Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Aktív témák
-
boby13friend
csendes tag
Valaki tudna mondani lehetőleg a legjobb VGA karit 14000Ft a max amit költenék rá.
Tudom hogy most a legjobb legolcsobbb az a sapphire 5830 extreme de nem tudok most költeni 23e-forintot ilyen jo vga-ra.
Ha valaki tud akkor ajánljon gameléshez kellene.
Előre is köszi a válaszokat. -
csucsbicep
nagyúr
válasz boby13friend #16651 üzenetére
Használt is szóba jöhet?
-
MZsoltee
veterán
Milyen gépbe menne, mert az adatlapodon lévő gépbe nem kell karit venni, nem lenene jobb a helyzet az új játékokkal.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Sandrew
őstag
Ha az adatlapodon lévő konfighoz kéne akkor semmit.
Egyébként használt 4850.
-
veterán
-
kurtz
aktív tag
valaki megtudná mondani h a GIGABYTE GV-N560OC-1GI GTX560Ti 1GB GDDR5 PCIE
referencia nyákos-e? EK Water Blocks EK-FC560GTX Acetal-Nikkel kompatibilitás miattR.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
Tothgera30
Ármester
Lenne egy eléggé bonyolult VGA-s kérdésem. Tehát úgy néz ki hogy újra valami kártya után kellene néznem. A rá szánt összeg 25-30 ezer forintban ki is merülne, így csak használt jöhet szóba. Ez nem is lenne gond, de most jön a csavar, tehát csak fekete nyákos érdekel és halk hűtéssel, vagy valamilyen gyári hűtéses + pl.: AC Twint Turbo, és lehetőleg jöjjön ki a rá szánt keretből. Nem sokat jászom manapság (hétvégenként 1-2 óra), de igényes vagyok a minőségre és idegesít a zaj, tehát nem szeretném ha túlüvöltené a gépet. 1680*1050-es felbontásban használom a monitort, általában 75Hz-n, főleg ATI/AMD kártyák érdekelnek, amit én nézegettem az a 5790/6850 volt, mint előrelépés, mert hozza az előző kártyám szintjét (XFX 4890 XXX Edition + Twin Turbo Pro) és használtan egész jó árban lehet kifogni némely példányt. Esetleg valami tuningos 5770, bár ez még képlékeny, szóval konkrét ajánlatokat várok hogy pontosan milyen kártyákra érdemes lecsapni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Alister71
nagyúr
válasz Tothgera30 #16662 üzenetére
Mi lenne ha az apróba feladnál egy hirdetést, ahol leírod az igényeidet, és várod a jelentkezőket? Nem lenne egyszerűbb?
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Tothgera30 #16664 üzenetére
MSI 6850 Cyclone? Fekete nyákos, halk gyári hűtő, egy kis szerencsével 32 körül kapsz használtan. klikk
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Tothgera30 #16666 üzenetére
Nagyon szívesen. kaiotech fórumtárstól szerezhetsz konkrét házi infókat is, mert neki van ilyen.
Alister from Hell
-
ETOM
addikt
üdv
6850 vagy GTX460 éri meg 40 körül újonnan?
2500 a proci fullHD a monitorköszi!
-
apollo12
veterán
Heló most szeretnék rendelni egy gtx 460 1gb melyiket ajánljátok 40000ft a határ így csak ezek szólhatnak bele ami nem SE verziók
SPARKLE GTX460 1GB GDDR5 PCIE
MSI N460GTX-M2D1GD5/OC N460GTX 1GB GDDR5 PCIE -
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
HD4830-ról váltanék, szeretnék ATi-nál maradni, használtan 30 ezer körül szánnék rá. Mi a tuti manapság?
gottagofast
-
lsc
nagyúr
válasz msgt.fubar #16672 üzenetére
6850-be is bele lehet futni ennyiért, de a procid kevés lesz.
Az élet kegyetlen .
-
gabo9201
senior tag
válasz msgt.fubar #16672 üzenetére
Ahogy az előttem szóló is mondta elő szokott fordulni 6850 és talán sűrűbben vannak 5850-ek ennyiért.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
RootRulez
félisten
válasz boby13friend #16677 üzenetére
Egy használt 4850-es ellenne a gépben... Bár a tápban nem vagyok 100%-osan biztos, hogy biztonságos...
═════════════════════════════════════════
-
boby13friend
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
mpierre
veterán
válasz boby13friend #16677 üzenetére
Az a táp mágikus tulajdonságokkal rendelkezik: Bárkit és bármit képes agyonvágni.... Talán - a táp miatt - egy 5750/5770 jobb lenne... Kevesebbet eszik, de a táp cserés.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
msgt.fubar
senior tag
Kevés lesz?! Ez egy kiváló processzor kérem, fut rajta tökéletesen a pasziánsz és a Microsoft Word 3-as verziója is akadás nélkül! Kizárt dolognak tartanám, hogy bármilyen tekintetben szűk keresztmetszetet jelentene ezen technológiai műremek, a világ kilencedik csodája egy HD6850 előtt.
gottagofast
-
dragomán
csendes tag
Sziasztok!
GeForce 7600 GT-t váltanék SAPPHIRE Radeon HD6670 HM-re ez gyorsabb kártya szerintetek?
A témában nem vagyok elég jártas, ezért kérném a segítségeteket. -
gabo9201
senior tag
válasz dragomán #16683 üzenetére
Sokkal gyorsabb. Ha esetleg számít az ~4K Ft amivel olcsóbb az 5670, akkor azt is megveheted. Sebességben minimális az eltérés. Ha nem számít az a pár ezer Ft, akkor vedd a 6670-et, mert újabb és egy ici-picit gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Full Hd videozásra milyen Nvidia Gpu-t ajánlotok? Athlon X2 Dual Core 5000+ Asus M2n-E
lap 4 giga DDR2 Geil ram mellé?Játszani ritkán szoktam,de HD-T nézni 1080p-t szeretek, de a mostani karim megadta magát.
Gigabyte 8600 Gt volt.köszi a tippeket a típusra vonatkozoan.
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
sz_abika
addikt
Kozeljovoben vennek 6950es szintu kartyat...ezt a teljesitmenyt most melyik nvidia kari hozza?
Ill HD jateknal, a mostani 5850emnel mennyivel tudna tobbet az a kategoria?
Koszi!PSN: xszabikax
-
Dtomka
veterán
válasz sz_abika #16688 üzenetére
Nvidia-ban 560 ti lenne az ellenfele, nem lenne olyan nagy különbség:
5850 vs 6950 -
boby13friend
csendes tag
válasz sz_abika #16688 üzenetére
A GTX 480-as tudnám mondani de még a gtx580-as SE képes akkora teljesítményre mint a hd 6950-es.
A helyedben maradnék a HD5850-esnél szerintem az bőven elég még legalább 3 évig.
(tehát én maradnék az ati radeon-nál sokkal jobb mint a geforce---nekem nem jött be a geforce karik) -
togeti
tag
Sziasztok!
Ahogy visszaolvastam az előző oldalakat 20-30 ezer körül 5770-es és 5830 xtreme 1GB-os kari jöhet szóba. Táp bízom benne,hogy bírná ( http://www.fsp-group.com/europe/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=176&proid=655 )mindkettőt. A kérdéseim ezek lennének:
- Melyiket éri meg jobban megvenni?(Melyik az újabb fejlesztés?)
- Ha valamelyikre esik a választás a márka mennyire számít?(asus,gigabyte,vtx3d,msi)
1-2ezer ft-on nem szeretnék spórolni,hosszabb távra megvenném a drágábbat ha kell.
Köszi a választ! -
XaraX
addikt
válasz boby13friend #16690 üzenetére
"A GTX 480-as tudnám mondani de még a gtx580-as SE képes akkora teljesítményre mint a hd 6950-es."
Hm, erre hol találok tesztet, bizonyítékot? -
DjDanee87
addikt
válasz boby13friend #16690 üzenetére
Azt mondod a GTX580nál jobb a HD 6950? Azt kétlem.
-
Dexter-2000
őstag
nah még ilyet se hallottam még
Szép napot!
-
boby13friend
csendes tag
az igaz hogy jobb a gtx580 mint a 6950 de nem nagyobb a teljesítménye.
-
ETOM
addikt
válasz boby13friend #16699 üzenetére
"az igaz hogy jobb a gtx580 mint a 6950 de nem nagyobb a teljesítménye."
hát ezt nem értem tehát jobb, de nem jobb
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest