Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
-
nitro16
senior tag
válasz vviktorr16 #81601 üzenetére
Én is néztem a napokba neten ezt az AOC AGON AG322QCX-t, méret nálam is ez lenne a legjobb majd meglátjuk mi lesz. Amúgy meg van róla egy csomó teszt csak nem magyarul hanem angolul szóval...
De Brekk írta még augusztus végén, hogy kipróbálta és neki nagyon bejött. Esetleg Brekk, ha erre felé jársz akkor írhatnál egy kicsit bővebben róla ha van egy kis időd.
-
Anonymus23
veterán
válasz vviktorr16 #81601 üzenetére
Az AOC-t nem ismerem, korábban volt AOC monitorom, akkor nagyon meg voltam vele elégedve.
Igazából annyira bevált, hogy ugyanezt a monitort akarom venni, csak G-Synccel (mint az aprórn írtam is). De most kettő luxus lenne belőle
Minden tekintetben tökéletes, csak az IPS panel technológia hátránya van meg, a glow, de játszva kicsit a fényerővel nekem teljesen OK.
Nem tudom az MVA panel mennyire jók mostanság, de pl az enyém mellett egy IPS paneles TV van második monitornak, azt összehasonlítva az ACER-el ég és föld. Pl játékban furcsa volt nekem, hogy a TV-n a karakter mellett ilyen ragyogás szerű volt, aztán kiderült csak a TV. Én érzékeny vagyok az utánhúzásra, főleg FPS/TPS játékokat játszok (PvE és PvP is), nekem zavaró már kismértékben is. Legjobb lenne a TN, de a betekintési szög ott meg katasztrófa. Számomra az IPS lett a megfelelő középút, a glow meg csak kopp fekete háttérnél látszódik.;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- LG 27MR400 Monitor
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest