Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
metapocc
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék.Egy olyan monitorhoz ami 1280x1024-et tud maximum, milyen vid.kari kellene hogy akár hosszútávon minden elmenjen rajta, fullon(élsimítás stb). E8400 hajtaná.
(Én 9800gt-re vagy max.HD4850-re gondoltam)
Előre is köszi. -
Vérhangya
csendes tag
Szevasztok!
Nekem van asus p5b lapom van s rajta csupán egy celeron duo E1200 es..meg 6600Gt kari.
Na most azt akarom kérdezni a procim milyen mai típusú vidkarikat bírna el?
Valami hd-s kártya megvételén is gondolkozom...
Szóval szeretnék egy vidkarit hozzá.. -
FRENK1988
veterán
Hellóka! Talán itt a Prohardver-en olvastam h van olyan h 1 ATi vga (48509 Fő vganak van beállítva) és mellette van berakva 1 nVidia vga (h kihasználják a PhysX lehetőségeit) Melyik tipusu Deszka vagy nVidia karival müködik?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Mindenkinek, aki most szándékozik videokártyát venni, bátran merem ajánlani az Asus EN9800GT Ultimate 512MB fantázianevű kátyáját. Ez tulajdonképpen egy G92-es magra épülő 9800GT kari szénné húzva már gyárilag -és most jön a poén- mind a 128 Shader processzora aktív, nem csak 112, mint az átlag 9800-as kariknak. Tulajdonképpen nevezhetjük ezt a karit egy átnevezett 8800GTS 512-nek is. Már a kinézete is teljesen olyan, mint egy 8800GTS-nek, ugyanolyan brutálisan halk hűtéssel is van szerelve. Én itt Kecskeméten 45.000 Ft-ért vettem.
Asus honlap:[link]
GPU-Z:[link]
Üdv.: Márk
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
FRENK1988
veterán
VGA MSI RX3870-T2D512E-OC vagy VGA Sapphire HD4850 512MB TOXIC?? melyik a jobb de hosszabb távra
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Márk
senior tag
válasz metapocc #17860 üzenetére
Hali!
Úgy tűnik, hogy igen. És az a poén benne, hogy én ezt nem is tudtam előre, úgy rendeltem meg ezt a karit, hogy azt hittem, csak 112 Shader processzor lesz aktív. Azért esett rá a választásom -ugyanis a 9800GT Ultimate és a 9800GT Hybrid Power között vacilláltam- mert külsőre egy az egyben 8800GTS, illetve hogy szénné van húzva. Ezen a hét csütörtökön hoztam haza a karit, de nem raktam be a gépbe azonnal, hanem csak tegnap délután.
Viszont tegnap délelőtt elkezdtem túrni a netet valami teszt után a karival kapcsolatban, hogy mégis hogyan teljesít. Tesztet ugyan nem találtam, de vásárlói véleményeket igen -természetesen Amerikából, ahol ez a kari 130 dollár, cirka 22 ezer párszáz forint- és ott írták, hogy bizony ennek a karinak mind a 128 Shader processzora aktív. Először alig akartam hinni a szememnek, majd kezdtem reménykedni, hogy az Asus nem csak Amerikába vitt ilyen különleges karikat. Tegnap délután aztán volt öröm mikor láttam, hogy mind a 128 Shader processzor aktív.
Itt vannak az amcsi vélemények:[link]
Üdv.: Márk
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
metapocc
csendes tag
válasz bluespirit #17871 üzenetére
Teljes konfigot kell vennem és az említett karira "van"(36 220 Ft.) a toxicra sajnos(43 990 Ft) nincs
-
metapocc
csendes tag
válasz bluespirit #17875 üzenetére
Köszönöm!
-
Dyno
veterán
válasz metapocc #17874 üzenetére
Bluespirit kollégának jó a meglátása, ez lenne a legjobb és ennyi az iponba
-
zolynet
veterán
válasz metapocc #17872 üzenetére
alternatívaként a gainward 4850 is megállja a helyét
Life is too short to stay stock!
-
Dyno
veterán
válasz zolynet #17879 üzenetére
Igen csak ennek nem rézcsöves a hűtője és már itt is mondták hogy ez nem annyira jó, bár léteik belőle olyan ami olyan mint a 9600GT/8800GT/9600GSO GS-eken van de az már 41K az iponbaez pedig már nem fér bele a keretbe, nem rossz az sem amit linkeltél csak akkor inkább a Giga.
-
Caniggia
tag
Hát Chieftec 400-as a tápom. Nemtom, az jófajta táp?
Mert a tesztben olvastam ahol ugye több 8800GT-t teszteltek, hogy terhelés alatt a számítógép egésze 220-270W-ot eszik. Bár nem tudom mit jelent a grafikonokon feltüntetett "100%-os terhelés alatt" kifejezés? Ilyenkor játék és zene meg programok tömkelege fut a windows alatt vagy hogy kell elképzeljem eme 100%-os terhelést?Na mindegy a lényeg hogy a 400-as Chieftec elég e egy MSI 8800 GT-nek? Ja és nembaj ha OverClocked? Nem sül szét hamarabb a GPU?
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Caniggia #17882 üzenetére
Igen az jófajta, a 220-270W az a konnektor felől van, ilyenkor még közbe szól a táp hatásfoka, ami a tied esetében 75%, magyarán 270x0.75=202W--> ennyit kell leadni a tápodnak ennyit pedig, röhögve lead.Az sem baj ha OC-s, nyugodtan vedd meg, nem lesz vele problémád.
-
Lala6
őstag
válasz bluespirit #17875 üzenetére
Ilyet hol lehet kapni? Én nem találtam üzletben.
jah, már látom.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Itt, de már korábban is belinkeltem neked. ja oké most már nem tom törölni a hsz-em
[ Szerkesztve ]
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Egy P5q-e alaplapba E2160@3G-en 4GB-ramal milyen kannos lenne Crossfirbe 2*4830-as kartya. A moncsi majd Samsung 2493hm-lesz -
zolynet
veterán
válasz Bikerider #17886 üzenetére
TTomax véleményéhez csak csatlakozni tudok, bár talapsztalatom nincs, de sok embertől nem láttam hogy éltette volna az sli/cf rendszert ... legyen egy vga de az "tartós"
Life is too short to stay stock!
-
sNORh
addikt
válasz zolynet #17887 üzenetére
valóban.. teljesítmény +30% max.. fogyasztás duplaannyi..
jobbanjárnál egy 4850-el.. az hozza azt a teljesítményt, árban jobbAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
zsolt1129
addikt
válasz TazLeacher #17892 üzenetére
Én is csatlakozom akkor a táborba. SLI-m volt most pedig CF.Legalább kevesebbet iszok el
-
fizzdani
tag
hello!
Mostanság fogok beujitani egy uj géppel, de a vga-t nemtudok választani. kb 40-50k lenne rá a köv cuccok mellé:
Alaplap: Gigabyte GA-EP45-DS3 vagy DS4
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 vagy 8500
vga: ?Játékra kellene leginkább.
-
bluespirit
tag
-
fizzdani
tag
max 1280x1024
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest