Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz haruspex #46944 üzenetére

(#46944) haruspex

Akár egy manuálissal is le lehet fotózni a gyereket, de azért "kicsit" más a hibaszázalék. Nemrég adtam el egy GF7-et, tudom milyen volt - annál egy mai Sony fényévekkel jobban fókuszál.

(#46945) MrChris

"Econ: nem is azzal van a gond, hanem az egész váztest nem egy egész nap markolós, szűk kialakítású, kényelmetlen és elég egyszerű anyagból van."

Ezt aláírom. Azért elég jól javítható a fogása portrémarkolattal (grippel) és az is igaz, hogy nem minden profi fotós szorongatja egész nap a gépet. Sőt, a kisebb méret e téren akár előnyösebb is lehet.

(#46949) tvamos

Részedről teljesen konstruktív ez a beszélgetés. Javaslom, próbáld ki a Canon adaptert és az MC-11-et is, utána dönts.

(#46951) hibavissza

A saját használatra szánt videóimat nem szoktam megosztani, de hétvégén például ilyeneket csináltam. Hogy ez jó-e, azt mindenki maga dönti el - engem szórakoztat és ez a lényeg.

(#46963) Muerte68

"Maradjunk annyiban hogy bár többen kérték ezeknek a rendkívül népszerű videók linkjét,még idáig nem nagyon volt hajlandó megadni :U
    Érdekes hozzáállás bár lehet valami titkos dolgok :)"

Miért adnám meg? Van egy hat számjegyű követővel rendelkező FB-oldalam és gyakran megszólítanak az utcán. Elég, ha ennyit tudsz. Sőt, már sok is. A Sony topicban többen ismernek személyesen is, az egyik trollkodó MFT-s topictársad pedig lelkesen lájkolgatja a FB-oldalamat, mert nem tudja összekötni a nickemet a kilétemmel - na, ez a vicces. :D

(#46965) Squirrel

Igen, de ez az értéktöbblet egy-egy felhasználó számára nagyon fontos lehet.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés