Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz aphra2 #42207 üzenetére
Én olyan sacc 100 ezer körül saccoltam, bár remélem felét sem kell rákölteni. Nagyon nem hiányzott ez az egész most.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
AMD Power
titán
-
hobizoli
nagyúr
válasz aphra2 #46867 üzenetére
Allitolag van vmi nyomastarto szelep a benzinkorben -nemtom hol...-, hogy a leallitas utan is megtartsa a nyomast, es ha az nem zar jol, akkor elso inditasra reszben meg levegos a rencer, es csak masodikra tolti fel legmentesre.
Nincs "elötöltés" a kulcs gyujtasra forditasakor, azaz csak akkor indul a benzinszivattyu is, ha az ECU mar latja forogni motort inditozaskor.
több drón kell ;P
-
bobsys
veterán
válasz aphra2 #46867 üzenetére
A nissanomba meg E91-et tankolok raadasul ethanollal van keverve (10%)
[link]
Most a heten fogom kiprobalni mitortenik ha E95-ot tolok bele, de nem szamitok nagy valtozasra leven ezzel a bio cuccal is teljesen jol megy.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
gaborbol
őstag
válasz aphra2 #47531 üzenetére
Azt a budos....
Ennyire olcso a munkaber, hogy megerei szinte a semmibol ujjaapiteni a kocsit majd olcson eladni?
Nalunk roncsepites szinte nincs is .Tort a kocsi, akkor megy egybol az auto tortenetebe + mar kapja is a "roncs" megjelolest a forgalmiba meg a torzskonyvbe.
Onnan abbol mar kocsi nem lesz megy a bontoba, esetleg szigoritott muszakival meg lehet probalkozni a javitas utan, de legtobb estben meg sem szoktak probalni.Nincs olyan hogy Joe ugyis atengedi egy kis penzert, ha atengedi es lesz egy baleset esetleg valaki meghal es rajonnek hogy Joe, sumakolt akkor kap egy laza 70-80 ev evet, jo magaviselet eseten felezik, 35 ev mulva szabadulhat is..
lorcsi Ha mar 4-et kiad akkor 5-ert meg jobbat kaphat
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz aphra2 #47537 üzenetére
Ja, mivel a UK autoknak a RHD mivoltuk miatt hasznalatan nagyon amugy sincs aruk, foleg ha pl csak egy elem, pl csak lokharito rokkant rajta, akkor az ottani relativ magas munkaberek es a 25% GTK hatar felett nem is javitjak, hanem mar megy a levesbe, igy szare-hugye-fose-hanyase van donor szinte kifogyhatatlanul.
Telleg olyan occsoé vannak onnan donor autok, hogy rohej. A 17ker-ben van is egy bonto, ott nem is lattam szinte LHD autot. Es hetente hoznak treller kamionokkal "ujakat"
több drón kell ;P
-
AMD Power
titán
-
amargo
addikt
válasz aphra2 #48019 üzenetére
Ezek szerint a neppereknél ennél többet is megtesznek?
Én úgy láttam, hogy meg is lehet ezeket nézni. De lehet csak úgy gondolom, mert írják a telephelyet ahol leledzik.pszili8: Ezek alapján inkább eltántorít a dolog. Kérdés, akkor márka értékesítőnél érdemes-e venni használt autót? Ha jól láttam a Porsche Hungaria-nál is vannak vagy tévedek és azt sem szabad nézegetni?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
zoo8800
veterán
válasz aphra2 #48031 üzenetére
A banki visszavett autóknál én mindig abból indulok ki, hogy én, vagy a környezetemben bárki milyen kocsit hagyna maga után, ha vinné a bank. És azt pedig meg lehet venni. Erről még cikk is volt a vezess.hu-n. De biztos szép számban találni lelakott visszavett kocsikat is.
Meg lehet kérdezni vangelis-t, hogy ő mennyire zúzta szét a Suzukiját, mikor vitte a bank. Egyébként nem érdemes nagyon lelakni a kocsit, mert a bank ebben az esetben kevesebbért számolja be, és több marad a fennmaradó hitel...Sőt, a lefoglalt kocsik órái mintha nem lennének tekergetve, és nincsenek csillogósra sikálva. Előbb vennék visszavett kocsit, mint pl. egy csonticar-ost
Persze alaposan meg kell nézni, milyet veszünk.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
amargo
addikt
válasz aphra2 #48031 üzenetére
Még van időm, nézegetem majd azért ezeket. Azért az is fura magyar mentalitás, ha viszik az autót, akkor leharcolom, mert úgy se az enyém.. kb a céges autóval rendelkező emberek hasonló felfogását se értem meg. Biztos bennem van a hiba, de szerintem a saját tulajdonukkal sem bánnak másképpen.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
vhunor
őstag
válasz aphra2 #49133 üzenetére
Qru: nálam ez döntő szempont volt, amikor autót vettem. Én is sokat szemeztem a Jazz-el, Colt-tal és hasonló kiskocsikkal, de a tesztvezetéseknél kiderül, hogy ezek az 1.2, 1.4 szívók nem illenek az én vezetési stílusomhoz. A mostanival egész jól ki lehet kerülni az ilyen helyzetekből (150 LE, 320 NM).
-
33as
senior tag
válasz aphra2 #49139 üzenetére
"Én pl pszichikailag nem bírnám elviselni ha csak annyival mennék , a guta megütne"
Majd megtudnád ha minden nap 150 km járnál munkába a saját kocsiddal!
Így is a faszom kivan az olajcseréktől 2-3 hónap alatt fut az autóm 15000 kilómétert.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest