Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
-
davidsz
senior tag
válasz Werkly #25609 üzenetére
Egész jó, az árához képest. A megvilágítást minden egyes kikapcsolásnál manuálisan vissza kell kapcsolni, mert alapértelmezetten off.
Nekem bevált otthonra, meg néha diablózni. (Makro gombok hiánya miatt ment vissza a dobozába.)
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
ViZion
félisten
válasz Werkly #25965 üzenetére
USB-ről is tudnia kellene ezt, bios beállítás és win energiagazdálkodási beállítás kérdése. OS X is tudja, linux is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Werkly #26058 üzenetére
Nekem USB-n van a bill rádugva és space indítja (sleep-ből, full kikapcsolásra nincs beállítva, de bekapcsolható elvileg)... valami bios beállítás lehet, pl. USB partial initialization-on vagy ilyesmi, esetleg az USB power off-on van kikapcsolt gépnél. ERP-t rakd disabled-re. Az'tán lehet, h nem tudja az a lap.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
fogtunder
nagyúr
válasz Werkly #26058 üzenetére
nekem segített ilyen esetben, hogy óvatosan kiszedtem a helyéről az adott billentyűt és visszapattintottam. de óvatosan, mert a kis műanyag pöckök és fülek könnyen törnek, nekem a gyerek ilyen irányú ténykedése miatt már kellett szereznem egy donort...
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ReFleXx
addikt
-
ViZion
félisten
válasz Werkly #26190 üzenetére
BIOS képeket tegyél már fel, vagy valami. Adatlapodon levő deszkáról van szó?
-
Skullwipe
senior tag
válasz Werkly #42612 üzenetére
Olyan nincs, de van ilyen, és mutattja is neked hogy néz ki: [link] [link].
Szerintem ez nagyon jó fajta, főleg amennyibe kerül, jobb nem igen lesz semmi ennél, főleg, hogy szeretnek alul méretezni ilyesmiben, és szinte semmi, sőt semmi ehhez képest amit adnak bármelyikhez.[ Szerkesztve ]
-
sajog159
aktív tag
válasz Werkly #42846 üzenetére
Akkor Hozzád lenne kérdésem.
Kikapcsolom a PC-t. Várok utána akármennyit.
Leütöm egy - bármely - billentyűt: erre kezd világítani a klaviatúra (kikapcsolt gép mellett).
Ha újra indítom a gépet, az nem ismeri fel a klaviatúrát: ki/be kell dugni a billentyűzet USB portját.Ha kikapcsolt gép mellett nem nyúlok a klaviatúrához, minden rendben van.
2 napos a klaviatúra...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- MinDig TV
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest