Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sza.sa
tag
Sziasztok!Barátnőm számára keresnénk kis autót, főleg városi munkába járásra (vidék) illetve kb havonta 1x hazajárásra (200km)
A keret max 700-800k, amit kinézett: Honda Jazz, Mazda 2, Ford Fiesta, WV Polo. kb ez a tetszési sorrend.
Eddig 1,1-es C3-a volt, de valami mást próbálna ki. Évjáratban kb a 2002-2005 évjárat férne bele 1,2-1,4-es benzines motorral. Igazából egyikről se találtam nagyon rossz véleményeket, esetleg futott bele valaki jó vételbe? Főleg BP, mert itt Kecskeméten alig van kínálat ebből a kategóriából, ebben az árban.
Vagy a japánok felejtősek ebben az árban? Hirdetve van jópár, de képekről nem jön le a valós állapotuk...[ Szerkesztve ]
sza.sa
-
sza.sa
tag
Nemsokára megyünk verdát nézni, Mazda 2 1,3 vagy Fiesta 1,4? (Persze a Mazda csak akkor, ha rozsdamentes)
Évjárat, km ugyanaz, (2003, kb 140.000km) az ár is kb, csak a 1,3b láncos motor, plussz a Mazda jobban felszerelt és ABS is van már benne....sza.sa
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Gondolkodom autó cserén, jelenleg Astra H TwinTop-om van (2006 1.8b), de már kezdjük kinőni (főleg a gyerekek, 4 fővel, hosszabb távra nekik kényelmetlen.
Kombiban, vagy kisebb egyterűben gondolkodom, a kiszemeltek:- Opel Zafira (bár ez már majdnem túl nagy nekünk)
- Opel Astra J Sports Tourer
- Ford C-Max (2008-2012 közöttiek, a 2. gen is szóba jöhet)
- Ford Focus mk3 kombiNem nagyon cserélgetem az autóim, eddig átlagban 7 évente volt cserélve fiatalabbra. Viszonylag keveset is használom, átlag 7-9.000 km /év.
A fentiek közül melyik melyik a motorral ajánlott, amivel nincs sok nyűg, megbízhatóbb. Azt tudom, hogy a korai Ford Ecoboost lehet szívás...
sza.sa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest