Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
hali!
kb 350.000 ért mit ajánlanátok?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz B-L-A-C-K #36381 üzenetére
hát érdekes, mert két alternatíva van. Mindjárt körülírom, csak előtte rögzítem hogy milyen nem: üzleti, és gamer)
A két lehetőség a következő: vagy valami kis vékony könnyű dizájnos notebook, nem árt azért ha gyors, és ami fontos még az üzemidő. (gondolom ebben a kategóriában a méret az 13")
Vagy pedig egy átlag desktop pótló. Ami annyit tesz ki hogy a súly/ külső számít a legkevésbé, viszont a multimédia ott legyen, gyors is legyen, mondjuk 15" ös méret, szép kijelző (matt az csúcs lenne, de nem kritérium) videókártya..hát mittomén azért menjen rajta egy css/l4d2 ha a halálomon vagyok. Az akku idő ugye meg e szempontok által fixált, hogy úgysem lesz hosszú. Meg a billentyűzet sem egy utolsó szempont.huhh igényesen behalt PH vagy egy fél órára
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz B-L-A-C-K #36395 üzenetére
áhh... az alma felejtős Nem csípem se a macintosht se pedig az apple hozzáállását
esetleg egy samsung series 9?meg közben kaptam egy olyan tippet, hogy dell xps15. Na erre mit szólsz?
-
Pszihonaranc
senior tag
na.. bőven utánanéztem az általatok, illetve ismerőseim által ajánlott laptopoknak, és ismételten csak a dell xps15/ 17- nél lyukadtam ki.
Mi a különbség a a kettő között? csak a méretük? -
Pszihonaranc
senior tag
valaki erre?
-
Pszihonaranc
senior tag
látom nagy téma a tudatlanságom itt a topicban
nézzétek a jó oldalát, legalább okoztam nektek egy mosolygós percet -
Pszihonaranc
senior tag
(#36978) doser0717 nem tudom ez menynire ismerős, de én még ilyeneken nőttem fel, nem valóviágon
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz doser0717 #36995 üzenetére
nem támadó célzás végett linkeltem , csak gondoltam leesik a 20 fillér, de semmi gond ha nem, tényleg komplikált. Röviden elmagyarázom: ismered azt a népmesét, ahogy Mátyás király járta álruhában az országot. Ott találkozott egy bíróval, akinek volt egy bizonyos lánya; a neve Katica, okos Katica. És akkor a szlogen amiért linkeltem " jöjjön fel Budára. Se ruhában, se meztelenül. Se lóháton, se kocsin, se gyalog. Ajándékot hozzon is meg nem is."
Én is így vagyok a laptopos témában. Ez a videó csak egy utalás volt erre engedelmeddel
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz doser0717 #36995 üzenetére
nem támadó célzás végett linkeltem , csak gondoltam leesik a 20 fillér, de semmi gond ha nem, tényleg komplikált. Röviden elmagyarázom: ismered azt a népmesét, ahogy Mátyás király járta álruhában az országot. Ott találkozott egy bíróval, akinek volt egy bizonyos lánya; a neve Katica, okos Katica. És akkor a szlogen amiért linkeltem " jöjjön fel Budára. Se ruhában, se meztelenül. Se lóháton, se kocsin, se gyalog. Ajándékot hozzon is meg nem is."
Én is így vagyok a laptopos témában. Ez a videó csak egy utalás volt erre engedelmeddel
-
Pszihonaranc
senior tag
témához meg annyit, hogy a szavaitokból azt szűrtem le, hogy tényleg jó gép az xps, csak az árát nem éri meg. Igaz?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz B-L-A-C-K #37003 üzenetére
és akkor azt mondd meg nekem, hogy hosszútávra lehet ezekkel a gépekkel tervezni? (akár 5-6év) Van olyan a minőségük, illetve amig garanciálisak a customer support?
Mert nekem tulajdonképpen az lenne a lényeg (és most ezért is nem sajnálom rá a pénzt) hogy legyen egy olyan gépem amire öröm ránézni, és tartós, persze az sem hátrány ha erős.
Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy a technológia elavul 6 éve belül 12 szer is. Éppen ezért nézem inkább azokat a szempontokat amik nem tudnak elavulni (ez a szépség, minőség, a kijelző, billentyűzet, hanszóró, portok..stb)bigmasterg kérdésére nekem is válaszolhatnál
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
series 7 ről pozitívumok/ negatívumok? mennyire ajánlott?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz runner 125 #41076 üzenetére
nagyon penge feelinget sugároz, már csak a teljesítmény érdekelne találtam is egy friss mai tesztet
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest