Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• poci76

aktív tag

válasz Piftuka #41854 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes választ! :R

Nem írtam konkrét típusokat a kérdésemben, mert nem akartam befolyásolni a javaslatokat, de most ezekről is írok. Pont a Sony 9 az egyik, amit sokat nézegetek (FX9, GX9, mikor melyik olcsóbb).

Mikor kipurcant a plazma, gyorsan kellett valami, leszaladtam az Alzába és hónom alá csaptam egy 32"-os Philips IPS-t. Hát, ez alapján IPS nem kell, ezt jól látod. Local dimming VA alá nem adom.

A Samsung QLED-ek 80-90-es sorozata jóval drágább, annyiért már OLED is van. (Meg több helyen is láttam, hogy nem játszik le avi-t, bár a Samsung szerint igen, úgyhogy nem tudom, mi az igazság). Az 50"-nél az 55 is előrelépés, és abból pl. egy LG C9 is beleférne. Sokáig elsősorban az OLED-del szemeztem, de aztán elbizonytalanodtam a tartósságát, megbízhatóságát illetően, így jött képbe a Sony (és a Samsung is valamilyen szinten).

Szóval a javaslataid lényegében egybevágnak az én elképzeléseimmel, ezzel meg is erősíted azt, kivéve az OLED-et. Azt miért nem említetted? Mert csak 55-ös fér bele, vagy a 10 éves preferenciám miatt, vagy más miatt gondolod?

Kb. 2 hét múlva tervezem a vásárlást, legfeljebb akkor előbb, ha valami nagyon jó akció lenne. Az XF9005 is elég jó áron volt a múlt héten, most meg jól felszaladt, szóval nyilván az is befolyásol, hogy akkor mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés