Hirdetés
Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Van valami egetverő különbség hogy a DVD iro sata vagy ata felületen kapcsolodik?tehát sata-s vagy atas?
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Skyer
senior tag
Megjelenítőbe melyik a király? Samsung? Asus? LG? pls help. A kontrasztarány számít? mert van egy monitor DVi csatolofelülettel és 1400:1 hez kontrasztaránnyal olcsobban mint egy 17" es Samsung.
Asus-e ez: 17' Asus 17' TFT VB172T, 17' LCD monitor, 5ms, 1280 x 1024, Kontrasztarány: 1400:1, Fényerő: 300cd/m2, Látószög: 160°/160° (H/V), 30-82KHz / 56-76Hz, DVI-D és Analóg bemenet, 1W x 2 stereo, RMS, Méret: 377 x 391 x 208 mm, Tömeg: 3.9kg, Fekete kivitel,
Samsungé: 17' Samsung 17' TFT 732N-FK, 17' LCD monitor, 5ms, 1280 x 1024, Kontrasztarány: 700:1, Fényerő: 300cd/m2, Látószög: 160/160 (H/V), 30-81 kHz, 56-75 Hz, Analóg, DVI Digital Link:TMDS, beépített tápegység, MagicBright2, MagicTune, Ezüst - feketeMindenképp feketét szeretnék és szeretném belátni is, mert a 19 es wide-ot már nem olyan élvezhető belátni minden iránybol tehát a 4:3 as favorizálna nekem. 19" os meg túl drága. A Notimba 17" wide van és ezt tök jól beláltom minden sarkát ha középre fókuszál a szemem. ezt a hatást akarom elérni az asztalinál is
-
Skyer
senior tag
válasz djtoomi #2585 üzenetére
Értem. Akkor megcsavarintom a választ. Érzékeny szemű vagyok ezé kérdeztem a 17 colost. Mi lenne az opcionális vétel? amin mondjuk játszani is lehet valamit, de fontos hogy a grafikus dolgok is elférjenek rajta pl photoshop és társai.
-
Skyer
senior tag
Amúgy meg mért van az hogy a WIDE monitorok sokkal olcsobbak a "kockánál"?
Más:
A TFT-LCD-knél a felbontást mi határozza meg? ott nem lehet nagyobbra rakni mint ami opcionális? Pl egy 19esnek 1280x1024. Ennél nagyobb semmiképp nem lehet?Iletve csinálnak ilyen monitorokbol Glare type-osat? bocs a sok hülye kérdésért.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest