Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz jooker82 #11763 üzenetére
Ugyanezt a felszereltséget 1,5 éve megvettem 72k-ért. Az Asus pedig berakta egy 15,6"-os kasztniba, tehát ez egy bazinagy netbook, én nem mondanám még viszonylag jónak sem.
Sims3 tuti megy rajta, ez tapasztalat, a többit meg mérd ehhez. Általános dolgokban semmi modding nélkül elég lassú lesz.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
btudos
nagyúr
válasz jooker82 #11769 üzenetére
Nem az órajelen múlik, hogy kap-e HDMI-t a gép vagy sem, ezt azért gyorsan tisztázzuk Ennyi pénzért használható új gépet nehéz venni, én nem is ajánlom, szvsz egy néhány éves használt géppel jobban jár az illető.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Borote
addikt
válasz jooker82 #13515 üzenetére
Az árkategóriának megfelelően kifejezetten jók szoktak lenni a gépei.
Meghibásodási statisztika viszont nem nagyon létezik... az ilyen adatokat nem nagyon szokták publikálni sehol
Kb felhasználói visszajelzéseken és szervizes beszámolók alapján tudunk elmélkedni, kellő fenntartással. -
Tikakukac
titán
válasz jooker82 #13515 üzenetére
Egy tényleges, igazi, típusokra is lebontott statisztikáért sokan a kezünket adnánk. Helyette van ilyen mindenféle nagyokosság. Szóval abból dolgozunk, amink van
Lenovo meg olyan amilyen, van ilyen meg olyan gépük is. Akár a többi cég.hzsolti94: Nem kell oda nagy vas, a legkisebb bajuk a gépészeknek a gép SSD mondjuk majd később jót tesz. Egy rendes kis 2 magos random gép megteszi, mondjuk Probook akár, talán i3 procival elég is.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz jooker82 #13524 üzenetére
Ha játékra kell, és 140 ezer körüli a kereted, akkor várd meg azt a GT635-ös mókát, ha stimmel az infó akkor állítólag már berendelték a nagykerek...Vagy használtan 150 körül egy Y570-est nézzél, vagy ha tudsz alatta...
-
Tikakukac
titán
válasz jooker82 #13527 üzenetére
2gb video ramot szerintem az életben nem fogod használni az 1gb bőven elég, ez nem hoz gyorsulást ezen a szinten. 8GB ram mondjuk nagyon durva kép és videoszerkesztésnél lehet előny, de ez a gép proci limites lesz erősen ahhoz, hogy kihasználd. Az egyetlen érdemlegesnek mondható előny az a HDD. Amit meg mondjuk SSD-vel kéne kombózni, mert nem gyengén gyorsul az előnézet vágáskor. Tapasztaltam.
Dzsuditt: Utóbbi kuka. Előbbi pedig jó lenne, de baromi régi, az A531 is kifutó már bőven, én inkább abból csípnék el egy darabot.
AxBattler: 5110 kevésbé kopik, 5050 jobban. Bár a használat nem laboratóriumi volt, de tegnap raktam újra egy 5110-et, ami fél év után space meg csuklótámasz kopáson kívül csak egy szolid hámlást tudott felmutatni a keretnél. A régebbiek sokkal jobban vedlették a krómot, de mondom, nem tökéletes az összehasonlítás.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz jooker82 #13527 üzenetére
Azt nem tudtam kell a nagy tárhely, a többit már meg leírták, azaz 1/2 GB-os vga memó között említésre méltatlan a különbség. Illetve nem tudtam videószerkesztés lenne a fő szempont, de szerintem nem is írtad... Viszont ha ezt komolyan akarod csinálni a proci édes kevés, i7-esben kell gondolkodni akkor, de sajnos 140-ért meg használtan se tudsz venni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP 630 635 HDD adapter eladó
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
- Dell Latitude E5470 Core i5 16GB + ajándék dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs