Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok!
Gyereknek rakok össze számítógépet és a belsőket rámbízta, a házat együtt néztük ki. Nagyon tetszik neki a Zalman S4 Plus a színes ledekkel, de rosszakat olvastam a szerelhetőségéről (elrepedt az oldalplexi; csak forog benne a csavar). Esetleg létezik 25e-ig olyan fekete, ledes ATX ház, amelyet ajánlanátok?
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz looser #73676 üzenetére
Remélem jól döntöttem, olvasgattam még kicsit a témában és egy BitFenix ENSO ház lett, aminek a ledszalagja csatlakoztatható lesz az Asus TUF deszkára. Állati kíváncsi vagyok már :-)
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz abridabri #73678 üzenetére
Még visszacsinálható, nem fizettem ki, ha szerinted a fenti ház jobb, én kicserélem erre, a szellőzés tényleg fontos és ez is tetszik neki.
(#73679) Grave444: most őszintén, ez mire jó? Van, aki a testét pimpeli tetoválással, ékszerrel, szoláriummal, tarka ruhát vesz fel, "márkás" cipőben illeti magát vagy nagy izmokat edz magára, holott ezeknek sincs azon felül értelme, hogy a gazdájának tetszik a dolog, ezzel a ledes számítógépházzal is hasonlóképp van.
Azt esetleg nem tudjátok, hogy a fenti Spc signum sg1 evo háznak a gyári ventijei szályozhatóak, illetve milyen fordulatszámúak? A hangerő miatt érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz Grave_444 #73681 üzenetére
Abszolút elfogadom, amit mondtok, ezért is fordultam ehhez a topichoz. A ledes dolog egy 15 éves srácnak tetszik, én 44 vagyok, ha házat cserélek, az a fekete lyukhoz lesz hasonló :-) Sőt, úgy láttam, a fenti SPC ház porszűrőket is tartalmaz, ezt nem láttam a Bitfenix háznál.
-
looser
addikt
válasz abridabri #73683 üzenetére
Csak a biztonság kedvéért, ez ugyanaz, ugye? Az Oázistól rendelek mindent, szerencsére van náluk ez a típus, csak nehogy ebben is legyen különbség :-)
-
looser
addikt
válasz ketele69 #73685 üzenetére
Nálam mondhatni lebeg a házban a 2,5" sata ssd, igazából annak a 60-80 grammos egységnek még az sem gond, ha csak egy csavarral rögzíted. Nincs benne mozgó alkatrész, így akár a gépben bárhol eldolgozgathat. Én is beépítő kerettel akartam venni eredetileg az ssd-t, de végül nem volt az eladónál (Gianni) és nem is bánom; az igazából egy 3,5->2,5"-re alakító lett volna plusz 2e Ft-ért. Ha nem is lógva hagyod a kábelen, de bárhova odarögzítheted. Persze ha a légmozgást akadályozza, az nem jó, de nyugodtan teheted akár a ház aljába is.
-
looser
addikt
válasz dudu5130 #73687 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Tényleg nagyon szuper ház, de amikor felhívták a figyelmem a BitFenix Enso Mesh változatra, inkább amellett maradtam; jól együttműködik majd az Aurasynces alaplappal. Ha meg idősebb lesz és már ciki lesz neki, akkor kikötöm és kicserélem a ventiket feketére :-)
(#73690) tasp: köszi, szép a ház, amit választottál, visszafogottabb, nekem tetszik, de maradok ennél a tarka csodánál :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- EVGA 650 BQ 650W 80 PLUS Bronze
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Thermaltake Smart 530W (SP-530P) Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest