Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani 50-60-70k Ft körül ~27" Led monitort?
Nem kell sok extra. Konfigom a cuccok között, ahhoz kellene. Csak játékhoz és egyéb.. Filmezéshez marad a tv.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Tervezek egy monitort venni, csak nem nagyon vagyok otthon ezekben...
Olvasgattam az összefoglalót és tudom, hogy 50 alatt nem sok esélyem van egy értelmes monitorra.
Nos az lenne a kérdésem, hogy Melyik az a márka, amiben nem csalódnék?
-
SoulReaver
veterán
Nézegettem monitorokat a javasolt márkákból, Nagyjából ugyan azt tudják. Játékra kellenének. Nem vagyok egy hardcore gamer, csak át akarom alakítani a rendszert, hogy ne a tv legyen a fő képernyő, az menne fel a falra egy fali konzollal.
Ezeket néztem egyenlőre, de ha tudtok jobbat hasonló ár/tudás-ban, azt is megfontolom.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Ezt a monitort nézegetem... Általános gépezéshez szerintetek megérné megvenni?
-
SoulReaver
veterán
válasz SoulReaver #81233 üzenetére
Bocsi a dupláért, de kiszedtem pár monitort, ami szóba jöhet és a véleményetekre vagyok kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
Megrendeltem a dell P2417H monitort. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen kábelt kell vennem hozzá? Amit adnak hozzá az asszem egy dp és egy vga. Legalább is így írja a gyártó.
-
SoulReaver
veterán
válasz 2thletme2day #81343 üzenetére
Ha jó a dp akkor nem kell venni. Csak rég nem volt nonitorom, nem tudom melyikkel adja a legszebb képet.
-
SoulReaver
veterán
Nagyon jó a Dell p2417h monitor. Ma jött meg. Nem olyan kicsi és minden olyan élénk rajta
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Bocsi, ha off, de Samsung C32JG50QQU monitorhoz (144Hz) szeretnék egy méltó Displayport kábelt. Tudnátok ajánlani ami valóban jó?
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a monitoromat, egy fokkal jobbra...
Jelenleg egy Samsung C32JG50QQU van, ívelt, 144Hz, 32", 2560x1440.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
~ 150.000Ft, minimálisan kitolható.
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?A 32" elég és a felbontás is 2560x1440.
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Amelyik szebb képet ad és nem szaródik el hamar..
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Ívelt
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Általános, Játék, Film.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
RTX 4070 Aorus Master
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)DPI
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Mindegy, mert konzolon lesz.Köszönöm előre is!
-
SoulReaver
veterán
válasz SoulReaver #132164 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
SoulReaver
veterán
válasz Luck Dragon #132207 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Eljutottam arra a szintre, amikor már nézegetem az "olcsóbb" helyeket, ahol meglehet vásárolni a Samu g7-et.
Belefutottam ezekbe a számsorokba és nem jövök rá, hogy mi a különbség. Ki tudnátok okosítani?
SAMSUNG 31,5" C32G75TQSR
SAMSUNG ODYSSEY G7 C32G75TQSPXEN
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Köszönöm az infókat és a segítségeket!
A kalibrálás már sajna nem fér bele, de a pixel garit megrendelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest