Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz #48613632 #43253 üzenetére
Én viszont pont azt emeltem ki hogy sokkal nagyobb a célközönsége mint amit írtál. Azért írtam hogy Blockbuster, mivel nagyon széles célközönségnek készült, olyanoknak akik életükbe egy képregényt nem láttak, vagy soha nem olvastak/néztek hasonlót az új Marvel filmek előtt. Nem azért dönt nézettségi rekordokat mert olyan sok Marvel rajongó van a világon, azt is el tudom képzelni hogy fele csak beül hogy nézzen valamit, ezt reklámozzák orrba szájba akkor meg miért ne. Ahogy írtad nagypapád is elé ül megnézni, jót szórakozik rajta és ez a cél semmi több. A felépített branddel olyan széles közönséget sikerült megcélozni, hogy már réges régen nem csak rajongóknak szól ez az egész. Gyakorlatilag egy cirkusz lett belőle.
Szóval nem csak gyerekeknek és/vagy rajongóknak készülnek már a Marvel filmek és sorozatok, hanem mindenkinek és bárkinek, mondjuk az utca emberének aki kicsit is fogékony a téma iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest