Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Apum szeretne gépet venni, ezt nézte ki magának. [link]
Mivel monitor van a hordozhatóség nem kell én komplett PC-t ajánlottam neki.
Ebből a keretből (100k) tudnátok ajánlani komplett PCket (monitor nélkül), ami jobb mint a fent említett ?Előre is köszi a válaszokat!
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok köszi a válaszokat!
Esetleg olyan gép ami komplett és össze van rakva olyat is mondanátok ami jobb ennél? [link] Amit meg tudnék mutatni?
Ez még csak puhatolózás, mert apum ezt meg akarja venni bátyámnak, én meg mondtam az asztalit inkább, mivel monitor van és azok általában jobbak ugyanabban az árkategóriában. Illetve a linkelt konfigok sokkal jobbak ennél a Medionnál?CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz #98593280 #55541 üzenetére
Semmi extrára netezés, gyerekeknek filmezés (ott sem BD50 meg hasonlók, mert arra van popcorn c200), átlagos játékok néha, meg mindenféle átlagos felhasználás. csak azt a laptopot akarta megvenni én meg mondtam, hogy a keretből inkább asztalit, mert monitor van és a hordozhatóság nem kell.
Sejtettem, hogy ez lesz a válasz a komplett PCre, akkor olyant tudtok mondani, ahol mindent 1 boltból be lehet szerezni és összerakják ?
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Buci21 #55546 üzenetére
Köszi neked is. Eddig 3 féle konfigot kaptam, mind3 AMD volt. Ebben az árkategóriában akkor az AMD a legjobb? Azért kérdezem, mert sosem volt még AMD a családban.
Mindenesetre még biztos jövök, mivel nem én veszem és karira lesz, csak kiváncsi voltam a lehetőségekre és mivel 4-5 éve mióta nem játszom nem foglalkozom gépekkel, fogalmam sincs mi a jó jelenleg ár érték arányban.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Bátyáméknak kéne egy asztali gép 100e Ft-ból. Netezni, office stb. apróságok.
Monitor, bill., egér, Oprendszer nem, SSD sztem nem kell nekik amire használják.
Fontos, hogy halk legyen, légyszi olyan helyről mondjatok alkatrészeket, ahol össze is rakják nekik.
Szóval 100e Ftból kéne nekem a "legjobb" összeállítás amit meg lehet kapni, mezei használathoz.Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerk.: Egy ilyenhez mit szóltok pl.? [link]
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Bátyám apósának kéne egy asztali gép 100e Ft-ból. Netezni, office, gyenge gyerekjátékok, filmek (nem BD) stb. apróságok.
Monitor, bill., egér, oprendszer van.
Fontos, hogy halk legyen, légyszi olyan helyről mondjatok alkatrészeket, ahol össze is rakják nekik.
Szóval 100e Ft-ból kéne nekem a "legjobb" összeállítás amit meg lehet kapni, mezei használathoz.Előre is köszönöm a válaszokat!
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz DR|FTK|NG #99325 üzenetére
Köszi a választ!
ggbuffon1897 neked is!SSD-t, meg HDD-t is szeretnék bele.
Gyenge gyerekjáték alatt fogalmam sincs mit értek, én CS 1.6 óta nem játszom. Olyasmikre gondolok, amivel elvannak a gyerekek (4unoka 5-12 éves kor) mondjuk egy vendégség alatt, ha esetleg unatkoznának. Gondolom mindkét konfig elegendő ehhez.
Megnézegetem őket.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Bátyám 12 éves fiának kellene komplett pc perifériák nélkül. Játékra és mindennapos használatra. Előnyben részesítenénk a komplett pcket, vagy olyan helyen válogatnánk össze a cuccokat, ahol össze is szerelnék. A keret kb. 350e Ft lenne.
Ő mennyire lenne jó választás?
[link]Előre is köszönöm aválaszokat!
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem, a bátyám fiának keresnénk gépet 'játszadozni', csak azóta emeltünk egy kicsit a büdzsén. Róla mi a vélemény?
Előre is köszönöm a válaszokat!
CSAKAKISPEST!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest