Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, 49-55" méretben keresek tv-t. Referencia egy Sony KDL 55W7** illetve W8**széria. Ár max 200e. Ha nincs, akkor használtan 140 körül van az emlitett Sony. Üdv.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Új TV vásárlás előtt állok, keret kb 350-400, méret 55".
Elsősorban filmnézés, sorozat, HTPC-re kötve. Nagy ritkán játék.
LG 55 B8 és C8 at néztem ki, tetszik az oled vonal.
Hasonló árban, milyen készüléket érdemes még megnézni?
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Szeretnék közeljövőben új oled tv-t vásárolni. 55" méretben gondolkozom, kb 3m-ről néznénk. Felhasználás : PC-re kötve sorozat és film, szökőévente játék.
Keret 320-350.
Kábel tv, sdr stb nem fog futni rajta.
Nagyon tartok még mindig a beégéstől, bár ahogy olvasom itt azért több óra álló tartalom kellene hozzá, valamint hogy a minimális játék milyen káros hatással lehet a kábelre.
LG B8 lázról sajnos úgy érzem teljesen lecsúsztam, de maga a modell nagyon tetszett.
Nem sietem el a vásárlást, több évre tervezek fix készüléket.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, sztem hasonlo arban biztos volt mar kerdes de a felhasznaloi szokasok miatt szeretnek en is kerdezni.
Ajandekba szanunk egy uj TV-t. A legokosabb funkcio amit jelenleg hasznalnak a teletext - es fontos h meg is maradjon
Amit szeretnenk elerni a cserevel: jobb kepminoseg - minel egyszerubb kezelessel
1. Tévére szánt összeg, forintban?200.000 - max 250.000
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Klasszik tv-zes, meccsnezes. TV mindig megy a hatterben stb...
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?2,5-3m. 50-55'
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?VIlagos. Delutan / este
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szembol
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Teletext Mi szeretnenk ha megiserkednenek okos funckiokkal - ezert nem hagynank ki mint lehetoseget. Pl YT, Netflix, HBO stb..
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
Antenna /HDMI / WIFI
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Kereten lesz / nem relevans
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Nagyon markahuk - es nem tudjuk nyitnanak e szamukra ismeretlen markak (pl TCL) iranyaba. Preferelt a Sony / Panasonic illetve ismertebb markak
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Csak ujKoszonom elore is. Nagyon nehez ugy venni ajandekot amikor a felhasznalasi szokasok behataroljak a lehetosegeket. Szeretnenk elmenyt adni - nem kihivast.
Koszonom
[ Szerkesztve ]
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz Quadgame94 #86036 üzenetére
Ah köszi.
Én személy szerint a c805 néztem szintén, de ami nekem megfelel másnak nem biztos.
Antenna: ami a "falból" jön kábel viccet félretéve - nincs tudtommal most semmilyen szolgáltatói box amin menne HD adás, megkell néznem pontosan mivan ott de asszem Digi.
Épp ezért szeretnénk kicsit az okositas felé terelni őket, mert ott még mindig 300 csatorna kell ahhoz h nézhess 3 értelmeset.
Teletext sztem lottó miatt kell vagy sporthírek miatt. Van akinek ez a kényelmes / ismert módja a információ szerzésnek.
# ANTAL Tuning #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest