl.:need for speed, c&c széria, és természetesen fps)
muszály lesz megkérdeznem hogy mit ajánlanátok, mert addig tökölök, amíg elavul az is, amit vehetnék.. (a konfig, amibe belekerülne a kártya, a profilomban)
üdv.[ Szerkesztve ]
Uberclocking das systeem jaaa ...
-
gyiku
nagyúr
HIS HD2600XT 256MB 128bit GDDR3 Fan PCIE-t 4.700.-ert? igen
hüllő
-
sagesz93
addikt
Sziasztok!
Videokari vásárlás lesz és azt szeretném megkérdezni hogy melyik kártya éri meg az árát a legjobban(ár/érték/teljesítmény) : a versenyzők
PALIT 8600GT Sonic 256MB DDR3 PCIE
HIS HD2600XT 512MB 128bit GDDR3 Fan PCIE
GALAXY GF8600GT 256Mb HDTV DVI PCIE
SAPPHIRE HD3650 512MB GDDR3 DDVI/TV PCIE
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD GDDR4 Lite PCIE
Én ebben a kategóriában az nvidia felé hajlok de plz ti is irjatok valami véleményt!
Köszi!! -
Bagira01
veterán
Szerintetek megér mostanság egy garis 8800GTS 320Mb 15k-t?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
fagy53
nagyúr
válasz sagesz93 #16071 üzenetére
Ezt válaszd!, ha még van.
-
T-unit
őstag
-
Bozsi80
tag
Sziasztok! Szerintetek 8600GTS 256Mb 13.000Ft-ért,
vagy 8600GT OC 256Mb 10.000Ft-ért éri meg jobban?Ha sikerül elég gyorsan felkapcsolnod a villanyt, megpillanthatod a sötétséget!
-
atesss
addikt
Mi a jobb választás ha ebben az árkategóriában kell maradni, csak az Ati 3850-es, nem?
Kb. 20k-ért van a 9600GSO = 8800GS vagy 18,7-ért Palit változat. (Ha újaknál maradunk)Szerinted mekkora a különbség egy 9600GT vagy 8800GT-hez képest?
1280x1024-ben.És milyen gyors ez a kártya a 8600GTS-hez képest? Még itt is óriási, 60% feletti a különbség, nem?
-
Dyno
veterán
válasz atesss #16079 üzenetére
8600GTS-nél bőven jobbak a 9600GSO-ok és 8800GS-ek.És 9600GSO Palit sonic vagy mi az isten már van 18K-ért az iponba, ha valaki nem akar HD3850-et akkor ez lenne az észszerű választás vagy esetleg már van néhol 22K-ért 9600GT az is nagyon jó vétel.9600GT és 8800GT-hez képest egy 9600GSO elmarad, de nem annyira nagy a különbség, de persze jobbak nála 30% lehet talán a különbség(de erre nem esküszöm meg).9600GSO szerintem igen is jó választás 20K alatt, de a HD3850 is nagyon jó választás azt kell mondanom.
-
atesss
addikt
Az a 30% az egész jó, az nem túl nagy különbség.
Igen 256MB-osat tényleg nem érdemes venni, mert 1280-ban is van pár dolog ami igényli.
Bár ők beraktak élsimítást, de akkor is problémás a dolog.
Tehát 1-2 játéknál eléggé meg lehet vele szívni, és az épp elég gond.
Főleg hogy nem is igazán olcsóbb, max. 1k-val, talán a kis választék miatt nemtudom.Viszont 512-es 9600GT is van olcsón, 19300-ért, csak ez valami webáruház...
[link]
Máshol 22k körül/ felett van (ami nem Inno3D, mert az szar), de az se rossz ár. -
Dyno
veterán
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok!
Szerintetek teljesitményben egy 3870x2 vagy egy 4870 a jobb választás?
Ti melyiket vennétek?
Köszi a válaszokat -
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Durván egy árban kapnám a következő karikat:
7950GT
7900GTX
x1950pro
8600gt
1-2k különbség van közöttük, de pusztán teljesítmény alapján melyik a nyerő?
Köszi szépen!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
Játékos
addikt
Köszönöm Dyno-nak, és Qru-nak is. Sejtettem, a választ, de jobb így megerősítve!
Köszi mégegyszer!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Qru
MODERÁTOR
Hát igen, sztem nem túl jó választás pont ezért. És a melegedéséről még nem is esett szó... 4870-ek jó hűtése van, az X2900XT-ét örökölte, ha annak elég volt... 4870-el lazán elbánik. De ez a két gpu egy nyákon... Ráadásul az sincs, hogy na bumm veszek egy 5k-s S1-et és vidáman passzívban elviszi húzva a vga-t.
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.