Hirdetés
Aktív témák
-
78zolika
senior tag
válasz Scobbyka #7818 üzenetére
Sziasztok ! Jó reggelt ! A következőkben kérném a segítségeteket . áprilisba jutok hozzá egy kis pénzhez gondoltam hogy egy részét konfira költöm (( ( vagy az asztali gépemet cserélem le, közel 6 éves Pentium 4 ) ( INTEL Core I3 ) gépre gondoltam ezekről mostanság jókat lehet hallani ( fogyasztás , teljesítmény szempontjából )) ( vagy beruházok 1 laptopra ) A lényeg a fogyasztás Csak nem tudom eldönteni hogy ( asztali gépbe ,laptopba ) öljem a pénzem ?? Keret 130.000 Ft
Nézegetem honlapokat , voltam üzletbe is ( milyen laptopot érdemes venni ) Itt [link]
A Amd gépeket ajánlotta a srác . Kérdés : Milyen procival érdemes gépet venni ? Milyen márkájú gépet ? Vagy jobban járok ha az asztali gépembe cserélek (cpu , alaplap , ramm , hdd ,) ezt megúsznám úgy 70.000 Ft ?? mire használom a gépet internet , filmek ,letöltések , átlagos felhasználásra Tanács ? vélemény ?
Ezer köszönet -
78zolika
senior tag
Én nem tudom de az adatlapomba ott van a feleségem gépe 1 éves lesz és eddig semmi baja nem volt működik rendesen 100.000 ft vettük Pedig nyúzza rendesem a munkájához is kell 24 órából 10-11 órát folyamatosan megy majd nem minden nap (aksit már kelet cserélni mert már nem bírta a gyürkét , hamar lemerült ) Remélem hogy leírtam ezt nem holnap fogja megadni magát
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz Thunderzolee #7860 üzenetére
Köszönöm a választ Ez egy lényegtörő válasz volt , véleményt vártam és tőled megkaptam
MSI H61MU-E35 (B3) , 19.175F
INTEL Core I3-2100 3.10GHz , 27.287 Ft
KINGMAX 2048MB DDR3 1333MHz 5.037Ft
,SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ 9.250 Ft
,SAMSUNG SH-S223C/BEWE 4.716 Ft
Fsp 350 apn 6.533 Ft
Ere gondoltam
Az egész gép KB 100 W eszik terhelveHa laptop lenne ez nagyon bejön 3 év gari ára sem egy eget verő
[link]Ha csak a CPu csere : Ilyen alaplapom van : Alaplap neve ASRock 775i65PE : nem tudom hogy milyen cpu menne bele ?, kérdés az is hogy közel 6 éves alaplapba érdemes -e Cput cserélni ?
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Jó reggelt !
Újra itt ! Kérdem ( hülye kérdés ) milyen processzorú gépet érdemes venni ? 130.000 Ft Intel Core i3-380M 2.53GHz ez jobb mint többi , Pl ( Intel Pentium T4500 2.30GHz )
, Esetleg valami tesztet nem tudtok linkeli, ahol össze lehet hasonlítani a processzorok teljesítményét ? Ezer köszönet -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Én is teljesen benne vagyok a laptop vásárlásban :
Asus mint márka milyen ? A zsanérok gagyinak látszik rajt ? ( nem törik könnyen ? ) ere gondoltam [link]
mi a vélemény Olyan sok a lehetőség ( márka ,típus ) hogy az ember nem tudja mit válaszon -
78zolika
senior tag
Ebben a SIEMENS Lifebook A530 Intel Core i3-380M ez már sandy bridge processzor van benne ? Processzorba integrált VGA ? A videokártya jobb mint a Intel GMA 4500MHD ? A VGA rész az a ramm bol csip le vagy van beépítetlen ? MB ??Ami van benne alaplap az nem hibás darab ( a sata vezérlőre értem ) Melyik a jobb márka FUjitsu - DEll ??
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Kérdés mért nem érvényes a garancia a pikkszerhibára ? Hisz ha egy kiég egy idő után a többi is ?
-
78zolika
senior tag
"nem szeretnéd te annak kifizetni az árát " .A kor minek veszek olyan gépe amire 3 éves garanciát adnak ? Ha lehet hogy 1 hónap múlva megdöglik ? veszek gépe XXX FT + Pikkszercsere = kidob bot pénz ? Vagy ha most jó a kijelző jó lesz x év múlva is ?? Engem csak ez zavar hogy majdnem a lelke a gépnek és ara nincs garancia ??
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Szia Hát én is atoll Nevetséges Néztem amit belinkeltél 15 nap a garancia Ahol voltam ma megnézni előbbe a Fuitsu AH530 ott mondták hogy ők megnézik bekapcsolják . Meg ha most jó talán 2 év múlva kiég 1 Vagy 2 Mit kell figyelni ? Ki volt az a Bar.m aki így állapota meg a garanciát Habár ha veszel LCd monitort ara sem adnak Na mindegy Ezer köszönet
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Leírnám a laptopvásárlásomat !
Hetek Otta nézegetem a laptopokat és ez tetszett meg Fujitsu ah530
Szerda este meg is vetem örültem mint majom a Fa.. ának felraktam win 7 De feltűnt hogy a ventilátor egyfolytában megy ( van itthon Acer 9honapos ö úgy működik hogy csak a kor megy a venti mikor eléri azt a bizonyos hőfokot ) És elégé zavaró ( hangos ) felvetem a kapcsolatot ( fazr ) fórumtársak akinek ugyanilyen gépe van ( nagyon sokat segített ,és hogy foglalkozót a problémámmal ) leírta nála win alatt is néha leáll a ventilátor
ha nem használja , csendes , nálam még a kor is megy mikor nincs használva a gép (folyamatosan teker a hűtőventilátor ) Másnap vissza a üzletbe probléma mondás ( mindegyikgépbe megy állandóan a ventilátor
,fölég hogy ilyen nagy teljesítményű a cpu , vigyem el a szervizbe , ) hazamentem hívtam Fujitsu szakszervizet probléma elmondása tanács Bios frissítés ( de az már megtörtént ( fazr ) tanácsolta )
Sistem diagnosztika le futtatása ( minden rendbe ) Indítsam újra a gépet F2 bios és h adjam 45 percet csak úgy mennie a gépnek ( elvileg e kor úgy kel működnie a ventinek hogy ki be kapcsol ( leáll teljesen majd beindul ) 3 fokozatú a hűtő sebessége úgy 2 kénne neki mennie Nálam folyamatosan teker visszahívtam a szakszervizet ( hozzátenném hogy nagyon normálisak voltak a szakszervizbe , segítőkészek voltam , nagyon pozitív volt a hozz állásuk a dologhoz )
szerintük így a halatok révén szerviz vagy csere ( nem megfelelő a gép működése )
Vissza boltba mondom nekik hogy beszéltem a szervizel és szerintük valami nem kóser a gépel Vigyem be a gépet és meghallgatják ( másodszor már más volt a hozzálássuk a dologhoz ( látták hogy nem hagyom magam palira venni )
Ma este visszavitelem meghallgatás " ez a gép tökéletes " Nem a hangjával van baj ha nem egyfolytabba megy a ventilátor " higgyem el ez a gép 100 % " " ők már több 1000 gépet eladtak már és hangról megalapítják hogy jó e a gép " Oké de én él
nék a 3 napos cserémmel " mi nem cserélhetjük ki mert a gép jó, nem zörög nem kattog " vagy azt tudom csinálni hogy én elviszem a szervizbe és ha ott igazolják hogy rossz kicserélik Már ne haragudjanak mért nekem kell szaladgálnom vele intézek önök Jó a kor Hétfőn ök beviszik a szervizbe és kb szerdán megkapom a választ hogy csere vagy nem : 2 napig volt gépem Kíváncsi vagyok mi lesz ?
Tanulság ne h adjátok magatokat , mert ezeknek csak a pénzetek kell a többi le van sza.va , Én bizonyítsam hogy valami nem stimmel a gépel ?? Ha meg ez a tökéletes működés a kor pénzkidobás volt az ablakon ( egy acer gép csendesebb ) Szerdán kiderül -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Jó reggelt !
Kérlek benneteket hogy ne írjátok privátba hogy írjam meg a üzlet nevét a dig míg be nem bizonyosodik hogy igazam van vagy sem nem szeretném lejáratni a céget ( lehet hogy én tévedek ,és ennek a szériának így kell működnie ) És tényleg " tökéletes a gép " Lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, -
78zolika
senior tag
-
78zolika
senior tag
Kis olvasás . Tévhitek :: [link]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Ma visszakaptam a gépemet ( fujitsu AH530 ) Bios frissítés kellet neki ,sokall halkabb , a kapcsolási funkció is megjavult ( venti szabályozás ) Csak ajánlani tudom mindenkinek ,nagyon jó gép ( eddig ) -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! A garancia kiterjesztésről kérdeznélek benneteket :
Van 1 ACER Aspire 5732Z .Május 13 fog lejárni a garancia ,gondolkozom hogy meghosszabbítóm +1 év el .
Hogy kell ? [link] Nem értem milyen kód kell , jelszó ? Menyibe kerül ?
Ezer köszönet -
78zolika
senior tag
válasz mézespálinka #9551 üzenetére
Én a fujitsut választanám , sőt nekem Fujitsu ah 530 van (eleinte bajom volt a hűtőventilátorral de bos frissítés megoldotta ) Indoklás mér . 3 év gari, jobb cpu , szerintem jó gép, habbár ennek is van hibája (hangszóró )
Samsung . nincs tapasztalat -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Jó reggelt
(#12288) sulep : A feleségemnek ilyen gépe van ( 5732 Z ) Május 23 -én volt 1 éves : ( kicsit megkopva ) de semmi baja aksija még mindig bírja a 2h üzemidőt : Ö is nettezés , film , fénykép szerkesztések , zene , stb , munka -ra használja ara bőven elég . Nyúzza rendesen 24 / 10 h használja :
Szerintem az Acer-el az a baj hogy csak 1 év jótállás van ,igaz lehet hozzá venni hosszabbítást de az + pénz ( 13000 Ft + 1 év )
(#12291) Devid_81
"Hűtése szinte folyamatosan megy " nekem is az volt a bajom Fujitsu AH 530 Bios frissítés nálam javítót a dolgon . Most már azért kikapcsol ( + halkabb is lett
Más : Ép nézem a [link]
A Fujitsu _ nál hogy hogy 1 év garancia lett , az olcsóbb gépekre ? -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Érdemes lenne ,lecserélnem Fujitsu Ah530 (adatlapomon olvasható ) laptopomat :::
-- ere [link]
teljesítményben ??
Ezer köszönet -
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! kérdésem .mi a jobb az aksinak ? ( ha itthon hálózatról üzemeltetem ) , bent hagyom a gépbe vagy kiveszem ? (van a ismeretségi körömbe aki hűtőbe , szoba fokon , feltöltve , lemerítve , benne a gépbe kint a gépből ) ennyi válasz után nem tudom mi a jó , A fujitsu mennyi garit ad az aksira ? , Ezer köszönet
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz Damage401 #14376 üzenetére
Sziasztok ! Jó reggelt
Már nem Siemens csak Fujitsu
Ha jobban kifejtenéd még is mi volt a probléma velük ?
Én lassan 4 hónapja Ah 530 nyúzom , semmi baja ( a héten raktam bele + 2 GB ramm ( 4500 Ft ) , Csak 1 dolog nem tetszik benne a hangszórója (gyenge )
Én ajánlani tudom mindenkinek aki olcsó gépet akar venni -
78zolika
senior tag
Nézegetem fujitsu 531 [link]
A nyitó pántok nem tetszenek .
Kérdés : Core i3 2100 MHz ez jobb mint (teljesítményben , kisebb a frekvencia ) ?? i3-370M , i3-380M , i5-480M ?? -
78zolika
senior tag
Ja . 531 -ben is gagyi a hangszóró ,? , ugyan az mint a 530 -ban ?
Nem tud valaki olyan honlapot ahol ezt a 2 típust össze lehet hasonlítani , részletesen (belső dolgokra értem ) ?? -
78zolika
senior tag
Sziasztok !
érdemes szerintetek lecserélnem Fujitsu Ah530 ( i 3 CPU M370 , 4 GB ramm , 500 GB ) , félreértés ne essék meg vagyok vele elégedve ( konvertálásnál lassú ( de megszoktam ) , a hangszórók teljesítményével és minőségével nem vagyok megelégedve ( külső hangfalrendszerrel vagy Tv rákötés el jobb ))
Valamelyik . Fujitsu 531 szériára ( Intel Core i3-2310m , Intel Core i5-2410M ) ?
Abban a 2 hibában változás lenne ?
Ezer köszönet -
78zolika
senior tag
válasz Datrus #19488 üzenetére
én csak annyit tudok hozzászólni ,nekem ah 530 van lassan 5 hónapja (azt a 2 dolgot amit hibaként írtam ) Nagyon meg vagyok vele elégedve ( internetezés , filmnézés , alap használatra nagyon jó ) Szerintem a 531 -esek sokkal jobbak teljesítményben ( habár még nem próbáltam ) , csak 1 valami nem tetszik a zsanérozása ( a 530 -nak sokall mokányabb szerintem )
-
78zolika
senior tag
válasz Datrus #19495 üzenetére
1 év gari van rá
Én ezt [link]
125.417Ft + 2 GB ramm (én 4000 Ft -ért vetem az ennyimbe )
Csak azt nem tudom hogy a Nvidia Geforce G 310M 512MB DDR3; mit tudhat ?
Amit néztél Lenovo abban + win van + 500 GB merevlemez
????kösz ( Chaser ) én is okosabb lettem
Szerintem egy Fujitsu-val jól járnál
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz S0m30n3 #19501 üzenetére
én ebben nem tudok segíteni : de egyik ismerőm vet EasyNote TK81 a pontos típust nem tudom de kb 3 hét nyúzás után elkezdet lefagyni , stb ( 1 -re a szoftverekre , bios -ra gyanakodtak , diverekre , merevlemezre ) alaplap csere lett a vége , most sem tökéletes
Ezt csak úgy leírtam ( ez nem aszt jelenti hogy szar márka )(#19505) Chase igy már nem éri meg
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz drzozo #19555 üzenetére
Sziasztok !
Több dolog lehet Reuter beállítások ( van a Reuterben egy olyan rész ahol be tudod álltani a le - fel töltést , legalábbis nálam Tp-Link ) . Vírusirtó . Egyik ismerősömnek ez segíttet még [link] ,letöltöd sebesség optimalizáló programot telepíted és kész ,
Win -el milyen programok indulnak egyszerre ? ami nem kell azt le kell tiltani , vagy még a Vírusíród lehetséges . talán ezek lehetnek[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Segítség kéne ( anyósomnak kéne gép )Valami megbízható kéne ( ha szar hallgathatók érte ) , keret KB 100.000 Ft
Mire kell : Átlagos használat ( internet ,zene , film , szövegszerkesztés, Stb ( 15, kijelző "
min 2 év gari )
Kéne valami megbízható Győri üzlet is ( ahol megtudja nézni + én is netten a kínálatot , )
Ezer köszönet -
78zolika
senior tag
Sziasztok , Jó reggelt
Kérdésem a hangszóró ( zene hallgatás , filmél ) milyen még mindig olyan gagyi mint a 530 -é ?.Más : Anyósomnak keresek gépet ( strapabírót ( nem tud semmire vigyázni ))
Keret 100.000 Ft Átlagos használatra Eddig spyduck fórumtárstól kaptam HP Probook 4520s ajánlatot ( köszönöm neki )
De azon is gondolkozom hogy megkapja asszony ( több mint 16 hónapos ) Acer gépét ?? -
78zolika
senior tag
válasz PainKiller13 #21650 üzenetére
Igazad van 6 hónap nem idő , (de eddig jól szuperál )
Charx : hát igen én külső hangfallal használom . Vajon a drágább szériáknál is ez van ?
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz GaborGh #21655 üzenetére
Köszönöm
Nem én veszem ( van 100 ezre ) (ö ) + nem is szeretnék pénzt adni bele ( csak felmenne a pumpa ha szétcseszi , nem tud semmire vigyázni , így meg a ö pénze bánja ,ha tönkreteszi ) csak megkért hogy segítsek a választásban Az 1 hónapos új mosógépnek ( elöltöltős ) leszakította az ajtaját ( nem garanciális hiba , lehetett fizetni ) Csak érdességképen , de sorolhatnám Dvd lejátszó stb[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Asus ZenBook UX305CA 13.3" FHD/Intel Core m7-6Y75/8GB RAM/256 SSD/Win10
- Acer Aspire 3 A315-56 15.6" FHD IPS, i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD
- Macbook Air (2019) eladó
- Dell Inspiron 5537 laptop i7-es processzorral, AMD Radeon HD 8850M videokártyás eladó
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest