Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
válasz Dinter #14905 üzenetére
Ha GTX 560Ti-t tudsz dobbantani, azzal, de arra nem látok esélyt, HD 6870 ami erőben ott van, ha pedig igényed a gari, és hogy új legyen, akkor a HD 7770, ami kicsivel gyengébb ugyan, mint a fentiek, de ellenben újonnan, garisan hozzád vágják 30 ezerért. HD 6870-t hajtok am, és jó kártya, nem kérdéses
-
AAntii
őstag
válasz Dinter #22118 üzenetére
Apróra a mai napon került fel egy 8120+990-es lap mellé 40kért. Ha nem lennék megelégedve a mostani cuccommal, már lecsaptam volna rá, szóval neked is ajánlom figyelmedbe. Brutál kis páros!
szerk: most nézem, már jegelték is azóta, mondjuk ezen nem vagyok meglepődve[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
ST05
őstag
-
Hunork
veterán
válasz Dinter #89203 üzenetére
Az egy dolog, hogy 200W-ot is megeszik simán, így a teljes rendszer fogyasztása 300W felett lesz, - igaz, még mindig kemény a kártya -, de a fontosabb, hogy a tápod nem hinném, hogy bírná a tempót... (mivel 400W Chieftec van, ha jól látom)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Topikgazda
válasz Dinter #89217 üzenetére
Az rx 460 kb 2x olyan gyors, mint a 750ti, szerintem a 2gb-os is elég lenne belőle főleg, ha nem full hd monitorod van. 33-ért van aprón új vagy 38-ért 4gb, amit te is néztél. 750ti már szerintem koros, azt már nem vennék, főleg nem 29-ért használtan. Tápod bőven elég, kb . Ugyanaz a fogyasztása a 2 kártyának.
-
Hunork
veterán
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Dinter #106639 üzenetére
Én is 20- ért vettem 2 gb-ost pécsen,peddig itt kevés a kínálat,magasabb az ár.Gari nem volt már rá,de dobozos,minden tartozékkal,hibátlan gyári állapotban.Szóval kilehet fogni.Plusz alkudni kell,ez se húszért volt fenn.Bemondtam a 20- at és ma fizetek,azt ennyike (23 ért hirdették)
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Külpolitika
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs