Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz Molydeus #67872 üzenetére
Elég gáz. Nem mintha a gyártó nem tehetné meg, ha már képes volt, megtervezni legyártani, de 60 boltból egyik sem volt képes csinálni egy fotót a k2800-ra. Na mindegy...
K2800-ra a fél internet felkutatása után egy hardveraprós képtalálatot találtam. Az ez egyetlen tényleges fotó a billentyűzetről. Az összes többi angol, vagy valami más típusnak egy rossz minőségű képe.
Amúgy kb ez a három életképes alternatíva van amit mondtál. A Hamák nyomorgatottak néznek ki. Az az egy Trust talán még szóba jöhet. A másik Rapoo meg ilyen kerettelen amit megfogni se nagyon lehet.
Már csak azt kéne kideríteni melyik legyen. A Logitech elvileg jól tartja a kacsolatot, nem úgy mint némelyik, családtag tapasztalata alapján. (Mondjuk nem tudom, hogy fn-t kell e nyomni hogy az F gombokat használni tudjam, a festés azt sugallja.)
A MS-nál jobban kitapinthatóak a kurzor nyilak ami szimpatikusabb, A Rapoo-nál meg van görgő és bal/jobb egérgomb, ami esetleg kényelmesebb. (Bár az autoscroll-t jobban szeretem, de középső gomb híján az nem lesz egyikkel sem.)UI:
Ja, amúgy a bill géphez lenne csatlakoztat, a gép meg a TV-hez. Kevésbé szoktam használni TV módban, még TV-zéshez is inkább tunert használok, mert van. Valahogy egy PC szerintem okosabb mint egy okostévé. Úgyhogy ezért igen szükésges a vezetéknélküli input.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs