Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz uffneked #152065 üzenetére
Ha elég az 1.4 teljesítménye, szívódízel nem játszik? Illetve 500k-ból nehéz lesz épkézláb darabot találni a leírt típusok többségéből, akkor meg nem vagy sokkal előbbre, ha 1 literrel kisebb fogyasztásból akarsz pl. lakatolást finanszírozni
travis84: inverter hiba csak Prius 3-nál jellemző, 2-es széria teljesen ki van lőve?
-
törölt tag
válasz uffneked #152368 üzenetére
Olvass utána, hogy mit írnak itt az Astra motorjairól. Az adatoknak itt utánanézhetsz, fogyasztás, gyorsulás, stb.
A fontosabb az, hogy rendben legyen az autó állapota, mert pl. a Golfból is az 1.4 16V se lesz olyan dinamikus mint a mostani, de az 1.6-os se, mert ezek nehezebbek. Hasonló méret és kategória a többi márkából is megfelelhet, lényeg az állapot, meg hogy mit találsz ennyiből odakint. A Téma összefoglalót is nézd át.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz uffneked #159753 üzenetére
Egyik sem jön ki belőle. Anyámnak fél éve néztünk autót, fél milláért csak hullák vannak. Punto még 6-700-ért is rohad mind, értelmes Yaris 800k, mk6 fiesta is kb ennyi. Panda lett 680-ért, de az sem volt teljesen hibátlan. Barátnőmnek C corsa volt 800 pár ~2 éve, mondjuk az jó deal volt, utsó szériás keveset futott példány
-
Winne
nagyúr
válasz uffneked #159753 üzenetére
Ezek közül a Puntonál nálam van egy plusz pont, mert mivel nekem is ez van, ehhez van emberem, ha kell valami. Yarisból melyik változat? Ahogy olvasgattam anno azokat elég strapabírónak tartották.
Valami Suzukihoz mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz uffneked #159759 üzenetére
A Seicento szerethető kis autó, főleg a Sporting változat, de ebből nincsenek nagyon fiatalok.
Én 2008-ban vettem az autómat, akkor is ismerőstől, így nincs benne tapasztalatom, hogy mit érdemes nézni és megvenni, első kérdés: ilyet, ami kinti és még forgalomba kell hozatni mennyire bánnék meg?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs