Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz haruspex #46944 üzenetére
(#46944) haruspex
Akár egy manuálissal is le lehet fotózni a gyereket, de azért "kicsit" más a hibaszázalék. Nemrég adtam el egy GF7-et, tudom milyen volt - annál egy mai Sony fényévekkel jobban fókuszál.
(#46945) MrChris
"Econ: nem is azzal van a gond, hanem az egész váztest nem egy egész nap markolós, szűk kialakítású, kényelmetlen és elég egyszerű anyagból van."
Ezt aláírom. Azért elég jól javítható a fogása portrémarkolattal (grippel) és az is igaz, hogy nem minden profi fotós szorongatja egész nap a gépet. Sőt, a kisebb méret e téren akár előnyösebb is lehet.
(#46949) tvamos
Részedről teljesen konstruktív ez a beszélgetés. Javaslom, próbáld ki a Canon adaptert és az MC-11-et is, utána dönts.
(#46951) hibavissza
A saját használatra szánt videóimat nem szoktam megosztani, de hétvégén például ilyeneket csináltam. Hogy ez jó-e, azt mindenki maga dönti el - engem szórakoztat és ez a lényeg.
(#46963) Muerte68
"Maradjunk annyiban hogy bár többen kérték ezeknek a rendkívül népszerű videók linkjét,még idáig nem nagyon volt hajlandó megadni
Érdekes hozzáállás bár lehet valami titkos dolgok "Miért adnám meg? Van egy hat számjegyű követővel rendelkező FB-oldalam és gyakran megszólítanak az utcán. Elég, ha ennyit tudsz. Sőt, már sok is. A Sony topicban többen ismernek személyesen is, az egyik trollkodó MFT-s topictársad pedig lelkesen lájkolgatja a FB-oldalamat, mert nem tudja összekötni a nickemet a kilétemmel - na, ez a vicces.
(#46965) Squirrel
Igen, de ez az értéktöbblet egy-egy felhasználó számára nagyon fontos lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest