Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz tDr1v3r #24542 üzenetére
Hajaj, ossze sem merem szamolni, mennyit vertem el eddig a billzet projektre, pedig meg igazan neki sem alltam.
- ~15k 104db Cherry MX Brown, ajandek billzettel
- 10$ volt a 2mm vastag kek 40A o-ring, plusz 2$ a 1.5mm vastag atlatszo 50A(?)
- ~8k az Arduino Pro Micro, dugdosos probanyak, stb Kinabol (Bakker, mar csak 4$ az Arduino???)
- ~7k volt a 2 oldalas NYAK lemez, vas-klorid, diodak, ellenallatok, mux, demux ICk, drotok a sarki elekronikai boltbol
- ~2k a marasallo lakkfilc, aztan rajottem, hogy nincs kedvem PCBt rajzolgatni, marni, furni a Mechanix 4000-hez
- 2.5k a 8db PB 5131C magyar kupakszett
- ~5k a kupakokra ellott takaritoszerek ara (Vanish, mosogep zsak, gumikesztyuk, stb.)
- ~2k volt a szokitesre hasznalt 3l H2O2 a vegyszerboltban
- ~1k volt az 1l aceton a festeshez
- 2.4k volt a 4 tegely festek, amivel a kupakokat tervezem festeni
- ~6k-t hagytam egy masik elektronikai boltban a takonypisztoly+loszer, USB aljzat, csatik, szalagkabel, forraszthato probanyak, forrasztoon, stb. aprolekra
- 5$-ert rendeltem vegul szines micro USB kabelt Kinabol, hogy passzoljon a zold modifier keyekhezEddig ez ~66k.
Kell meg:
- backplate rajzolas CADben, 1.5mm acelbol kiszabatni vizzel(?), porfestetni feherre
- keriteni valahonnan 2db MX Brownt (5131C HU 106 gombos, nem 104)
- osszerakni a billzet matrixot
- osszerakni a probanyakon a sorok/oszlopok cimzesere hasznalt mux, demux ICket, meg az Arduinot.
- megirni a firmwaret
(- Gateron PBT kupakszett ISO kiosztassal??? ~35$+ISO addon
- magyarra feliratoztatni valahol)Kozben felmerult otletnek, hogy inkabb halk billzetet kene epiteni Gateron Red (esetleg Clear) kapcsoloval, de az ujabb 35-40$ kiadas lett volna.
Plane, hogy mostani MD ajanlatnal az SMD LED kompatibilis verziot kinaltak, viszont a WS2812B-vel megbolonditas az ujabb 20$ lett volna, plusz ahhoz mar muszaj lett volna PCBt CADben tervezni+profi helyen gyartatni, mivel az SMD cuccokhoz szukseges vezetekezest kezzel nem rajzolod+marod ki.Szoval ha igy folytatom, nem uszom meg 100 alatt a feher magyar mechanikus billzetet.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Házimozi belépő szinten
- macOS PC-re
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok