Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Most adott egy alkalom, hogy Gtx 660 Ti mellé kaptam egy Roccat Savu egeret, 2-3 órát töltöttem el vele, de CS 1.6 alatt valahogy nem érzem, lehet hogy az Optikai szenzor miatt, mikor felemelem, vagy nem tudom, néha másfele mozdul az egér, szerintem a szenzor miatt lehet. Ezelőtt egy X7 760BH (talán) nevezetű lézeres egerem volt, igaz nem egy drága darab, de nagyon jól működött a kezem alatt.A 2-3 óra alatt arra is rájöttem, hogy ez az egér sokkal pontosabb, de viszont ez a dolog zavaró.
Lehet hogy hülyeséget beszélek, várom , hogy mi a véleményetek.Melyik "szenzoros" egér a legjobb FPS játékok alá, igaz mondhatni (minden alá) , mert mmo, rpg-hez meg tök8
-
Djsaba
senior tag
Tudom, hogy könnyebb ezt írni, de valószínűleg nem találtam meg a kérdésemre a választ...
emiki6: Azzal semmi baj, visszatettem a régit, tökéletes. Valahogy nekem az optikai nem jön be ahogy elnézem, nem olyan mint a lézeres. :/ sajnos meg kell váljak tőle, ha nincs megoldás, mert így játszhatatlan.
-
Djsaba
senior tag
válasz keke69 #22582 üzenetére
Nem tescos egérpadon játszom, a Steelseries kedvelt Qck-ját használom, nem hiszem hogy azzal lenne a probléma, de meglehet.. lecserélni viszont nem tudom, nem ér annyit szerintem az az ajándék egér, igaz PH- Tesztben is dicsérték, de aztán nem tudom, hogy próbált-e játszani vele valaki ilyen FPS témát
whYz: Ha szerinted az volt a kérdésem, akkor jól van, ügyes vagy. De soha se szerettem azokat, akik egy fórumban tartózkodnak egy ideje, egy kicsit nagyobb belátása van a dolgokba ezen a téren, el se olvassa a teljes kérdést, és csak azzal gyarapítja hozzászólásainak számát, hogy ilyen terű "segítséget" ad.
-
Djsaba
senior tag
válasz csibe1 #22584 üzenetére
Olyan szintű választ vártam volna, hogy ez előfordult-e valakinél, vagy ezeket az optikai szenzoros egereket mire is szánták pontosan? Vagy melyik szenzor a legjobb gyors lefolyású Fps mellé? (Erre csak egy ajánlott szenzortos választ kaptam, amiből semmi nem derül ki) Lehet hogy csak ez az optikai egér ilyen, vagy tényleg nálam van a baj, akár legyen az egérpad, vagy az ügyetlenségem vele.
Egy kis keresgélés után megleltem, tegnap este nem volt erőm arra, hogy a Roccat Savu az egyik kiemelt szenzor-t kapta. Viszont akkor nem tudom mi lehet a baj..
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Konkrétan a probléma olyan, hogy mikor felemelem játékba az egeret, és utána lerakom, pl: néha jobbra húzásnál, betekeredik egy kicsit a másik irányba (mintha egy pillanatra mind 2 szemed középre nézne, olyan szintű) , mintha valami bezavarná ilyenkor, valamit nagy az oldalirányú gyorsulása játékban. Szóval gyorsan körbepörög az egész.
-
Djsaba
senior tag
válasz TcK-BOY* #22941 üzenetére
Szia,
Nekem A4 Tech 750 BH van, nagyon jó, közép/nagy kézméretre van tervezve, nagyon kényelmes, és a legfontosabb, hogy nagyon jó Fps game alá, ebben az árkategóriában. Igaz a drágább egerek valamennyivel pontosabban, de ez egy jól eltalált egér.
Amúgy sose használtam a 3x gombot, nem tudnám mire
-
Djsaba
senior tag
válasz kornyiktamas #23224 üzenetére
Szerintem a legjobb választás a Sensi RAW (butított Sensei) de talán lehet vadászni Sensit is 20körül. Talán ez a legújabb és legjobb éger
-
Djsaba
senior tag
válasz WolfheartGR #23228 üzenetére
Olyan gorombán álltok hozzá a dolgokhoz, mondjuk ez minden ilyesfajta topicban fellelhető. Meg is értem, én is böngészgetem a különböző topicokat, és tudnak f@szágokat kérdezni. De van olyan ember, aki talán életébe 1x betoppan egy ilyen topicba, egy gyors kérdésbe, mert sok a marketing fogás, és nem tudja melyiket válassza, mert persze kinézet/ ár szerint nem lehet vásárolni.
ui: Talán a Sensei a legjobb ár/érték arányú darab, jó szenzorral (elég halálos). A RAW egy kicsit butított verziója.
ui2: Talán ha fizetnének a válaszokért, máshogy állna a dolog[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz WolfheartGR #23230 üzenetére
Hát akkor okíts már ki mindenkit, hogy melyik lenne a legjobb vétel, mert csak felsorolás van, szenzorok és egerek között, semmi más. Majd minden egyes ember, beírogatja árgépre az összes terméket? Lehet hogy végül egy olyan terméket hozol ki győztesnek, amibe csak jó dolgok vannak, de mondjuk az én példámmal élve( roccat savu) hogy kukába való darab, mert nem lehet felemelni, gémer szó alól ki is esett. Próbáljam meg leragasztani a szenzor felét, hát a retkes >˘~ˇ˘14 -nak van akkor olyan szenzorja , megint csak statsztika alapján értékelték, senki se próbálta ki.
-
Djsaba
senior tag
Ma 30% kedvezmény van egy kód beváltásával a Steelserieshez. the international lefthanders day: 30% OFF all mice, coupon code: LEFTY. Ha szeretné valaki
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok,
Venni szeretnék egy Steelseries kana egeret. Találtam egy "használtat" Ami teljesen új, bontatlan elvileg. Steelseries Webshopból rendelt (akciózás révén, vett 1-2 darabot az eladó) . Elég kedvező áron adja. Kérdésem arra irányulna, hogy lehet-e valahogy érvényesíteni a garanciát?
Megérné garancia nélkül is? (9k) -
Djsaba
senior tag
800nál többel nem is szoktam üzemeltetni, az oldalsó gombokat nem is nagyon használom.
Ha minden igaz, akkor egy Ilyen Kanát szerzek be. Viszont kérdezném, hogy a jobb oldalán mi az a 2 kör alakú valami? Vagy az csak design?[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz 3l3mér #23807 üzenetére
Első lépésben, egy maximálisan rászánt összeget kéne megadnod a többieknek, hogy pontosabban tudjanak segíteni a témában. Csak utána leírni, hogy mire szeretnéd használni.
De az A4tech-et felejtsd el, írj egy maximum árat, de mindenek előtt tanulmányozd át a topic bevezetőjét, ha tényleg szeretnéd tudni a dolgokat, ha nem akkor jó az A4tech is.
Valamint azt, hogy csak új játszik-e, vagy megelégedsz használttal is, ahogy olvasgatom, az ebay-es vásárlások nagy része is átverés szóval, onnan még az új sem potenciális.
Nem sokkal drágábban az említetteknél, már lehet találni JÓ egereket használtan.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Cooler Master Devastator gaming bundleban lévő egérről lehet tudni valamit?
Steelseries Kana-m van most, hozzá képest milyen lenne?
Amúgy mit lehet róla tudni?
-
Djsaba
senior tag
válasz Bakitm #27967 üzenetére
Oké, valahogy én is így gondoltam. Viszont rendeltem egy Gtx 760-at és hozzá ajándék most ez a sett, amiben billentyűzet is van, az tetszett meg, hogy az talán használnám. Viszont az egeret nem tudom, hogy el tudom-e mellőle adni, elfogadható áron. De találtam egy tesztet és nem sok jót írnak róla, szóval..
800ft-os genius billentyűzethez képest az a billentyűzet biztos megváltás lesz Vagy abból is lehetne esetleg olcsóbban jobbat találni, mi a véleményed?
-
Djsaba
senior tag
válasz Synthwave #27969 üzenetére
Szerinted nem éri meg azt megtartani? Mmint, nem zavarna ha világítana a billentyűzet, talán szeretném is, ha nem annyira "ki*bssza a szemet " érzés ez. Olvastam hogy 2KRO-s, viszont fogalmam sincs mi az, nem szoktam ilyen Kombókat nyomni, vagy mit is jelent
Mert most ugye ingyen kapom hozzá, meg egy játékot is, igazából úgy számoltam, hogy a régi kártyót 55be adom el, és ezt 65ért vettem, eladva a cuccokat majdnem 0-n vagyok vele, viszont ha használható akkor megtartanám a billentyűt, minthogy piaci ár alatt eladjam.
Jó lett volna, ha esetleg használható lett volna valamire az az egér, de olvastam hogy csak 125hz-s meg hasonló..
-
Djsaba
senior tag
válasz jaffa 2843 #27992 üzenetére
Milyen FPS-ben kevés a 2KRO? Én néha CS:go-zni szoktam, ilyen noname 500ft-os genius billentyűzeten, gondolom ez se több 2kronál, ha egyáltalán megvan annyi xd. Milyen különbséget lehetne tapasztalni? Nem hinném hogy ilyesmire szükségem lenne, kivéve esetleg valami mod-hoz
?
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy az én Steelseries Kana CS:GO editionom milyen kategóriába tartozik? Láttam nemrég azt a táblázatot, de még a kana neve se volt fent, se a rival, ezek sem a legjobb egerek akkor?
Szemeznék egy Zowie FK (zowie-ből is van már több, azok hogy jeleskednek? ) egérrel, de nem találok sehol. Igaz szégyen eladni ezt a CS:Go egeret, úgy hogy aktív játékosa vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Narakh #28203 üzenetére
Azzal én is tisztába vagyok, de a napokban volt linkelve egy lista, pontosabban ez. És itt sehol sem látni a kana-t, viszont a sensei ami elvileg jobb, az ott van a shit tierbe..
És az is érdekelne, hogy ez a CS:Go edition a v2 vagy v1-el egyenlő . jobb/rosszabb, stb
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz drtimot #28205 üzenetére
Oké rendben, hát Sensei-ről úgy hallottam hogy szuper jó, meg drágább is mint ezek(ez magában nem jelent semmit) , de hogy valamivel jobb mint az "olcsóbb" kana-kinzu stb.
De engem ez nagyon idegesít, hogy egyszerűen sehonnan nem lehet megtudni, hogy melyik árban melyik a best buy egér (azaz no accel, meg hasonlóak), mert valaki ezt mondja, valaki azt, semmi tapasztalat alapján..
-
Djsaba
senior tag
Kicsit kutattattam és arra jutottam hogy érdemes lenne lecserélni a Kana Csgo edition (v1 származékot) egy Kana V2-re. Ugyan azt a szenzort használja mint a Zowie Fk, viszont jobban "Cpi-re szabható" és talán olcsóbb is. Milyen különbség van még?
Mi a véleményetek erről?
-
Djsaba
senior tag
válasz Cheesy #28225 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavar, de használni se szoktam, én nem vagyok hozzászokva a dologhoz. Egy sikbavan az alsó "fogórésszel" vagy hogy mondjam. Én is fingertip-ben használom.
drtimot
800-as cpi-n szoktam használni, ingame 2.25 mellett kb, Cs:go-ban legfőképp. Azt hittem azért pontosságban is javithat, hogy a "legjobb" szenzorok közül való van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz drtimot #28226 üzenetére
Szia!
Szóval akkor bele tudnál vezetni egy kicsit jobban?
Mostani Kana v1 (CS:GO edition)-t 800cpi mellett, 2.25 ös sensin futtattam, 500hz poll kíséretében. Nem szoktam váltogatni, mert a 800 cpi elég windows módba is 6/11 mellett.
Viszont játékban néha észreveszem, hogy nem egészen pontos az egér, ez lehet a szenzor, vagy az AS miatt is, az én elgondolásom szerint mindkettő tudna rajtam segíteni, de javíts ki, ha rosszul mondom.
A mikrókapcsolókkal kapcsolatban sem tudom mit válaszoljak, nem volt soha ekkora referenciám, hogy érezzem a különbséget, azt sem tudom hogy esztétikailag mi a különbség közöttük
-
Djsaba
senior tag
válasz Synthwave #28264 üzenetére
Hozzám talán még a héten elér a vásárolt Kana v2 Black-em, viszont lenne egy kérdésem vele kapcsolatban. Egy egész hozzáértő (takasta v vmi hasonló) nevű ürge tesztjében arról számolt be, hogy az egyetlen hátránya az egérnek a "extremly high" LOD. Tudsz erről valamit? Ő még egy réteg teflon talpat ragasztott rá úgy küszöbölte. Szerinted lesz ilyenre szükség, mert én sem birtam régen a Savunál hogy magas a lodja mert betekerte játék közbe a étert is
-
Djsaba
senior tag
válasz micafighter #28281 üzenetére
Nem rendeltem sehonnan, mert találtam egy elég ígéretes eladót, aki jutányos áron kínálta és lecsaptam rá. Igaz, addig nem szerettem volna eladni, amíg a V1 a "nyakamon "van
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Haverom vásárolt egy WMO 1.1a-t és az a kérdés vele kapcsolatban hogy meg lehet-e növelni a frissítését (125hz-ról) , 500 lenne az optimális. Vagy ennél az egérnél más, és nem lehetséges?
mert olvastam talán, hogy program segítségével rá lehet kényszeríteni, ez megéri, vagy nem? előnyök hátrányok?
ui: Sajnos most nincs sok időm , szóbeli miatt keresgélni, szóval megköszönném az egyenes választ.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Nem teljesen a topichoz való kérdés, de tudom, hogy itt segítő "kezekre" találhatok.
Vásároltam(piacon) egy WMO 1.1A USB-t, viszont azt vettem észre, hogy a kapcsolók benne, már nincsenek túl jó állapotban. A jobb oldali gomb néha valamiért meg is keményedik (értsd, mintha le kellene "törni" a kapcsolót *vagy a gombot, inkább*) nem jöttem rá, hogy miért s hogyan csinálja ezt, de utána normálisan viselkedik..
Kérdésem az lenne, hogy Én *mint egyáltalán hozzá nem értő* ki tudja-e cserélni ezeket a kapcsolókat, valami modernebb, megbízható kapcsolókra? Jobbá válna-e tőle? Lehetséges-e?
Omron, vagy valami hasonló kapcsolóra gondoltam.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off téma:
Milyen forrasztópákát ajánlanátok, ilyen kicsi, finom forrasztásokhoz, mint pl az egerek körében is?
Láttam, hogy páran azért gyakorlottak a témában, és egy időben beszélgettetek is róla.
Nem szeretnék komoly összeget ráfordítani (de azért egy béna gyerek is jót tudjon vele forrasztani )
Egerek, Kontrollerek és kisebb forrasztási feladatokhoz kellene (kapcsolócsere, vezeték össze"kapcsozás" ,stb.. )
-
Djsaba
senior tag
válasz kemotox #51274 üzenetére
Köszi!
Ha esetleg megírnád a regét, megvárnám, örömmel hallgatnám a tapasztalásokat. Jómagam még csak középiskolába forrasztottam, 1évig (vagyis balfaszkodtam valamit össze ) de most elhatároztam, hogy beletanulok.
Nem is gondoltam, hogy egyből nekiesek egy kapcsolócseréhez, mert eléggé vigyázni kell, meg most mind két hüvelykujjam defektes. Fránya fűrész
Van egy kis satum, meg nagy is van, a kicsit az asztalhoz lehet erősíteni, jó kis cucc, az ilyen kisebb dolgokat jól meglehet vele fogatni, az majd segítségemre lesz.
Ezen a pákán lehet szabályozni a hőfokot? Vagy az nem számít annyira?
ui: Ha esetleg nem ebben a topicban ejtenéd meg a regét, egy privátot légyszíves dobj róla, ha nem felejted el.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Kana v2 vagy Wmo 1.1a japcsi omron kapcsolókkal?
-
Djsaba
senior tag
válasz kemotox #51416 üzenetére
Már nyúzom egy ideje a Kana V2-t, 2 éve kb, de eljutottam már arra a szintre, hogy nem játszok semmilyen fps-el. Így gondoltam, kereshetnék is egy kis pénzt vele, mert feleslegesnek érzem. Csak az új játékokat szoktam single playerbe kinyomni, aztán elég is kb.
Aztán van itthon 2 wmo 1.1a, rendeltem hozzá kapcsolókat is (kicserélem, ha összejön, az új forrasztóval majd )
Mit jelent pontosan, hogy eljárt felette az idő? Gondolkoztam azon is, hogy lefestem valami tetszetősre magamnak.
-
Djsaba
senior tag
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
A Kana v2-mben CSGO közben néha-néha úgy érzem, hogy nem működik megfelelően a mikrokapcsoló, lehet, hogy elkopott már a használat során? 2014. 4 hó óta van nálam, de előtte is használva volt egy keveset. 5 millió klikk van írva a D2FC-F-7N Omron kapcsolóra, de igazából nem tudom hogy hol járhatok.Passziv- Agresszívba játszottam a CSGO-t, és hasonló játékokat. Szerintetek? (Lehet, csak én vagyok kretén néha ingame)
Más: Az az omron kapcsoló amit itt szoktatok ajánlani, jobb-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Whisky topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest