Hirdetés
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz Hunork #76163 üzenetére
Nekem is 660-om van, én jelenleg egy 7950/70-re váltanék de csak azért mert minimális ráfizetéssel lehetne cserélni.
Amennyibe a 960 kerül szerintem nem akkora lépés hogy megérje cserélni, legalábbis a jelenlegi árán. Szvsz minimum 970 amire érdemes cserélni már ha nv-ban gondolkozol.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Thunderzolee #76249 üzenetére
A GV-N960OC-4GD (két ventilátoros 3 év gari) -t vedd, bőven jó lesz!
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Hunork #76294 üzenetére
Inkább a 960-ra szavazok, mert a 380x-ből nem ismerem ezeket a hűtőket. Ha ugyan azok minta 380-nál használtak akkor ezek nem az ajánlottabb fajták (legalábbis az iponos darabok), a nitro pedig túl drága.
A 380-nal van kb egy árban ahogy néztem a normális minőségű Nitro/MSI Gaming. Arról pedig itt vannak a Pro-Kontra érveim, dönts a szempontjaid szerint
(#76297) Thunderzolee: Először cicergésről írt, nem tudtuk hogy ventilátor zaj-e, azt pedig minden tekercs csinálja, ez nem tartozik a garis problémák közé kivéve ha nagyon sír érte a vevő. A dupla hsz pedig nem nagyon van díjazva itt ph-n, szvsz ugyan annyira látható mint ha csak neki válaszolnál.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
A 270x egy
majdnem3 éves kártya már, miért vennél 3 éves architectúrát amikor ott a friss ropogós pár hónapos gtx 950 alacsonyabb fogyasztással, magasabb teljesítménnyel, halkabb etc..
De te tudod ott a 270x is mint alternatíva.Mod. Bocsi, már nemsokára 4 éves.
(#76339) d34f: Ha minőségi a 600w-os táp akkor még sok is.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz afelaldozhat #76379 üzenetére
Oké, és?
(#76378) Depression: Attól még hogy széthúzzák nem biztos hogy hasonlóan hosszú életű lesz, és a shaderek különbsége akkor is ott lesz.
(#76382) bobalazs : Ezeket ne erőltesd.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz afelaldozhat #76636 üzenetére
Vagy inkább te nem láttad még az újabb giga hűtőket. Elárulom semmivel sem rosszabb mint az Asus vagy EVGA megoldásai. Korábban voltak különbségek valóban, de a 9-es szériára teljesen felzárkóztak már és nincsenek problémák velük egyáltalán! (de nyugodtan nézz utána a releváns topikokban ha nem hiszed)
#76638) csiki_92 : Az AMD oldalon próbáltad? Ott az a probléma (és ezért sem ajánlott) mivel ugyan azt a hűtőt tették fel amit az Nvidiákra, de ez már az AMD-re kevés, persze a VRM sincs hűtve rendesen, ezért nem is ajánlott. De ott az Asus is ugyan ilyen problémás, egyedül a Sapphire és az MSi tudott normális bordát feltenni az amd-s kártyákra.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
-
gtamate2
veterán
válasz István0789 #76892 üzenetére
Szia,
Először is bőven elég a 400-as hexa ide, viszont pl iponon csak 3k különbség van a kettő között, így hosszabb távra lehet hogy én megvenném az 500-ast.
A videókártyából pedig egy Giga is elég, ugyan azt tudja olcsóbban.
Így pedig kb pont olyan árból jönnél ki az 500-as táppal mint az msi+400-as kombóval.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz dokee78 #76897 üzenetére
Adam szerintem elnézte, nem tudsz tuningolni? Az a 2.4 ghz nagyon karcsú, én abból tudok kiindulni hogy a hasonló erősségű Q8200-am 3Ghz-en olyan 60%-on hajtotta ki a gtx 660-at.
Szóval mindenképp valamennyit bele kellene tuningolni szerintem. Az általa írt kártyák jók lennének mert ennél olcsóbban nem vennék kártyát mert régiek már, viszont legalább egy 2.8-ra fel kellene húzni szvsz. azt a procit.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz dokee78 #76919 üzenetére
Gts 450, hd 6670 vagy akár a gt 640 is elég igen. Esetleg hd 5750.
Az a baj a 640 és későbbi variánsaival hogy az erejükhöz képest sokat kérnek értük ezért érheti meg inkább a 7750/5770 azt az 1-2k felárat. De linkelek egy tesztet hogy képben legyél az erőviszonyokkal és nagyjából hogy mennyit is adj értük. Tessék /a 2gb ne tévesszen meg, 1gb is bőven sok ide, az eredményen nem változtatna/
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Pécsi gyerek #76925 üzenetére
Annyiért jó, talán kicsit drágábban HD 7770-et is kaphatsz ha gondolod. Tápból egy minőségi 400w-os táp elég.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz YoSzabee #76947 üzenetére
A jelenlegi proci max egy 9600gt-t képes kb kihajtani.
A helyedben vennék egy HD 5750/5770-et , mellé pedig vagy a jelenlegi lapodba egy erősebb procit amit támogat még a lapod, vagy ha van rá kereted eladod a proci+lap kombót és veszel egy s775-öt valami olcsó 4 magos Xeon procival.*Sn0w
-
-
gtamate2
veterán
válasz SirKero #77048 üzenetére
Szia,
Ebbe a gépbe nem érdemes új kártyát venni. Használtan nézz a hardveraprón valami gtx 650,650ti, 550, 460 GT 740,730,720,640,630,620, 440,430 -at.
Nagyjából a maximum amit kihajt a gép az a 650 /460 szóval erősebbet kár nézni. A gt széria tagjai mind gyengébbek.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz superecneB #77092 üzenetére
Sapphire Tri-X, Sapphire Vapor-X,
(#77094) joshuam: Akkor bizony hibás a vga-d..
Az amd azóta nem nagyon adott ki a középkategóriába új kártyát, itt nézheted meg az átnevezéseket.Egy gtx 950-et javasolnék.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #77096 üzenetére
Teljesen mindegy hogy milyen márkájú már, nagyon régen adódhattak kompatibilitási problémák de ott még az alaplap chipset miatt, de a lényeg hogy nem lesz probléma.
A 950-et ki tudja hajtani a procid, főleg ha 4 ghz körül szaladgál.
A 750ti van egy szinten a 7850-el nagyjából. A 950 pedig olyan 7870 feletti szint.
(#77102) TechN7ne: Erősebb nála ~15%-kal, de most ugye nagyon rivaldafényben van a a 950/60, azért kíváncsi vagyok hogy mi lesz itt 1 év múlva. a felépítés miatt szerintem biztosan közelebb fognak kerülni egymáshoz ha már nem optimalizálnak rá ennyire, persze lehet hogy nem lesz igazam, majd meglátjuk.
De amellett hogy elismerem hogy jó cucc lett a maxwell, azért olyan nagy késztetést hogy lecseréljem a 660-am, mondjuk a 970-en elgondolkoztam már párszor hogy arra még lenne értelme, de sajnos nem játszok már annyit hogy kihasználjam.(#77106) joshuam: Kapd szét a gépet, pasztázd újra a kártyát, tisztísd meg a ventilátort és a hűtőbordákat. Miután visszatetted ha esetleg gyárilag húzott kártya akkor vegyél vissza kicsit az órajelekből.
De ezt itt folytasd a továbbiakban.[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz gameresboy #77113 üzenetére
Ennyiért használtan gtx 660/660ti
HD 7870 / 7850Újonnan: gtx 750ti /750
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Bocizozz83 #77135 üzenetére
Ha a tuningot is számításba vesszük akkor a 380-at is lehet tuningolni
Pro-kontra, ha esetleg nem láttad.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Csupingo #77205 üzenetére
970-hez húzva se. de amúgy mi alapján ajánlsz ide 970-et, míg a húzott i5-2400 mellé 380x-et max?
(#77204) Dudás György: A max amit ide tennék az a 380, de ehhez már 4ghz-re kellene minimum húzni a procit. A 960 picit gyengébb nála. 960 vs 380. Viszont ha nem nagyon akarsz húzni akkor max a 960, az nvidia gyengébb procival is beéri. A 970/390 overkill ide, felejtsd el.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #77218 üzenetére
Akkor gtx 950. Esetleg 960 ha hajlandó vagy úgy 4ghz-re felhúzni, abból pedig a 4gb-os.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- PlayStation 5
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
Állásajánlatok