Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! 27" 2K 140Hz feletti IPS monitort ajánlanátok? G-Sync vagy Adaptive-Sync az RTX 3060-as VGA miatt előny. Max 150eFt rá a keret. Szimpi ha EMAG vagy Media Markt forgalmazza hátha lesz mostanában 0% THM
Pl. a 27" Xiaomi 2K Gaming monitor elsőre minden feltételnek megfelel, de nem követem / ismerem a monitor piacot. MSI Optix G272 Esport Gaming monitor is ugyanazt tudja a leírása alapján, olcsóbban. -
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #125944 üzenetére
pontosítom, MSI pl csak fullHD, 2K szeretnék.. Csak ez jött pont szembe
-
HornedReaper
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #126020 üzenetére
Privát a videó sajnos
-
HornedReaper
senior tag
Asus TUF VG27AQZ leírásából:
"Először fordul elő, hogy bármelyik játékmonitorban egyszerre engedélyezhető a Motion Blur Reduction és az Adaptive-sync. Ez az új technológia az ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) nevet viseli. Az ELMB SYNC a G-SYNC-kompatibilitással működik együtt, így a játékosok éles, nagy sebességű képkockákat élvezhetnek."Emiatt nem jobb, mint a VG27AQ1A vagy másik, ami hasonló áron kapható?
-
HornedReaper
senior tag
válasz Luck Dragon #126156 üzenetére
Nem érdekel a 10eFt különbség, ha játékok közben többet tud, élesebb lehet a kép.
Asus oldalon a specifikációkat olvasva VG27AQZ 16.7M színt tud, de VG27AQ1A 1073.7M (10 bit) szóval emiatt már inkább a VG27AQ1A választanám.. Brightness VG27AQ1A-nál 100-zal kevesebb de én sötétítek úgyis minden monitort, HDR meg nem érdekel. Gondolom különböző IPS panelt kaptak, más a fogyasztás is.
És nekem a G-Sync "minősége" még a fontos, de ott meg a VG27AQZ a jobb ha jó benne az ELMB Sync (VG27AQ1A csak "sima" ELMB) -
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #126161 üzenetére
Na jó, lehet nem is kell nekem ELMB sync annyira: [link]
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Az ő tesztjei nekem jobban bejönnek mint az rtings értékelések:
https://www.youtube.com/@ApertureGrille/videos
A viedók alatt a hozzászólásokban is agyon dícsérik mennyire mélyrehatóan és elfogultság nélkül csinálja a tesztjeit (pedig még csak 3-4 tesztet néztem) -
HornedReaper
senior tag
Sokat nézegettem a monitorokat és az Asus VG27AQ1A mellett döntöttem ár/érték aránya miatt, lassan remélem küldik. ELMB Sync nincs, de 1440p-ben amúgy sem fogok 100 FPS felett játszani szóval előre láthatólag fix 10bit, 120Hz-nél maradok majd. ELMB-re sem lesz így szükségem, G-Sync-et majd kipróbálom azzal kevesebb-e a blur. Főleg tartalomfogyasztás, néha játék amire használom majd.
Ami feltűnt, hogy DisplayPort 1.2 szinte minden 100-150eFt-os monitor, kivéve a Xiaomi Mi Gaming 27" 2K a DP 1.4-gyel ami viszont nem tudja ezt kihasználni mert nem tud semmi extrát és 8 bites a panelja (HDR-ben is?!).
-
HornedReaper
senior tag
ASUS VG27AQ1A -hoz van valami jóféle beállításotok? Gyári ICC profilt is felraktam, a gyáriak érnek valamit?
DisplayWidget Lite elég gagyi, nem sok mindent enged változtatni, mindig a monitor hátulját kell matatni..[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #126593 üzenetére
ASUS VG27AQ1A -asom furcsán viselkedik. Azt hittem a VGA haldoklik mert van hogy elmegy a kép pár másodpercre (4-10) amikor már vagy fél napja megy a PC, de nem. Úgy tűnik amikor a monitortól (és tápegységétől szintén) 15-20cm-re lévő mobilomra hívás érkezik, akkor csinálja! Láttatok már ilyet? Az asztalra állítható fém tartóval tettem szóval az bele van csavarozva a VESA mountba. A mobilt gyakran a fém karnak döntöm. Ennyire hogy lehet érzékeny a monitor elektronikája?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Alienware 500hz
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs