Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smish
tag
Na befo..tt a projektor úgy hogy visszavittem egy nap után, szerencsére vissza adták a pénzt.
De legalább már van egy minimális tapasztalatom.
Nem volt rossz képe, de kicsit kevés ez az 1400 lumen, legalább már látom.
Ja és rohadt hangos volt
Most nézegetem őket újra, de teljesen elvesztem az erdőben.
Van valami tuti tipp 300k-ig házi mozira?
Vagy legalább hogy melyik gyártó háza táján érdemes keresgélni? -
eM'82
addikt
Hali, láttam amit írtál :). Utána néztem meg a kistesóját. Az a baj hogy a tiéd már a 260-70es kategória :/. Mondjuk majd nézegetem a hardveraprót is, hátha.
Még a feketéje érdekelne hogy a 10000:1-hez az valóban jó-e / elég-e? Teszem azt egy Acer 15000:1-hez, de nyilván ezt csak olyan tudja megmondani aki egymás mellett látja az árban egymáshoz közel lévő két modellt.
Vhiktor: ok👍. Köszi
-
eM'82
addikt
Magára a megoldásra lettem volna kíváncsi, hogy mi a különbség, mi van ha bedöglik, gyengül-e a fényereje az órák számával?
Nem egy kategória, tudom, de ha nekem ilyen játszósnak (ps4+yt+netflix) megfelelt volna alkalomadtán akkor miért ne ?
Amúgy ma volt szerencsém megnézni. Kevésnek éreztem a "feketét", illetve a fényerejét is (ok 600 ansi, de legalább már tudom mire számítsak), a fehér sem volt igazán fehér.Két Benq között nem tudok dönteni. Még alszom rá párat.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Meséld el, mi marhaság, mi a trollkodás a hozzászólásomban!
Ez a topik a tv & audió csoportba tartozik, nem a játékok közé. Elsődlegesen házimozis téma.
A vetítés a hobbim, 2003-óta művelem.#53021BIGi75
Az szuper vétel volt, remek vetítő tulaja lettél. Amit Vhiktor írt, az jogos.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mettek
addikt
Amikor elkezdtem projektorozni akkor egy benq w2000+ al kezdtem és kaptam hozzá egy hasonló funscreen vásznat. Képminőségre teljesen rendben volt. Mondom a negatívumait:
1. Iszonyat hamar pöndörödik a széle, nálam az 5cm fekete sáv oldalt eléggé befordult.
2. Az enyémnek nem volt rendes mennyezeti pántja, csak kampós megoldással lehetett rögzíteni és mivel a kifutója is kevés volt ezért a tokszerkezetet kellett leengedni és ezt lánccal kellett megoldani ami elég szarul néz ki.
3. A rolós kézi mozgatás elég körülményes pláne ha magasabban van a vászon
De legalább olcsó.
Borítékolható hogy ha benne maradsz a vetítésben akkor feljebb fogsz lépni vászon ügyben de kezdésnek jó lehet.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
cinemazealot
addikt
"...a motoros változatok a látványos működésen túl védik a vásznat is hogy ne hullámosodjon meg."
Attól függ, melyik másik típussal szemben. A motoros nélküli rolós vászonnál lehetséges, hogy jobb, mert a motoros leengedi a vásznat, nem Neked kell lehúzni. így a motoros esetén egy erőhatást (a függőleges irányú feszítést) mellőzöl használat közben. A fix vásznakkal szemben viszont csak helyfoglalás szempontjából van előnyben. A fix vásznak jó eséllyel nevezhetőek a legjobb minőséget nyújtó megoldásnak.
-
proci985
MODERÁTOR
megprobalhatsz vadaszni, nekem Daniabol a ComputerSalgtol lett vegul 450 eur korul motoros vasznam, ami normal esetben ilyen 1200-1500 korul ment. Grandview, szepen integralhato es kb ugyanolyan jol mukodik egy evvel kesobb mint amikor tavaly felraktuk.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
péjé
őstag
Keress avx-en, PH-n használt vásznakat, hátha vmelyik megfelel. Ár/érték arányban az optoma talán a legjobb, nem noname és vannak üvegszál erősítéses vásznai, ezek nehezebben hullámosodnak. A Grandview kzepes árban mozog, szintén üvegszálasak a vásznai, én kb 8 éve használok ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.