Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata ezzel a videókártyával?
Ez az ami árban megérné még nekem, illetve a házamba is befér. Az ennél nagyobbak már nem valószínű, az a 2-3 centi is kritikus. Az egy ventillátoros megoldások nem tetszenek (nehezen viselném, ha a panelban nyáron egy 90 fokos GTX 1060-as fűtené a szobát), így esett erre a választás. Arra vagyok kíváncsi, hogy megbízható, jól sikerült darabja e ez az MSI szériának? Jártam már rosszul sikerült Gigabyte darabbal, amikről csak hónapokkal később derült ki, hogy szériahibás. Gyors le is vették a polcról.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
kazuma921
aktív tag
válasz Bjørgersson #96424 üzenetére
Bolti kellene mindenképp és Nvidia, de ez nem az elfogultságom miatt van (bonyolult téma. )
Teszteket én is olvastam már róla, és teljesen korrekt kártyának tűnik, minden rendben van vele. A hosszútávú használat érdekelne, felhasználói vélemények alapján. Próbáltam elkapni newegg és amazon kritikákat, ott is jókat írtak róla, persze akadt pár negatív vélemény is (pl. meghalt fél éven belül, de úgy gondolom ez sajnos bármilyen kártyánál előfordulhat.) Elég sok pénz ez számomra, ezért is próbálok mindenhol keresni, kutatni utána.
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Párom szeretne magának egy Gigabyte GTX 3070-et (GIGABYTE GeForce RTX 3070 8G OC GDDR6 256bit LHR). AMD Ryzen 2700x processzora van, 16 GB DDR4 Rammal. Jelenleg egy FSP Hyper 500 van a gépben ami úgy gondoljuk nem elég, milyen tápot érdemes hozzá venni, illetve a hossza miatt milyen gépházat? Bocsánat hogy a kérdésem inkább a videókártya köré épül, de hosszú évek óta nem foglalkoztam PC összerakással. Manuálisan OC-zva nem lesz semmi.We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
kazuma921
aktív tag
Oh, találtam mégis egy kártyákkal kapcsolatos kérdést.: )
280-290k ft környékén melyik GTX 3070-es kártya éri meg jelenleg a legjobban? Vannak számottevő sebesség különbségek?We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs