Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz INTELligent #30499 üzenetére
Ha látsz 23-ért vedd meg, én nem láttam, de attól még előfordulhat. Semmi érdekem kitolni veled. Ez piac, ma megveheted 30-ért és holnap feldobnak egyet 25-ért és mehet a sírás, DE a másik verzió is ugyan úgy él, hogy fél évig nem találsz egyet sem 30-ért!
Én 14/2.5-en lamentáltam mint te, 4-et is eladtak 2héten belül, volt hogy 35-ért, 40-ért, 45-ért, aztán rászántam magam hogy tényleg kell, akkor meg egy sem volt persze hetekig vagy hónapig. Aztán lecsaptam az elsőre 40-ért, igaz okosan várhattam volna hogy mikor lesz megint a piacon 35-ért. De aszem mind a mai napig (fél év) számolhattam volna a 35db ezresem mert 40 alatt nem láttam. Ha gondolod várakozz hátha nagyobb szerencséd van mint nekem. 23 jó ár. -
Nincs név
tag
válasz INTELligent #30499 üzenetére
Nem az Oly obira gondolsz? Abból is van 14-42 II. gen de az olykban a stabi a vázban van nem az obiban általában ezért olcsóbbak is. A pana 14-42 II-t én is 30 körül szoktam látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest