Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemrég volt hasonlóban részem utasként, a kolléga elkezdte basztatni a GPS-t a szélvédőn, de eközben az út enyhén kezdett jobbra tartani, miközben szemből jött valami nagy dög kamion, persze mi haladtunk egyenesen tova. Alapvetően nem szoktam beleszólni más vezetésébe, de mikor érztem, hogy ha nem szólok akkor bizony itt nagy bumm lesz és nem lesz túlélő. Tehát szóltam. Nem volt kellemes érzés...
-
Dany007
veterán
Húh ne is mond... mentem úgy az Omegával nyáron Pestre... 41 fokban ültem be... Amikor a lehúzott ablakokon át beömlő levegő is égeti a pofámat.. ááh azt nem kívánom senkinek.
Elviselhetetlen és szvsz egy szinten túl már balesetveszélyes is... Ablak leteker, fülest bedugtam hogy ne süketüljek meg a menetszéltől aztán go M7. Nem normális dolog, de muszáj volt.Sajnos az elmúlt 10-15 évben változott annyit a klímánk itthon, hogy már nem nagyon lehet ezeket a nyarakat kibírni légkondi nélkül...
-
trisztan94
őstag
Hát ha tényleg ennyien mondjátok, hogy rosszul járok vele, lehet passzolom
(#79390) zolikaDB
Néztem én is az Astra GSI-t, de nagyon nem bírom a kicsi autókat. Vagy nem tudom, gondolkozni kellene még ezen.
(#79394) Dany007
Oldschool vagy nem, de nekem nagyon bejön. Olyan tipikus első kocsi kinézete van. Legalábbis nekem
(#79397) zolikaDB
Köszi, nézegetem ezeket is!
-----
Mi lenne, ha 1 millára emelnénk az árat? Annyiért gondolom lehet már találni nem 15 litert evő, viszonylag jó állapotú "menő" autókat, nem?
https://heureka-kreativ.hu
-
Dany007
veterán
Abszolút nem ismerem csak vágytam rá.
De meglepő módon anno 6-7 éve is olyan 1,5 milla körül láttam, meg most is kb ennyiért vannak normálisabb darabok.
Komoly kis járgány lehet, szoktam látni 1-2-t a városban, attól függetlenül elég ritka. Gondolom nem kis pénz lehet a szervizelése.Egyébként ehhez a 192 lovashoz 180nm-t ír a katalógus. Ez nem tűnik soknak. Mondjuk lehet az 1,2t-hoz meg bőven elég, hogy ne érd el a húszezres a műszerfalon!
szerk.: a hátsó ülésre lennék kíváncsi. Mi ez a besüppedős ülés? Jó az kényelmes vagy mi fán terem? Nem láttam még ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy vialg dolt ossze bennem tejesen ossze vayok torve pedig mar eppen rendelni akarma a sok pozitiv visszajelzes alpjan:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
runner 125
nagyúr
Nézd, aki egy szivargyújtóba dugható műanyag fosról elhiszi, h fogyasztáscsökkentő, az vegye csak meg. Egy csöppet nem sajnálom, h átbszták.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
:- )))
udv
neduddki
mod: most azt karod mondni hogy ezek magnezek nem csokkentk a fogyasztast ahhh de mije egy vial gomlott bennem ossze
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
Te sem "Az új díjat 2016-tól szedik majd be a külföldi autósoktól - már ha addig nem fúrják meg különböző lobbiszervezetek a tervezetet." Mert ugye már volt hogy megfúrták, és még mindig aktívak. Én majd akkor hiszem ha a határon árulják a matricát
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Dany007
veterán
Na hát akkor ez legalább egy pozitívum.
Csak dühítő ilyenkor, hogy a kb minden hirdetéshez odaírt "frissen szervizelt" kb semmit nem jelent. Sőt, szinte semmi se jelent semmit. Mert km óra még annyit se ér. Szomorú.
Ezért is mondom, hogy óriási lutri a használtautó vásárlás. -
Dany007
veterán
Ha tudnád már hogy unom ezt az autósárálási mizériát.
Csak tartanánk már ott hogy át kell csak nézetni az autót...Egyébként nyilvánvaló ha azt mondja a szerelő, hogy szar kopott repedezett és cserélni kéne, nem fogom nem azt mondani, hogy inkább ne.
Szerk.: rohadtul egyetértek! Annyiban egészíteném ki, hogy se a kormány, se a kárpit de még a pedálok se jelentenek semmit az ég világon!
A kormány esetében első dolgom lenne rátenni egy ilyen kis kormányvédőt, bőrből vagy random anyagból. Lehet kapni még a Tescoban is ilyet. Ami meg a kárpitot illeti igen sokan nem a "gyárit" használják, hanem vesznek rá, szintén Tescoban random üléshuzatot. Pedált szintén lehet cseréltetni. Több olcsóbb autóban is láttam ilyen "racsing" fémkinézetű aluszínű pedálokat...
Na aztán eladás előtt szépen leveszem a kormánykerékről azt a védő valamit, a huzatot is leszedem az ülésekről és megy a kukába aztán viszlát! Innentől kezdve csak a szép nem kopott kormány és a szintén újszerű üléshuzat látszik! Innentől kezdve ezekből senki nem mondja meg, hogy mennyit lett használva...Most is láttam egy Mondeot hatalmas betűkkel a hirdetésben hogy "vezérlés cserélve". Most akkor vagy elhiszem és kockáztatok, vagy nem és akkor lehet fölösbe dobok ki egy százast a cserére.
De tény, hogy nehéz elhinni azt, hogy valaki százezreket költ az autójára azért, hogy utána azt eladja.
Én se költöttem az enyémre, inkább kiírtam a hirdetésbe, hogy ezt meg azt ajánlott cserélni és annyival olcsóbban adtam el. Gond egy szál se.
Az a gond, főleg ezeknél a 10+ éves autóknál hogy 1-1 ilyen nagyobb ráfordítás meg csere már nem 1:1 arányban növeli az autó értékét.[ Szerkesztve ]
-
Ez azért így erős. A kormányt lehet cserélni, a kárpitot tisztíttatni. Ha az autó 1,5-2 milla körül van a piacon már megéri 50k-t ráfordítani ilyenekre, hiszen a kocsi kevesebbnek tűnő használtsága olykor 10-20%-t is dob az áron!
Nekem a motorcsere jól jött mert olajakat kicserélték. A láncot sajnos majd nekem kell, de még nem csörög. Vagy én nem ismerem fel a csörgést
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Dany007
veterán
Tegnapi hír láttam én is. És sértetlenül szálltak ki belőle mindannyian. (jó valamelyik gyereknek lábtörésgyanúja lett, de ennyi) Reméljük volt Casco-juk. Illetve ők remélik, nekem mindegy.
@Bdanyy:
Igazad van, szétülve mondjuk lehet. De mondjuk a régi Omegában sem vettem észre feltűnően hogy szét lenne ülve. Persze kivolt ülve rendesen, no de abból nem mondtad volna meg, hogy most 300 ezer km van benne vagy 500 ezer... Pedig elvileg a valóságban 800 ezer volt benne...
Jó, persze ha 100 ezerrel árulják az autót akkor ott már sokat árulkodik egy kiült ülés.[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Nem azért, hogy trollkodjak de, hogy a fenébe lehet egy nyílegyenes autópályán egy ilyen jó futóművű stabil autót tetőre tenni? A szalagkorlátot elnézve nem sok híja volt, hogy át ne repüljenek a szembe sávba. Remélem a gyereknek semmi baja nem esett a vele utazó felnőttek pedig a sofőrrel az élen szarjanak sünt! Gyerekkel a háta mögött így jampizni... Igazi barom.
...
-
Dany007
veterán
+[rvilike]
Ez nekem is feltűnt, hogy nincs 1.hsz. Pedig nagyon hiányoltam az elején. Sokat segítene.
De szerintem itt akkora az egyet nem értés, hogy nem lehetne összehozni.
Lásd a dízel nem ajánlott rövid utakra, mert gyorsan meghal vs a taxikból is rengeteg a dízel + pár másik ajánlás...
Aztán ott van a millió alatt jó autót nem lehet kapni vs sok ellenpélda itt a fórumon. De még a "jó" fogalmán is összevitatkoztunk a múltkor. Mert ez kb mindenkinek mást jelent ha használtautóról van szó...Mindenesetre én örömmel vennék egy első hszt, hasznos linkekkel ötletekkel stb... de kétséges, hogy összelehetne hozni, mert valahol mindenki véleményében van egy csepp igazság.
@Mágus2:
Én hiszek! Annak is aki nagybetűkkel kiírja a hirdetésben hogy most volt vezérléscserés az autó... én azt is elhiszem. Nem engem kell meggyőzni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dany007
veterán
Én a Mazdás biztosítására gondoltam. Az fog nőni ezután, miután az ő biztosítója kifizeti a Lamosnak a kárt.
Az meg nekem is furcsa volt, hogy mért gurult olyan lassan kifelé... Tehát még ideje is volt szépen megnézni, hogy bizony jön egy autó... Mert ha hirtelen kikanyarodik és figyelmetlen, okés. De ilyen szép lassan...
[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
a szilessig em szamit az mindegy a 16 a zadott mint onod de megiscsak jobb lenne a 15 az 5x100 nem kellfoglkozni egyegyszeru furo megogyaa probelemat et 35-re erdems fiyelni mert agybotovul vna az meg kajabalast jenet az meg fontos elhet de en nem tom hogy me nem csak egy sima kukcot iornka oda valoszinuleg mert abbol nincs nagybotu
udv
neduddki
p.s. bof
-
!Overdose!
őstag
Igen, nagyon. Amikor rakták fel a nyári gumijaimat, akkor pont vásárolt valaki egy szettet és az új gumikkal is szanaszét kellett súlyozni 3-at. A 4-et nem lehetett centrírozni, azt már gyári hibásnak tekintették.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
neduddki
nagyúr
HI!
tessek modnai a szip sarga sti magneziumfelnit me enm tnaklok???
udv
neduddki
mod: nabmmaeg ocsoQru nem szigyelledmagad:- ((( ehhhh
ha most beirom hogy a bubaru futomu minmdig csak ugatta a evo-t akkor lesz ittem langolas???:- )))
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik