Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerdapro
senior tag
Üdv!
A közeljövőben szeretnék egy asztali gépet összevadászni(~1hónapon belül), ez ügyben kérem a segítségeteket.1. Mire fogod használni a gépet?
-Wot 1.0, wows + szokásos alap szöszmötölés
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
-samsung evo850(sata)
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
-teljes gép kivéve ssd, hdd, perifériák
4. Mennyi a kereted rá?
- ~200k
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
-jelenleg ő van(idén tervezett a csere egy FHD-ra de csak a gép vásárlás után)
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
-nincs semmi extra igény. (talán annyi mégis hogy egy 1050Ti köré gondoltam a gépet a wot FHD 60fps miatt,de minden felvilágosítást szívesen veszek )
Előre is köszönöm a segítséget! -
Jokerdapro
senior tag
válasz palfitom #130097 üzenetére
Az 1.0val nem optimalizálódik több magra?(őszintén még a tesztszervert se néztem meg ) A monitornál pedig kicsit lentebb írják"Csatlakozó: D-Sub, DVI", gondolom a DVI megléte miatt még menthető a dolog ugye? Szétnézek pár shop kínálatába, aztán majd jelentkezek, addig is köszi mindent!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Jokerdapro #131539 üzenetére
Kv elfogyasztva kommentek elolvasva, szerkböl kicsúsztam, a kérdést kéretik semmisnek venni. /off off
[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz palfitom #132249 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Hogy on is legyen:(alaplapos topikba nem találtam infót róla )
Kérdésem az lenne hogy a linkelt lapban van e valami kivetni való? Egy ryzen 2400-hoz lenne és árban perpill annyi mint egy b350-es társa, és a giga oldala szerint bios frissítés sem kell. RR topikban egy embernek van csak ilyen ő nem panaszkodott rá, de gondoltam itt több ember fordul meg, nagyobb a felhalmozott tudás itt.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz SyMbioTe #132340 üzenetére
Köszönöm a választ! Mindenképp matx a megcélzott lap mert egy apu-s gépnek felesleges az atx, szerintem. (Meg persze a kinézet ház is matx 'MasterBox Q300L'.) Tuninból természetesen semmi extrém nincs tervben, meg erős a gyanúm a 2400g hamarabb fogyna el mint a lap.
-
Jokerdapro
senior tag
Üdv guruk!
Egy végső rábólintást szeretnék tőletek a konfigra.
-Lap: lap1<--én erre hajlok,lap2 melyik lenne a jobb?
-ház: kuckó
-táp: táp
-proci: proci
-ram: ram, na itt kicsit bajban vagyok mert csak a 4-es kitet találtam qvl-ben, de elvileg attól jó lehet. QVL lista+kérdés jól látom hogy olcsóbb ram kit nincs is ami nekem jó lenne....?1000+1 köszönet!
Szerk: Samsung 850 evo sata ssd van, egyenlőre az megteszi.[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz palfitom #132514 üzenetére
[link]
F1
7.8 Mb
08/01/2018
-First release
-AGESA 1.0.7.2a for Raven Ridge CPU supportF20
8.1 Mb
01/02/2018
-Update AGESA 1.0.0.0a for Pinnacle Ridge CPU support
-Supports GPU overclockable on Raven Ridge processors
Az első és a második bios... ezek szerint rosszul értem vagy elírták? -
Jokerdapro
senior tag
válasz #16820480 #132802 üzenetére
Nem megy most a gondolkodás, hogy lesz az ablakos része (ahol a portok, gombok vannak) a fal felé? Vagy annyira punk-ba tolod hogy a gép hátulja lesz elől?
Rasotamas: hát igen sajna ez matx. Esetleg lapcsere megoldja a gondod. Vagy coolermasteréknél van nagyobb kuckó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- 6. Gen Gamer // i5-6500 // 16GB DDR4 // MSI GTX 1050Ti OC 4GB GDDR5 // 256GB SSD // 1TB HDD //
- Gamer PC, számítógép - eladó i5 3470- GTX 1050 ti 4 GB - 16 GB ram - 120 GB SSD - 500GB HDD - win10
- Lenovo Thinkcentre I5-3550 / 8GB Ram / 500GB HDD
- Windows 11 számítógép 8. gen. Intel processzorral
- i7 7700 konfig
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest