Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutke
újonc
Sziasztok,
Egy Benq BL2710PT IPS 27 monitor beszerzését tervezem, mert úgy találtam jól jöhet egy grafikus számára.
Lehet hogy nagyon amatőr kérdést fogok most feltenni, de nem nagyon foglalkoztam eddig kábelekkel, meg külső képernyőkkel.
Szóval a fent említett képernyő felbontása 2560 x 1440, ehhez HDMI csatlakozó jó lesz? Mivel a laptopomnak csak hdmi kimenetele van. Egy Nvidia Gforce GT540 es videokartya van a gépben. A képarány ugyanaz a laptopon is és a majdani képernyőn is.
Olvastam valahol, hogy a HDMI maximálisan csak FullHD t továbbít (?) Ha ez tényleg így van akkor, DVI - HDMI konverter használatával működhet a minőség romlása nélkül? Mármint működni fog a képernyő úgy ahogy annak kell?
A válaszokat előre is köszönöm szépen,Üdv,
Sutke -
Sutke
újonc
Szia
Köszi a választ, a videokártyám típusánál, a hivatalos oldalon ez áll:"Dual-link DVI Support
Able to drive industry’s largest and highest resolution flat-panel displays up to 2560x1600 and with support for High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP)."
[link]Ez nem azt jelenti hogy működnie kéne?
Üdv,
Sutke -
Sutke
újonc
Viszont ha a Benq BL2710PT mellett döntök - mivel a Benq elég jó márka vetítőknél, talán tudnak képernyőt is összerakni, (vagy nem ) - akkor talán egy laptop upgrade el (esetleg lenovo W530) a későbbiekben ki tudnám használni a 30 bites deep colort is. Neked mi erről a véleményed?
-
Sutke
újonc
Azért nem áldoznál rá mert nincs akkora szembetűnő külömbség a 16,7 millio illetve a 1,07 milliárd szin között? Tudom, hogy az emberi szem nem ismer fel annyi színt amúgy sem, de az adobe programok esetében a színátmeneteknél elvileg látszik. És napi 10 óra képernyő bámulás szemre való roncsolását próbálom a lehető legjobban lecsökkenteni, minden létező módon.
Egy másik dolog amit kérdezni szeretnék az a HDMI kábellel kapcsolatos. Az emag on nézelődtem de sok esetben kevés infó van feltüntetve. Tudnál ajánlani egyet amelyik biztos működik, QHD ban feltéve hogy a videokartya, kepernyő, csatlakozók okésak.
Bocs, hogy téged nyaggatlak ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Apple Watch
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Crypto Trade
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest